Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım haftalar geçtikce daha farklı ağrılar olucak merak etme bizlerde aynı şeyleri yaşıyoruz benim de kasıklarıma ağrı giriyo gazdan da oluyo bel ağrısı da başlar ve benimde 2 hafta önce leke geldi çok yorma kendini ben o gün misafir ağırlamıştım ondan oldu ama doktor ne kadar kahverengi ve pembe lekeler normal desede yine de görünün bi diyorlar tabi tekrarlamadığı sürece normaldir

Tüp bebek yaptiranlara bi sorum var tup bebekten once sizi akupunktura gonderdiler mi ve kizlar ben dun ogrendim akupunktur ile hamile cok fazla kişi varmiş yumurtlama zamanindaki stresi öldürüyorlarmis o zaman hamile kalma şansin varmis tabi bide zayif olman lazim

Canım benim çok sağol benimde aklım 2 gündür onunla meşgul bakalım yarın doktorla görüşeceğiz hayırlı haberler getiririm inşallah.. bende biraz tez canlıyım bide yeni eve taşındık malum işi bitmiyor e bende kendimi tutamayıp iş yaptım bu hafta biraz. Benim de sanırım o yüzden oldu. Eşimden fırça yedim hiç hamile gibi davranmıyormuşum diye :) kolay mı cam da leke görüp onu silmemek

Haklısın valla bende bahar temizliği yaptım hatta yine lekem oldu kaç gündür dinleniyoum bu sefer doktora gitmedim 2 hafta sonra kontrolüm var
Sen yinede ağır kaldırma da diğer işler sorun olmaz cnm inşallah yarın o pıt pıt kalbini dinler gelirsin :)

Ay canim hiç yemek yemek istemiyor midem bulaniyo şişiyo hemen sadece salçalı ekmek yemek istiyorum yaa ne tatli .Ne baska birsey normalmi bu sizce

Ayyy amaaan canım sende dikkat et terzi kendi söküğünü dikemez hesabı olmasın inşallah canımmm çok sağol duaların için. Senin de bir sorunun olmadan bitirirsin inşallah tüm günleri

Hamilesin dediler mi ne dediler
Telefonla öğrendim telefondaki bayan müjdemi isterim dedi değerimi söyledi bende laboratuvarda sekreter olarak çalışmıştım 5in üstüne pozitif diyorduk ama düşük değerlere tekrarlanması gerek diye ekliyorduk. Bende pazar günü tekrar kan vericem ne olur ne olmaz

Ayyy amaaan canım sende dikkat et terzi kendi söküğünü dikemez hesabı olmasın inşallah canımmm çok sağol duaların için. Senin de bir sorunun olmadan bitirirsin inşallah tüm günleri
Amin amin canım hepimiz inşallah

Ayy tebrik ederim allah tamanina erdirsin bizlerede dua et inşallah saglicakla kucagina alirsin

Benim yarın olması canım.ama geç yumurtladım.tam bilemiyorum o yüzden.senin ne kadar geçdi yumurtlamadan.sonucu bildir mutlaka.ünşAllah güzel sonuçlar alırsın. V vals_dancer

Benim yarın olması canım.ama geç yumurtladım.tam bilemiyorum o yüzden.senin ne kadar geçdi yumurtlamadan.sonucu bildir mutlaka.ünşAllah güzel sonuçlar alırsın. V vals_dancer
Canm 13 14 gecmis olacak yumurtlamanin uzerinden. Haber veririm. Yumurtlama sonrasi cok umutluydum ama su an adet olcakmisim gibi hissediyorm. Karnim agriyor. Neyse hayirlisi olsun. Yaziczm sabah buraya canm..

Canımm yaa korkma doktor demiş normal bunlar diye. Pozitif düşün. Bebiş yer açıyoo kendine :)
Bunalımlara moral bozukluklarına izin verme şekerim senin en tatlış dönemlerin şu an. Unutma POZİTİF
Yumurtlamayı değerlendirdim ama sanki bu ay olmıycak gibi geliyor bana. Ateş ölçüyorum flo uygulamasına yazıyorum çok eğlenceli. onun sayesinde yumurtladığım zamanı çözdüm şimdi de devam ediyorum adete yakın inmesi lazım diyorlar inmezse hamilesin diyolar bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…