YaaaaaaaNegatif
Yok canım geç yumurtladım ben.daha 7ci günüm.çarşamba yaparımSende test yapacakmısin Cnm :) günaydın kızlar
Yok valla.hiç görmedim benKızlar daha önce de sormuştum ama toprakkahve den haber varmi ne yaptı
Canımm yaa korkma doktor demiş normal bunlar diye. Pozitif düşün. Bebiş yer açıyoo kendine :)
Bunalımlara moral bozukluklarına izin verme şekerim senin en tatlış dönemlerin şu an. Unutma POZİTİF
Yumurtlamayı değerlendirdim ama sanki bu ay olmıycak gibi geliyor bana. Ateş ölçüyorum flo uygulamasına yazıyorum çok eğlenceli.onun sayesinde yumurtladığım zamanı çözdüm şimdi de devam ediyorum adete yakın inmesi lazım diyorlar inmezse hamilesin diyolar bekliyorum
Cnm nasıl oldun geçen okudum yazını ama yoğunluktan yazamadım .Evet canım vallahi doğru söylüyosun ya bakalım 1 saat sonra doktorda olucaz Allah izin verse de kalp atışlarını duysak
Canım zaten o sen bu ay olmayacak zannettiğin ay oluyor
Ben buraya yazmıştım değerlendirdik diye ama hiç olacak gibi gelmiyor bana demiştim o ay oldu
Hayırlısıyla senden de güzel haberler alacağız inşallah
Uykum var ama uyuyamıyorum acıktım ama yedikten sonrA midem daha kötü oluyor duygularım alt üst herşeyden mutsuz oluyorum
Evet canım vallahi doğru söylüyosun ya bakalım 1 saat sonra doktorda olucaz Allah izin verse de kalp atışlarını duysak
Canım zaten o sen bu ay olmayacak zannettiğin ay oluyor
Ben buraya yazmıştım değerlendirdik diye ama hiç olacak gibi gelmiyor bana demiştim o ay oldu
Hayırlısıyla senden de güzel haberler alacağız inşallah
Uykum var ama uyuyamıyorum acıktım ama yedikten sonrA midem daha kötü oluyor duygularım alt üst herşeyden mutsuz oluyorumbilmiyorum nasılım
Cnm iste sorun kendimi kontrol edemiyorumHormonlardan canımm. Mutsuz olma kendini mutlu edecek bişeyler bul
ben iyiyim canım brbis de iyi .bugun cinsiyet öğrendim erkekmis:) dualrinizi herzaman beklerim benim dualarım sizinle@Mervetolgali
S sky19
@lati lokum
@mavimilena_
kerem34gul
@Minanur18
@Sezerbusra21
Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
@can09e
Hamişlerimiz ne durumdalar? Nasıl bebişler?
Çok şükür kuzum iyiyizIyiyim canım çalismalara devam :) sen nasilsin bebiş nasıl
Çok şükür kuzum iyiyiziyi ol canim benim Birgün insallah guzel haberlerini veren bildirimler görürüm canim insallah insallah insallah
O senin gönlünün guzelligiAmin canim benim çok tesekkr ederim ne güzel bir kalbin varinsallah bir gun bende buraya müjdeli haberle gelicem
O senin gönlünün guzelligiinsallah insallah duaların kabul oldun canın bnimm ,
ben iyiyim canım brbis de iyi .bugun cinsiyet öğrendim erkekmis:) dualrinizi herzaman beklerim benim dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?