Hayırlı olsun hamilesin bence sadece idrari fazla damlatmışsın Cnm
olsun ben de tam gününde yapmadıım kuzum hayırlısı Allahtan..
Cok iyiyiz şükür 6+6 olduk keseyi gördüm ama kalp atisini daha duyamadim dr izne çıktı kalp atışımda sıra insallah
2 gün öncesinde ve 3 4 gün sonrasındaydı canımYumurtladan önce mi yaptın sonra mı?
Ay hadi inşaALLAH duyarsın canımm :)
Kızlar adetime 4 gün var dicemde aslında adet döngüm karışık ama ben yumurtlama zamanımdan takip ettiğine göre 25nisan yumurtlama oldu belirtilerimden anlayarak yest yaptım ve 5 dk sürmeden böyle oldu
Tebriklerrr :)Kızlar adetime 4 gün var dicemde aslında adet döngüm karışık ama ben yumurtlama zamanımdan takip ettiğine göre 25nisan yumurtlama oldu belirtilerimden anlayarak yest yaptım ve 5 dk sürmeden böyle oldu
Tebrikler allah inşallah tamamina erdirsinKızlar adetime 4 gün var dicemde aslında adet döngüm karışık ama ben yumurtlama zamanımdan takip ettiğine göre 25nisan yumurtlama oldu belirtilerimden anlayarak yest yaptım ve 5 dk sürmeden böyle oldu
2 gün öncesinde ve 3 4 gün sonrasındaydı canım
Insallah canim ya dr muz 16 sinda geliyo acaba o gelinceye kadar duymak için baska dr mu gitsem daha çok var sabirsizlaniyorum
Tebrikler canım.çizgi belli oluyorKızlar adetime 4 gün var dicemde aslında adet döngüm karışık ama ben yumurtlama zamanımdan takip ettiğine göre 25nisan yumurtlama oldu belirtilerimden anlayarak yest yaptım ve 5 dk sürmeden böyle oldu
Kızlar adetime 4 gün var dicemde aslında adet döngüm karışık ama ben yumurtlama zamanımdan takip ettiğine göre 25nisan yumurtlama oldu belirtilerimden anlayarak yest yaptım ve 5 dk sürmeden böyle oldu
Şükür iyi teyzesi rahat geçiyor ama çok snirliyim eşim anir edyr o kadar başka birşy yok:)@Mervetolgali
@sky19
@lati lokum
@mavimilena_
@kerem34gul
@Minanur18
Sezerbusra21
@Bikucukbalik
izm3506
@Gloke
@zanylife
can09e
Hamişlerimiz ne durumdalar? Nasıl bebişler?
Ohoo evet çok var canım bence git başka doktora :)
Sonucu lutfen yaz inşallah vardir ve cikarKızlar hepinize teşekkür ederim öncelikle benim adetlerim düzensizleşmişti son aylarda 40,38,36 gibi değişkenlik gösteriyordu. Son adet tarihim 8 nisan yumurtlama da akıntıma göre tahmin ettiğim 24-25 nisan gibi oldu 2 mayıs salı günü bel ağrım oldu ve benim bel ağrım sadece adetim sökülürken olur ondan şüphelenerek belirtilerimi takip ettim kasık ağrım ve göğüs uçlarında hassasiyet oluştu ama herkeste olan akıntı bende yok onu takip ettikçe hatta yine kendi kendime kuruntu mu yapıyorum diye düşündüm. Yarın sabah yapmak için test alıcaktım eczaneye gittiğimde bi anda 2 tane olsun dedim birini eve geldiğinde yaptım biranda çizgi oluştu şindi kan verdim sonuçları bekliyorum
2 gün farkla aynıyuz senle canım.bende akıntıdan bildim.o günü bide ertesi günü ilişki oldu.test yapmak için adet tarihimi bekliycem ama.ve hiç bir belirti yok bende.senin iyi olur inşAllah canımKızlar hepinize teşekkür ederim öncelikle benim adetlerim düzensizleşmişti son aylarda 40,38,36 gibi değişkenlik gösteriyordu. Son adet tarihim 8 nisan yumurtlama da akıntıma göre tahmin ettiğim 24-25 nisan gibi oldu 2 mayıs salı günü bel ağrım oldu ve benim bel ağrım sadece adetim sökülürken olur ondan şüphelenerek belirtilerimi takip ettim kasık ağrım ve göğüs uçlarında hassasiyet oluştu ama herkeste olan akıntı bende yok onu takip ettikçe hatta yine kendi kendime kuruntu mu yapıyorum diye düşündüm. Yarın sabah yapmak için test alıcaktım eczaneye gittiğimde bi anda 2 tane olsun dedim birini eve geldiğinde yaptım biranda çizgi oluştu şindi kan verdim sonuçları bekliyorum
Şükür iyi teyzesi rahat geçiyor ama çok snirliyim eşim anir edyr o kadar başka birşy yok:)
Kızlar hepinize teşekkür ederim öncelikle benim adetlerim düzensizleşmişti son aylarda 40,38,36 gibi değişkenlik gösteriyordu. Son adet tarihim 8 nisan yumurtlama da akıntıma göre tahmin ettiğim 24-25 nisan gibi oldu 2 mayıs salı günü bel ağrım oldu ve benim bel ağrım sadece adetim sökülürken olur ondan şüphelenerek belirtilerimi takip ettim kasık ağrım ve göğüs uçlarında hassasiyet oluştu ama herkeste olan akıntı bende yok onu takip ettikçe hatta yine kendi kendime kuruntu mu yapıyorum diye düşündüm. Yarın sabah yapmak için test alıcaktım eczaneye gittiğimde bi anda 2 tane olsun dedim birini eve geldiğinde yaptım biranda çizgi oluştu şindi kan verdim sonuçları bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?