Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine ne bekliyoruz hayal kırıklığimi her ay her ay işkence ediyoruz kendimize başka bir sey değil
9 ay cektim biliyor musun nisanda amaan gelirse basimin ustune gelmezse kendi bilir dedim ama cidden oyleydi
burdaki arkadaslarin israriyla bat gunu yaptim ve geldii inanamadim. Umut her zaman var senin cocugun olmaz dediklerinde bile bilimum ornekler var cok ustune dusmeden isteyerek olsun hayatta tek amac o degil once kendiniz.

Ben yıprandim hep Hayırlisini diledim hep Hayırlisiyla olsun dedim ama olmuyor ve ben yoruldum...Artik istemiyorum...Herkesin çocugu olacak diye bir sey yok sonucta napim...Dedigin gibi benim kendi psikolojjm daha onemli

Ben yıprandim hep Hayırlisini diledim hep Hayırlisiyla olsun dedim ama olmuyor ve ben yoruldum...Artik istemiyorum...Herkesin çocugu olacak diye bir sey yok sonucta napim...Dedigin gibi benim kendi psikolojjm daha onemli
Oyle once kendin Allah hayirlisini versin canim amin.

Kızlar varmıdır bi.şey.bat yarın.2 saat tutum idrarı

Eklentiler

• Screenshot_20180509-235710.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…