Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
21 ve 28 arasi oldugu icin bugunlerde bugun 25.gunum
O zaman 3-4gün daha sabret inşaALLAH gelmez o adetin :)
Yok valla canım ateş ölçme işinden anlamıyorum ovu testi kullanmıştım o yüzden

Ben ovü testi kullanmadım hiç. Bizim burda yok galibaa. Ondan kendi yöntemlerimizle yapıyoruz bişeyler :)

Kızlar adet kabı gördünüz mü ? Kullanan var mı? Demin YouTube da gördüm çok acayip bişey

O zaman 3-4gün daha sabret inşaALLAH gelmez o adetin :)

Ben ovü testi kullanmadım hiç. Bizim burda yok galibaa. Ondan kendi yöntemlerimizle yapıyoruz bişeyler :)
İnternette çok uygun cnm eczanekerde pahalı

kizlar adet oldum ben yarin doktora gidecegim yumurtlama takibi icin insallah hamilr kalirsiniz

Canım ya üzülme ama. Canım adetliyken yumurta takibi yapılır mı ki?
bilmiyorum adet oldugunda 3.gunu gel dedi ama benim kisa surdugu icin 2.gunu gidecegim suan adetimde cok cok az tam tersine rahim filminden snra dolu dolu gelmesi lazimdi hakkimizda hayirlisi olsun bu ay ooof esimi ne kadar cok heveslendirdim insallah guzel haberlerle gelirsiniz bir sure artik girmeyecegim

Tamam canım ama çok yıpratma kendini

Bat tarihi 29 nisandı :/ bugün idrar testi yaptım ama bunda çizgi var mı yok mu belli değil yahu

Eklentiler

• C50890BF-EBCC-4252-9819-1CCB4D5EA148.webp
    5 KB · Görüntüleme: 47
Ya Kızlar benim uzun süredir kafama takılan bi konu var. Doktor gittiğim zaman herşey bakıldı temiz çıktı fakat e2 ye bakmadılar ve direk klomen tedavisi verdi iki kez tabiki olmadı. Şimdi olmamasının sebebi acaba e2 mi tekrar doktora gdiyim mi fikir verin

Canım inşaALLAH arkadaşlar cevaplarlar sorunu ben e2 nedir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…