neye ne kadr kaldı
Kız test bozuk galiba yeniden yap silik var sanki
Ya Kızlar benim uzun süredir kafama takılan bi konu var. Doktor gittiğim zaman herşey bakıldı temiz çıktı fakat e2 ye bakmadılar ve direk klomen tedavisi verdi iki kez tabiki olmadı. Şimdi olmamasının sebebi acaba e2 mitekrar doktora gdiyim mi fikir verin
Yok valla herşey temiz çıktı rahim filmi bile temizdi zaten klomenden sonra rahim filmi çekti tersten mi tedavi yaptı anlamadım bişey:)Pko teşhisinde bulunduysa usg den zaten E2 düşüktür. E2 nin düşük olması demek östrojenin de düşük olması demek otomatikman pko da östrojenin düşük testesteron hormonunun yükselmesinden kaynaklanır. Pko teşhisi koyduğu için mi klomen verdi size?
Ay benim bebiş iyi önümüzdeki hafta kısmetse ilk kalp atışlarını duyucaz çok heyecanlıyım ama ben kötüyüm kusmaktan içim dışıma çıkıyorM Mervetolgali
S sky19
@lati lokum
M mavimilena_
kerem34gul
Minanur18
Sezerbusra21
Bikucukbalik
izm3506
@Gloke
zanylife
can09e
Hamişlerimiz ne durumdalar? Nasıl bebişler?
Judy_K
Test bozuk değildi normal görünüyordu ama zaten normal şartlarda 2 güne artması lazım değil mi? Haftasonu tekrarlıcam o zaman testi :// aman yaaa uğraş dur
Ay canım benim sağol iyidir inşallah dün drye gittim kese göründü rahimde şükür, 2 haftaya gel dedi :*
senin de hayırlı olsun canım tebrikler kaç hafta diyorlar sat kaç ?Ay benim bebiş iyi önümüzdeki hafta kısmetse ilk kalp atışlarını duyucaz çok heyecanlıyım ama ben kötüyüm kusmaktan içim dışıma çıkıyor
Ay benim bebiş iyi önümüzdeki hafta kısmetse ilk kalp atışlarını duyucaz çok heyecanlıyım ama ben kötüyüm kusmaktan içim dışıma çıkıyor
ya hem tam belli değil diye açmadım, hem de sevmiyorum çok kalabalık görüntü oluyor, 6 haftalık canım sata göre 6+2Kaç haftalıksın canım? Hamilelik takvimini açsana :)
Hayırlı olsun hamilesin bence sadece idrari fazla damlatmışsın CnmBat tarihi 29 nisandı :/ bugün idrar testi yaptım ama bunda çizgi var mı yok mu belli değil yahu
ya hem tam belli değil diye açmadım, hem de sevmiyorum çok kalabalık görüntü oluyor, 6 haftalık canım sata göre 6+2
inşallah canım aminnn.. inşallah bu ayBen çok seviyorum yaa her hamilenin de o yazılarını okuyorum bebişte ne gelişmeler oluyor kaç gün kalmış falan bana çok tatlış geliyor hamile olsam da açsam onu :)
inşallah canım aminnn.. inşallah bu ay
değerlendirdin değerlendirdin okuduum:)
olsun ben de tam gününde yapmadıım kuzum hayırlısı Allahtan..Değerlendirdim de galiba dün çatladı yumurta. Yanlış değerlendirdik
Cok iyiyiz şükür 6+6 olduk keseyi gördüm ama kalp atisini daha duyamadim dr izne çıktı kalp atışımda sıra insallahM Mervetolgali
S sky19
@lati lokum
M mavimilena_
kerem34gul
Minanur18
Sezerbusra21
Bikucukbalik
izm3506
@Gloke
zanylife
can09e
Hamişlerimiz ne durumdalar? Nasıl bebişler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?