- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
Canım haftalar geçtikce daha farklı ağrılar olucak merak etme bizlerde aynı şeyleri yaşıyoruz benim de kasıklarıma ağrı giriyo gazdan da oluyo bel ağrısı da başlar ve benimde 2 hafta önce leke geldi çok yorma kendini ben o gün misafir ağırlamıştım ondan oldu ama doktor ne kadar kahverengi ve pembe lekeler normal desede yine de görünün bi diyorlar tabi tekrarlamadığı sürece normaldirTebrikler canım çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
Judy_K selam canımm durumumuzu sormuşsun çok sağol. Ben yine yoğunluktan giremedim pek buralara. Yarın kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah. Sadece bi moral bozukluğu yaşadım dün pembemsi renkte bi akıntım geldi. Ardından da koyu kahve leke geldi. Doktorla son görüşmemde bu şekilde olan lekelenmeler yaşayabileceğimi ve panik yapmamam gerektiğini söylemişti. Rahim genişlemeye başlar ve içerde biriken eski adet kanı akar demişti. Ona yoruyorum ve zaten yarın da doktoruma gidicez inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Vajinamın içinde bir zonklama ve ağrı var. Hamile olan arkadaşlarda böyle şeyler yaşayan var mı? Sağ kasıkta da aynı şekilde ağrı. Bunun sebebi de sanırım rahim içinin genişlemeye çalışması.. Bunun dışında Allaha şükür maşallah ne bir bulantım var ne başka birşeyim.. yemeğimi düzenli yiyorum herşeyim yerli yerinde Allaha şükür.
Senin yazdıklarını okudum yumurtlama gününü değerlendirmişsin canım inşallahhh hayırlı haberler alırız senden de
M mavimilena_kerem34gul @Sezerbusra21
@lati lokum @sky19 @Minanur18
Aynen öyle diyorum çok şükür o benimle olsun da ben herşeyi çekmeye razıyım canıcanımBebiş için her acıya değer canım
Hamilesin dediler mi ne dedilerKızlar sonucu öğrendim 42 çıktı
Canım haftalar geçtikce daha farklı ağrılar olucak merak etme bizlerde aynı şeyleri yaşıyoruz benim de kasıklarıma ağrı giriyo gazdan da oluyo bel ağrısı da başlar ve benimde 2 hafta önce leke geldi çok yorma kendini ben o gün misafir ağırlamıştım ondan oldu ama doktor ne kadar kahverengi ve pembe lekeler normal desede yine de görünün bi diyorlar tabi tekrarlamadığı sürece normaldir
Haklısın valla bende bahar temizliği yaptım hatta yine lekem oldu kaç gündür dinleniyoum bu sefer doktora gitmedim 2 hafta sonra kontrolüm varCanım benim çok sağol benimde aklım 2 gündür onunla meşgul bakalım yarın doktorla görüşeceğiz hayırlı haberler getiririm inşallah.. bende biraz tez canlıyım bide yeni eve taşındık malum işi bitmiyor e bende kendimi tutamayıp iş yaptım bu hafta biraz. Benim de sanırım o yüzden oldu. Eşimden fırça yedim hiç hamile gibi davranmıyormuşum diye :) kolay mı cam da leke görüp onu silmemek
Haklısın valla bende bahar temizliği yaptım hatta yine lekem oldu kaç gündür dinleniyoum bu sefer doktora gitmedim 2 hafta sonra kontrolüm var
Sen yinede ağır kaldırma da diğer işler sorun olmaz cnm inşallah yarın o pıt pıt kalbini dinler gelirsin :)
Telefonla öğrendim telefondaki bayan müjdemi isterim dedi değerimi söylediHamilesin dediler mi ne dediler
Amin amin canım hepimiz inşallahAyyy amaaan canım sende dikkat et terzi kendi söküğünü dikemez hesabı olmasıninşallah canımmm çok sağol duaların için. Senin de bir sorunun olmadan bitirirsin inşallah tüm günleri
Ayy tebrik ederim allah tamanina erdirsin bizlerede dua et inşallah saglicakla kucagina alirsin
Telefonla öğrendim telefondaki bayan müjdemi isterim dedi değerimi söyledibende laboratuvarda sekreter olarak çalışmıştım 5in üstüne pozitif diyorduk ama düşük değerlere tekrarlanması gerek diye ekliyorduk. Bende pazar günü tekrar kan vericem ne olur ne olmaz
Canm 13 14 gecmis olacak yumurtlamanin uzerinden. Haber veririm. Yumurtlama sonrasi cok umutluydum ama su an adet olcakmisim gibi hissediyorm. Karnim agriyor. Neyse hayirlisi olsun. Yaziczm sabah buraya canm..Benim yarın olması canım.ama geç yumurtladım.tam bilemiyorum o yüzden.senin ne kadar geçdi yumurtlamadan.sonucu bildir mutlaka.ünşAllah güzel sonuçlar alırsın. V vals_dancer
Canım noldu?yaptınmı testCanm 13 14 gecmis olacak yumurtlamanin uzerinden. Haber veririm. Yumurtlama sonrasi cok umutluydum ama su an adet olcakmisim gibi hissediyorm. Karnim agriyor. Neyse hayirlisi olsun. Yaziczm sabah buraya canm..
Simdi yapicam canimCanım noldu?yaptınmı test
Tebrikler canım çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
Judy_K selam canımm durumumuzu sormuşsun çok sağol. Ben yine yoğunluktan giremedim pek buralara. Yarın kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah. Sadece bi moral bozukluğu yaşadım dün pembemsi renkte bi akıntım geldi. Ardından da koyu kahve leke geldi. Doktorla son görüşmemde bu şekilde olan lekelenmeler yaşayabileceğimi ve panik yapmamam gerektiğini söylemişti. Rahim genişlemeye başlar ve içerde biriken eski adet kanı akar demişti. Ona yoruyorum ve zaten yarın da doktoruma gidicez inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Vajinamın içinde bir zonklama ve ağrı var. Hamile olan arkadaşlarda böyle şeyler yaşayan var mı? Sağ kasıkta da aynı şekilde ağrı. Bunun sebebi de sanırım rahim içinin genişlemeye çalışması.. Bunun dışında Allaha şükür maşallah ne bir bulantım var ne başka birşeyim.. yemeğimi düzenli yiyorum herşeyim yerli yerinde Allaha şükür.
Senin yazdıklarını okudum yumurtlama gününü değerlendirmişsin canım inşallahhh hayırlı haberler alırız senden de
M mavimilena_kerem34gul @Sezerbusra21
@lati lokum @sky19 @Minanur18
Ay noldu merakdan çatladımSimdi yapicam canim
NegatifAy noldu merakdan çatladım
Sende test yapacakmısin Cnm :) günaydın kızlarAy noldu merakdan çatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?