Çok şükür iyi diyelim iyi olsun midem çok. Bulanıyorkerem34gul günaydın canıö hamd olsun iyi sayılırım sen nasılsın?
Çok şükür iyi diyelim iyi olsun midem çok. Bulanıyor
Selam canım. Çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok. Pek.giremiyorum buraya malum.öbür çocukla uğraşmaktan telefonu elime alamıyorum. Bu arada kıza benzediğini söyledi Dr ama.net değil haftaya netlesir. Cinsiyet öğrenen var mı acaba@Mervetolgali
@sky19
Pitircik81
M mavimilena_
kerem34gul
@Minanur18
@Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
can09e
Hamişlerimiz ne durumdalar? Nasıl bebişler?
hayırlı olsun canım öbür çocuk kız mı erkek mi? ben daha bugun 7 oldum:)Selam canım. Çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok. Pek.giremiyorum buraya malum.öbür çocukla uğraşmaktan telefonu elime alamıyorum. Bu arada kıza benzediğini söyledi Dr ama.net değil haftaya netlesir. Cinsiyet öğrenen var mı acaba
Sağol canım ilk erkek iki buçuk yasinda maşallah sanada ama zaman çabuk grciyor. Bi bakmisiz doğum. Sancısı allah isteyen herkese nasip etsin insallahhayırlı olsun canım öbür çocuk kız mı erkek mi? ben daha bugun 7 oldum:)
Sağol canım Allah bağışlasın.Sağol canım ilk erkek iki buçuk yasinda maşallah sanada ama zaman çabuk grciyor. Bi bakmisiz doğum. Sancısı allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Oo sen daha kidemliymissin maşallah benimki daha küçük ve cok yaramaz allah bagislasin senin kinde inşallah gönlüne göre versinSağol canım Allah bağışlasın.
Benim de bir kızım var 8 yaşında, evet onda da zamanın nasıl geçtiğini hatırlamıyorum kesesiydi bebeğiydi kalp atışıydı testleriydi nst siydi hiiç bişey anlamadan geldi geçti:)
biz de kız istiyoruz bakalım hayırla sağlıkla gelsin de.
Amin canım sağol, Allah sana da kolaylık versin yerinde durmuyordur oğlan şimdi:)Oo sen daha kidemliymissin maşallah benimki daha küçük ve cok yaramaz allah bagislasin senin kinde inşallah gönlüne göre versin
Selam canım. Çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok. Pek.giremiyorum buraya malum.öbür çocukla uğraşmaktan telefonu elime alamıyorum. Bu arada kıza benzediğini söyledi Dr ama.net değil haftaya netlesir. Cinsiyet öğrenen var mı acaba
Çok şükür iyi gidiyo canım pazartesi kontrole gidicem bir an önce gelsin istiyorum zaman geçmek bilmiyo resmen :)@Mervetolgali
@sky19
Pitircik81
M mavimilena_
kerem34gul
@Minanur18
@Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
can09e
Hamişlerimiz ne durumdalar? Nasıl bebişler?
Çok şükür iyi gidiyo canım pazartesi kontrole gidicem bir an önce gelsin istiyorum zaman geçmek bilmiyo resmen :)
Sen nasılsın uzun zamandır konuşmadık
İnşallah ummadığın anda Rabbim veririr sana o mutluluğu :)Benim aynı canım. 3gündür misafir gezmrk tozmak falan o kadar meşguldüm ki ne belirti ne hamilelik düşündüm çok güzel oluyomuş öyle :)
en güzeli valla iyi yapmışsın aklından çıkması güzel olmuşş hadi inşallah bu ay bat ne zaman canım.Benim aynı canım. 3gündür misafir gezmrk tozmak falan o kadar meşguldüm ki ne belirti ne hamilelik düşündüm çok güzel oluyomuş öyle :)
En son parmak emi yordu iki hafta önce gitmiştim canım haftaya kontrolum var.o zaman yazarimCanım maşaALLAH seninki baya büyümüş. Peki nasıl oldu öğrenemedin? Saklıyormu acaba minnoş kendini?)
Hemde nasil acaip hırçın lasti bu ara napacam bilemiyorumAmin canım sağol, Allah sana da kolaylık versin yerinde durmuyordur oğlan şimdi:)
Dikine gitme iyice inatlasir severek anlatarak ilgilen derim nacizaneHemde nasil acaip hırçın lasti bu ara napacam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?