Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pko teşhisinde bulunduysa usg den zaten E2 düşüktür. E2 nin düşük olması demek östrojenin de düşük olması demek otomatikman pko da östrojenin düşük testesteron hormonunun yükselmesinden kaynaklanır. Pko teşhisi koyduğu için mi klomen verdi size?

Yok valla herşey temiz çıktı rahim filmi bile temizdi zaten klomenden sonra rahim filmi çekti tersten mi tedavi yaptı anlamadım bişey:)

Judy_K

Test bozuk değildi normal görünüyordu ama zaten normal şartlarda 2 güne artması lazım değil mi? Haftasonu tekrarlıcam o zaman testi :// aman yaaa uğraş dur

Canım koyu çizginin üzerinde kırmızı bişeyler var ondan dedik test bozuk diye. Erken gebelik testi al onla tekrar dene

Ay benim bebiş iyi önümüzdeki hafta kısmetse ilk kalp atışlarını duyucaz çok heyecanlıyım ama ben kötüyüm kusmaktan içim dışıma çıkıyor

Canım yaa Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın. İlk bebiş mi senin

ya hem tam belli değil diye açmadım, hem de sevmiyorum çok kalabalık görüntü oluyor, 6 haftalık canım sata göre 6+2

Ben çok seviyorum yaa her hamilenin de o yazılarını okuyorum bebişte ne gelişmeler oluyor kaç gün kalmış falan bana çok tatlış geliyor hamile olsam da açsam onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…