Canım benim allah razı olsun iyiyim şuan.lakin kilolu gebe kaldığım için şimdiden 5 6 aylık gibi duruyor karnım ve bazen zorlanıyorum.burdan arkadaşlara büyük bir tavsiyem gebe kalmayı planlarken gerçekten mümkün mertebe düşük kiloda kalın..7 haftalığız şuan 6. Haftasında kalp atışını gördük ultrosanda.bakalım bekliyoruz pazartesi kontrolüm var.rabbim dileyen isteyen herkese versin.dualarımız sizinle.@Mervetolgali
S sky19
@lati lokum
M mavimilena_
kerem34gul
Minanur18
Sezerbusra21
Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
zanylife
@can09e
Hamişlerimiz ne durumdalar? Nasıl bebişler?
O hormonlar mahvetti ama olsun tatlı hormonlarCanım yaa hormonlardan :) sağlıkla kucağına al inşaALLAH bebişini :)
Demi evet ben gideyim pazartesi :)
O hormonlar mahvetti ama olsun tatlı hormonlar
Darısı sana inş cnm
Canım gebesin hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar adetime 4 gün var dicemde aslında adet döngüm karışık ama ben yumurtlama zamanımdan takip ettiğine göre 25nisan yumurtlama oldu belirtilerimden anlayarak yest yaptım ve 5 dk sürmeden böyle oldu
8 haftalk teyzesi zaman geçyr çabukİnşallah tatlım. Kaç haftalıksınızz?)
Canım benim allah razı olsun iyiyim şuan.lakin kilolu gebe kaldığım için şimdiden 5 6 aylık gibi duruyor karnım ve bazen zorlanıyorum.burdan arkadaşlara büyük bir tavsiyem gebe kalmayı planlarken gerçekten mümkün mertebe düşük kiloda kalın..7 haftalığız şuan 6. Haftasında kalp atışını gördük ultrosanda.bakalım bekliyoruz pazartesi kontrolüm var.rabbim dileyen isteyen herkese versin.dualarımız sizinle.
8 haftalk teyzesi zaman geçyr çabuk
Maşallah büyümüş baya
Sağol teyzesi atlattk bir ay kaldı riskli dönemi atlatmaya :) çok sağol cnm amin darısı tüm isteyenlern başna inşHamişler Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın hepinize. Kolaylıkla doğurup kucağınıza alırsınız inşallah
Teşekkür ederim çok benim son adet tarihim 23 mart canım 6. Haftaya girdim önümüzdeki hafta 2.doktor muayenesi var kalp atışı dinlenecek kısmetsesenin de hayırlı olsun canım tebrikler kaç hafta diyorlar sat kaç ?
Evet canım bu kadar kötü olacağımı hiç zannetmemiştimCanım yaa Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın. İlk bebiş mi senin
Kızlar sonucu öğrendim 42 çıktı
Evet canım bu kadar kötü olacağımı hiç zannetmemiştim
Baya erken farkettim canım bugün 10. Gün falan sanırım tahminlerime göre öyle yani bakalımHadi gözün aydın canım geç döllenme herhalde ondaz az değerin inşaALLAH artar canım
Baya erken farkettim canım bugün 10. Gün falan sanırım tahminlerime göre öyle yani bakalım
Allah razı olsun gülümMaşallah büyümüş bebiş :) Rabbim kolaylık versin sana canım :)
Kızlar sonucu öğrendim 42 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?