9 ay cektim biliyor musun nisanda amaan gelirse basimin ustune gelmezse kendi bilir dedim ama cidden oyleydiYine ne bekliyoruz hayal kırıklığimi her ay her ay işkence ediyoruz kendimize başka bir sey değil
9 ay cektim biliyor musun nisanda amaan gelirse basimin ustune gelmezse kendi bilir dedim ama cidden oyleydi
burdaki arkadaslarin israriyla bat gunu yaptim ve geldii inanamadim. Umut her zaman var senin cocugun olmaz dediklerinde bile bilimum ornekler varcok ustune dusmeden isteyerek olsun hayatta tek amac o degil once kendiniz.
Oyle once kendin Allah hayirlisini versin canim amin.Ben yıprandim hep Hayırlisini diledim hep Hayırlisiyla olsun dedim ama olmuyor ve ben yoruldum...Artik istemiyorum...Herkesin çocugu olacak diye bir sey yok sonucta napim...Dedigin gibi benim kendi psikolojjm daha onemli
Canim bisiy gorunmuyor bati bekleseydin keske sendeKızlar varmıdır bi.şey.bat yarın.2 saat tutum idrarı
Ne bilem ya merakımı gidermiş oldum.yarın ilk idrarla yapıcamCanim bisiy gorunmuyor bati bekleseydin keske sende
Bi gunde degismez bari batta yapNe bilem ya merakımı gidermiş oldum.yarın ilk idrarla yapıcam
Yarın işte batımBi gunde degismez bari batta yap
Bi gunde degisirmi pekiYarın işte batım
Kızlar varmıdır bi.şey.bat yarın.2 saat tutum idrarı
Ben çizgi görür gibiyim.genellikle hep beyaz olurBişey yok gibi 1-2 gün bekle istersen eminsen
İlk idrar olduğu için ola bilirBi gunde degisirmi peki
Çok silik bi çizgi gördümKızlar varmıdır bi.şey.bat yarın.2 saat tutum idrarı
Yumurta takibi yaptırdım.14cü gün yarın yumurtlamanın.ilk idrar diğildi ve 2 saat tutdumÇok silik bi çizgi gördüm
Bata ne kadar kaldı
Yarın bir daha testi tekrarla bence koyulaşma var mı bakalım inşllah bebişin tutunmuştur :)Yumurta takibi yaptırdım.14cü gün yarın yumurtlamanın.ilk idrar diğildi ve 2 saat tutdum
İnşAllah canım ya.ilk defa böyle çizgi çıktı.heycanda uyuyamıyorumYarın bir daha testi tekrarla bence koyulaşma var mı bakalım inşllah bebişin tutunmuştur :)
Ben çizgi görür gibiyim.genellikle hep beyaz olur
Bir daha atsana resmi bakalımGünaydın kızlar.test yapdım yine aynı şey.yok qaliba
İşte canımBir daha atsana resmi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?