Erken zaten 6sinda adet tarihim ama dayanamadim yaptmyarin tekrar yapicam galiba
Ay hamile mi kız?Hamile misiniz
Ne kadar faydali bir site ya , cok tesekkur ederim hepinizin ilgi ve alakaniza herkes cevap yazmia cok mutlu oldum
Yardımlaşmak her zaman güzeldir :)Ne kadar faydali bir site ya , cok tesekkur ederim hepinizin ilgi ve alakaniza herkes cevap yazmia cok mutlu oldum
sag kasigimda sislik var acaba adetmi olacagim
Yardımlaşmak her zaman güzeldir :)
Canım senin ne kadar var? Nedir durumlar?
NoAy hamile mi kız?
Yarın batım canım bilmiyorum bişeyler var ama kesin adet belirtisidir bu ay verimsiz geçirdik fazla beklentim yok sen ne kadar var
Düz deyrsen hemişe ele olur.krçen defr uzide bi gelin varıydı deyr qaynımın toyuydu başımız ele qarışığıydı.heç yadıma düşmemişdi o.1 defe olmuşdu deyr münasibet.mende inana bilmediö deyr))))Oh oh olmasın beklentin. Olmadığında oluyor :) ben hep okuyorum hamilelerin paylaşımlarını çoğu da diyor ki hep çok denedik yumurtlama takibi günaşırı ilişki falan ama olmadı. Hamile kaldığım ay misafirler vardı sadece 1kere ilişki oldu doğru dürüst bile değilddi ama hamile kaldım)
İnşaALLAH senin de öyle olur :) benim daha çok var ben galiba daha yumurtluyorum :))))
Canm saat 7 gibi yaptim bu sabah da negatif. Ama bata kadar yapmicam bu sefer dayanicam :)Yapma canım ya 6sı erken gebelik testi yaparsın ya da kan testi
arada sisip diniyor ama beni yine adet olcagim hissi var adet agrim varya insallah olmamNasıl bir şişlik sert mi.? Adete ne kadar var?
D
Düz deyrsen hemişe ele olur.krçen defr uzide bi gelin varıydı deyr qaynımın toyuydu başımız ele qarışığıydı.heç yadıma düşmemişdi o.1 defe olmuşdu deyr münasibet.mende inana bilmediö deyr))))
Canm saat 7 gibi yaptim bu sabah da negatif. Ama bata kadar yapmicam bu sefer dayanicam :)
arada sisip diniyor ama beni yine adet olcagim hissi var adet agrim varya insallah olmam
Hayırlısı canım allah herkesin gönlüne göre verssinOh oh olmasın beklentin. Olmadığında oluyor :) ben hep okuyorum hamilelerin paylaşımlarını çoğu da diyor ki hep çok denedik yumurtlama takibi günaşırı ilişki falan ama olmadı. Hamile kaldığım ay misafirler vardı sadece 1kere ilişki oldu doğru dürüst bile değilddi ama hamile kaldım)
İnşaALLAH senin de öyle olur :) benim daha çok var ben galiba daha yumurtluyorum :))))
Hayırlısı canım allah herkesin gönlüne göre verssinÇalışmaya devam :))
Yok valla canım ateş ölçme işinden anlamıyorum ovu testi kullanmıştım o yüzden3gün önce sağdan sancı hissettim o zamana kadar kuruydum düşündüm galiba çatlıyor yumurta diye. Sababh uyandığımda yoğun beyaz akıntım vardı dedim kesin çatlamış yumurta. Değerlendirdik. Akıntım devam ediyor ağrım sızım yok ama ateş ölçüyorum inmekte devam ediyor onu anlamadım eğer yumurtan çatladıysa ateşinin yükselmesi lazım diye duydum. Sen anlıyor musun bu işlerden?
Amin sende ele))))Seni görüm başın ele qarışsın ki heç bilmiyesen nece hamile qalmısan :)))) gargışdan hallice :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?