Gunaydin. Ben safak sayiyorum gecmiyor su gunler. Sabah test yaptm dayanamadm negatif cikti
Azeriler görümceye de baldız diyorlarmış canım bilmiyordum ben
Hala ve bibiyi biliyordum bunu yeni duydum canımBiz ikisine de baldiz diyoruz evet :) sizin gorumce lafini biliyorum ama o an bosluguma geldi oyle yazdim :)))
Bizde var oyle seyler. Hatta sizin teyze bizim hala. Sizib hala bizim bibi
adetim erken geldi ama az geldi vede kasıklarımda acaip batma oluyor geçiyor allahım üşüttüm sanırım2gün mü var adete? Ağrın var mı?
Yok canım bnde kist var acaba o yapmış olabilir diye düşünüyorumBüyük çiş de mi varBöbrekte kum olabilir bulantı halsizlik ateş ve idrar yaparken ağrı sızı yanma varmı?
Erken zaten 6sinda adet tarihim ama dayanamadim yaptmBelki erkendir canim
Ne kadar geçdi yumurtlamadan canım?Erken zaten 6sinda adet tarihim ama dayanamadim yaptmyarin tekrar yapicam galiba
10 11 gun olmasi lazim canimNe kadar geçdi yumurtlamadan canım?
Benimde 5 gün geçdi.sana bakıb test yapıcam10 11 gun olmasi lazim canim
Sonuç ne canımKızla şuan hastanedeyim kan sonucumu bekliyorum.Ona göre kadın Doğumda bakacakmış
Hamile misiniz12 şubat
Mantikli canim insallah pozitifi gorurum deBenimde 5 gün geçdi.sana bakıb test yapıcam
Hamile misinizGünü günüme olurum demek istedim.Yanlış cümle kurumuşum
26 günde bir olurum
İnşAllah canım.senin az kaldı ha qayret.Mantikli canim insallah pozitifi gorurum deyumurtlamadan bata kadar olan zaman gecmiyo bi turlu ya
Evet canım hamileliğin üç ay öncesinden başlamak gerekiyoraranızda folic asit kullanan var mı ? gebelik öncesi başlanması gerektiğini duydum
Ne kadar faydali bir site ya , cok tesekkur ederim hepinizin ilgi ve alakaniza herkes cevap yazmia cok mutlu oldumEvet canım hamileliğin üç ay öncesinden başlamak gerekiyor
adetim erken geldi ama az geldi vede kasıklarımda acaip batma oluyor geçiyor allahım üşüttüm sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?