Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ummadığın anda Rabbim veririr sana o mutluluğu :)

İnşaALLAH canım benim zaten olsa öyle olur bekleyerek olmuyor belli ki :)

en güzeli valla iyi yapmışsın aklından çıkması güzel olmuşş hadi inşallah bu ay bat ne zaman canım.

Evet iyi denk geldi Valla bazen bakarsın ayda bi kez böyle olur çıkıp gezmek. Ama bu sefer ard arda 3-4gün oldu çokda güzel oldu planlanmamış bişeydi :) yumurtam 3 mayısta çatladı. Uygulama 18mayıs gösteriyor bakalım :) hiç de umudum yok bu ay :)

En son parmak emi yordu iki hafta önce gitmiştim canım haftaya kontrolum var.o zaman yazarim

Canım ultrasonda bebiş bu hamile takvimi resimindeki kadar oldu mu? :)

diğerinde görmemiştim bunda belli belirsiz çizgiyi gördüm gibi canım, ay hadi inşallahh hatta milenayı da tebrik ettim gören gözlerinden dolayı maşallah:)

Valla ben de yaa maşallah kız nası gördü onu :) ben de diğerinde değil bunda gördüm :)

diğerinde görmemiştim bunda belli belirsiz çizgiyi gördüm gibi canım, ay hadi inşallahh hatta milenayı da tebrik ettim gören gözlerinden dolayı maşallah:)
Testim üzerinde 99% doğru sonuç yazmış.ama bilemedim.daha koyu olması gerekirdi bence

ya evet umut olmuyor bende öyle gene gelecek hasta olacam derkenn:) hadi inşallahh boşa çalışmamışsınızdır umarımm:)

Testim üzerinde 99% doğru sonuç yazmış.ama bilemedim.daha koyu olması gerekirdi bence
ama herkeste aynı şekilde olmuyor biliyorsun, misal benim bat günümde belirgindi, bekle bakalım gününde mi olursun sende benim gibi, gelmezse hamilesin inşallah:) ilk mi canım ne zamandır deniyorsunuz?

ama herkeste aynı şekilde olmuyor biliyorsun, misal benim bat günümde belirgindi, bekle bakalım gününde mi olursun sende benim gibi, gelmezse hamilesin inşallah:) ilk mi canım ne zamandır deniyorsunuz?
Evet canım ilk.8 aydır deniyoruz o kadarda evliyim.bugun 32 ci günüm 32 günden geç olmadım

yanii ben emin olamadım hiç bu defa hamileyim diyemedim
bi tarafımm yok yok bu sefer oldu diyordu, bi tarafım oturr gelirr diyordu:))

yanii ben emin olamadım hiç bu defa hamileyim diyemedim
bi tarafımm yok yok bu sefer oldu diyordu, bi tarafım oturr gelirr diyordu:))
Bende öyleyim valla.boşa ümitlenme diyorum.kalırsın öyle.bi tarada hamilesin diye.ve üstelik bunu geçen aydan beri hiss etdiğim

Kızlaaaar bu ay catlama ignesi vuruldumm adetim 1 gün gecti dun olmam gerekiyorduu ama olmadım sizce hamile miyimdirr ayaklarımda ve kasıklarımda agrı var ama sızlama gibii insallah olmam hastaaa 3 yıldır vajinismustumm daha 5 ay oluyo yeneliii

Çatlama öncesi ve ya sonrası değerlendirdiysen neden olmasın. Olur tabi. Test yap erken gebelik testlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…