Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar 8 gün gecikti bhcg negatif bugün doktora gittim bir bebek kaybımız vardı kalbi durmuştu daha önce kürtaj oldum ve kürtajdan sonra adetlerim hep düzensizleşti. Klomen tedavisine başladık. Ve adet söktürücü verdi. Hepimizin hakkında hayırlısını versin Allah inşallah

hayırlı olsun canım öbür çocuk kız mı erkek mi? ben daha bugun 7 oldum:)

Sağol canım ilk erkek iki buçuk yasinda maşallah sanada ama zaman çabuk grciyor. Bi bakmisiz doğum. Sancısı allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Sağol canım Allah bağışlasın.
Benim de bir kızım var 8 yaşında, evet onda da zamanın nasıl geçtiğini hatırlamıyorum kesesiydi bebeğiydi kalp atışıydı testleriydi nst siydi hiiç bişey anlamadan geldi geçti:)
biz de kız istiyoruz bakalım hayırla sağlıkla gelsin de.

Oo sen daha kidemliymissin maşallah benimki daha küçük ve cok yaramaz allah bagislasin senin kinde inşallah gönlüne göre versin

Canım maşaALLAH seninki baya büyümüş. Peki nasıl oldu öğrenemedin? Saklıyormu acaba minnoş kendini?)

Çok şükür iyi gidiyo canım pazartesi kontrole gidicem bir an önce gelsin istiyorum zaman geçmek bilmiyo resmen :)
Sen nasılsın uzun zamandır konuşmadık

Benim aynı canım. 3gündür misafir gezmrk tozmak falan o kadar meşguldüm ki ne belirti ne hamilelik düşündüm çok güzel oluyomuş öyle :)

Benim aynı canım. 3gündür misafir gezmrk tozmak falan o kadar meşguldüm ki ne belirti ne hamilelik düşündüm çok güzel oluyomuş öyle :)
en güzeli valla iyi yapmışsın aklından çıkması güzel olmuşş hadi inşallah bu ay bat ne zaman canım.

Yine ne bekliyoruz hayal kırıklığimi her ay her ay işkence ediyoruz kendimize başka bir sey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…