Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 4 gün var dicemde aslında adet döngüm karışık ama ben yumurtlama zamanımdan takip ettiğine göre 25nisan yumurtlama oldu belirtilerimden anlayarak yest yaptım ve 5 dk sürmeden böyle oldu

Eklentiler

• image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar adetime 4 gün var dicemde aslında adet döngüm karışık ama ben yumurtlama zamanımdan takip ettiğine göre 25nisan yumurtlama oldu belirtilerimden anlayarak yest yaptım ve 5 dk sürmeden böyle oldu

Trbrikler inşaALLAH biz de görürüz o çift çizgiyi. Belirtilerin neydi

Kızlar hepinize teşekkür ederim öncelikle benim adetlerim düzensizleşmişti son aylarda 40,38,36 gibi değişkenlik gösteriyordu. Son adet tarihim 8 nisan yumurtlama da akıntıma göre tahmin ettiğim 24-25 nisan gibi oldu 2 mayıs salı günü bel ağrım oldu ve benim bel ağrım sadece adetim sökülürken olur ondan şüphelenerek belirtilerimi takip ettim kasık ağrım ve göğüs uçlarında hassasiyet oluştu ama herkeste olan akıntı bende yok onu takip ettikçe hatta yine kendi kendime kuruntu mu yapıyorum diye düşündüm. Yarın sabah yapmak için test alıcaktım eczaneye gittiğimde bi anda 2 tane olsun dedim birini eve geldiğinde yaptım biranda çizgi oluştu şindi kan verdim sonuçları bekliyorum

Sonucu lutfen yaz inşallah vardir ve cikar

2 gün farkla aynıyuz senle canım.bende akıntıdan bildim.o günü bide ertesi günü ilişki oldu.test yapmak için adet tarihimi bekliycem ama.ve hiç bir belirti yok bende.senin iyi olur inşAllah canım

Mutlaka bizi de haberdar et canım. Akıntı herkeste olmayabiliyor zaten belirtiler herkeste farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…