Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim allah razı olsun iyiyim şuan.lakin kilolu gebe kaldığım için şimdiden 5 6 aylık gibi duruyor karnım ve bazen zorlanıyorum.burdan arkadaşlara büyük bir tavsiyem gebe kalmayı planlarken gerçekten mümkün mertebe düşük kiloda kalın..7 haftalığız şuan 6. Haftasında kalp atışını gördük ultrosanda.bakalım bekliyoruz pazartesi kontrolüm var.rabbim dileyen isteyen herkese versin.dualarımız sizinle.

Maşallah büyümüş bebiş :) Rabbim kolaylık versin sana canım :)

Kızlar ben bugun ağır kaldırdım.ve o zamansan beri sağ kasığımda ağrı(yumurtam sağda yetişiyordu).ayak üste duruncada çok ağrıyo.nefesim kesilir gibi.yumurtlamamdan 6 gün geçdi.çok korkuyorum ya hamileysem bi şey olursa.lütfen yardımcı olun(((

Kızlar sonucu öğrendim 42 çıktı

Tebrikler canım çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

Judy_K selam canımm durumumuzu sormuşsun çok sağol. Ben yine yoğunluktan giremedim pek buralara. Yarın kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah. Sadece bi moral bozukluğu yaşadım dün pembemsi renkte bi akıntım geldi. Ardından da koyu kahve leke geldi. Doktorla son görüşmemde bu şekilde olan lekelenmeler yaşayabileceğimi ve panik yapmamam gerektiğini söylemişti. Rahim genişlemeye başlar ve içerde biriken eski adet kanı akar demişti. Ona yoruyorum ve zaten yarın da doktoruma gidicez inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Vajinamın içinde bir zonklama ve ağrı var. Hamile olan arkadaşlarda böyle şeyler yaşayan var mı? Sağ kasıkta da aynı şekilde ağrı. Bunun sebebi de sanırım rahim içinin genişlemeye çalışması.. Bunun dışında Allaha şükür maşallah ne bir bulantım var ne başka birşeyim.. yemeğimi düzenli yiyorum herşeyim yerli yerinde Allaha şükür.

Senin yazdıklarını okudum yumurtlama gününü değerlendirmişsin canım inşallahhh hayırlı haberler alırız senden de

M mavimilena_ kerem34gul Sezerbusra21
@lati lokum S sky19 Minanur18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…