- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
İşte canım
Bunu bende yapmışdım.
Canm ben efekt yaptım bak çizgi var ama efekt yapmadan önce gördüm yine çizgi efekt yapınca belirginleşti
İnşallah ummadığın anda Rabbim veririr sana o mutluluğu :)
en güzeli valla iyi yapmışsın aklından çıkması güzel olmuşş hadi inşallah bu ay bat ne zaman canım.
En son parmak emi yordu iki hafta önce gitmiştim canım haftaya kontrolum var.o zaman yazarim
diğerinde görmemiştim bunda belli belirsiz çizgiyi gördüm gibi canım, ay hadi inşallahh hatta milenayı da tebrik ettim gören gözlerinden dolayı maşallah:)Bunu bende yapmışdım.ama ne bileyim dünden bugune koyılaşması gerekmezmiydi
diğerinde görmemiştim bunda belli belirsiz çizgiyi gördüm gibi canım, ay hadi inşallahh hatta milenayı da tebrik ettim gören gözlerinden dolayı maşallah:)
Testim üzerinde 99% doğru sonuç yazmış.ama bilemedim.daha koyu olması gerekirdi bencediğerinde görmemiştim bunda belli belirsiz çizgiyi gördüm gibi canım, ay hadi inşallahh hatta milenayı da tebrik ettim gören gözlerinden dolayı maşallah:)
ya evet umut olmuyor bende öyle gene gelecek hasta olacam derkennEvet iyi denk geldi Valla bazen bakarsın ayda bi kez böyle olur çıkıp gezmek. Ama bu sefer ard arda 3-4gün oldu çokda güzel oldu planlanmamış bişeydi :) yumurtam 3 mayısta çatladı. Uygulama 18mayıs gösteriyor bakalım :) hiç de umudum yok bu ay :)
Ya onu hiç bilemeyiz herkesin farklı oluyo kesin bişi denilmez hem 2 test böyle silik yanlış olamazBunu bende yapmışdım.ama ne bileyim dünden bugune koyılaşması gerekmezmiydi
ama herkeste aynı şekilde olmuyor biliyorsun, misal benim bat günümde belirgindi, bekle bakalım gününde mi olursun sende benim gibi, gelmezse hamilesin inşallah:) ilk mi canım ne zamandır deniyorsunuz?Testim üzerinde 99% doğru sonuç yazmış.ama bilemedim.daha koyu olması gerekirdi bence
ya evet umut olmuyor bende öyle gene gelecek hasta olacam derkenn:) hadi inşallahh boşa çalışmamışsınızdır umarımm:)
Evet canım ilk.8 aydır deniyoruz o kadarda evliyim.bugun 32 ci günüm 32 günden geç olmadımama herkeste aynı şekilde olmuyor biliyorsun, misal benim bat günümde belirgindi, bekle bakalım gününde mi olursun sende benim gibi, gelmezse hamilesin inşallah:) ilk mi canım ne zamandır deniyorsunuz?
Bu testler falan hiç bi şey düşnmüyorum.ama içimde bi ses var hiç susmuyor.hamilesim diyorYa onu hiç bilemeyiz herkesin farklı oluyo kesin bişi denilmez hem 2 test böyle silik yanlış olamaz
İnşallah canım.Bu testler falan hiç bi şey düşnmüyorum.ama içimde bi ses var hiç susmuyor.hamilesim diyor
Allah her kesi evladına bağışlasın.biz olmuyanlar içinde yetirisn inşAllahİnşallah canım.
Gerçekten bende hamile olduğum zaman hep hissetim
Bende öyleyim valla.boşa ümitlenme diyorum.kalırsın öyle.bi tarada hamilesin diye.ve üstelik bunu geçen aydan beri hiss etdiğimyanii ben emin olamadım hiç bu defa hamileyim diyemedim
bi tarafımm yok yok bu sefer oldu diyordu, bi tarafım oturr gelirr diyordu:))
hayırlısı inşallah bakalım:)Bende öyleyim valla.boşa ümitlenme diyorum.kalırsın öyle.bi tarada hamilesin diye.ve üstelik bunu geçen aydan beri hiss etdiğim
İnşAllahhayırlısı inşallah bakalım:)
Kızlaaaar bu ay catlama ignesi vuruldumm adetim 1 gün gecti dun olmam gerekiyorduu ama olmadım sizce hamile miyimdirr ayaklarımda ve kasıklarımda agrı var ama sızlama gibii insallah olmam hastaaa 3 yıldır vajinismustumm daha 5 ay oluyo yeneliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?