- 3 Ocak 2018
- 106
- 81
- 98
- 28
Tabi gun asırı iliskiye girin demisti doktor uyguladıkk bizdee tabi ama insallah bugün adet olmammÇatlama öncesi ve ya sonrası değerlendirdiysen neden olmasın. Olur tabi. Test yap erken gebelik testlerinden
Tabi gun asırı iliskiye girin demisti doktor uyguladıkk bizdee tabi ama insallah bugün adet olmamm
M Mervetolgali
@sky19
@lati lokum
@mavimilena_
@kerem34gul
@Minanur18
@Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
@can09e
Hamişlerimiz ne durumdalar? Nasıl bebişler?
Çok iyiyiz şükür cinsiyetide öğrendik kızım oluyormuş :) Allahım tüm isteyenlere nasip etsin canlarımm
Evett 31 gunde bir oluyo vajinismus bittiginden berii normalde 28 gunde oluyordmm
Hayırrrr yine negatif görmekten korkuyorum valla bi hamile oluyım hergun test yapıcam pozitifi gormek icinTest yaptın mı?
Hayırrrr yine negatif görmekten korkuyorum valla bi hamile oluyım hergun test yapıcam pozitifi gormek icin
Aynı durumdayız canım adetim 3 gün geçikdi.korkuyom testi elime almakdanHayırrrr yine negatif görmekten korkuyorum valla bi hamile oluyım hergun test yapıcam pozitifi gormek icin
Ama ben sanırım regl olucam agrılar cogalmaya basladııı senın belirtin yokmu canımmAynı durumdayız canım adetim 3 gün geçikdi.korkuyom testi elime almakdan
Belki vardır bi şeyler.Yok canım.hiç bi yerim ağrımıyor.ne regl ağrısı ne göğüs hiç bi şey.bi tek sabah akıntı geldi.Ama ben sanırım regl olucam agrılar cogalmaya basladııı senın belirtin yokmu canımm
Bende yoksada insallah sende vardır caniim bakalım olmadım daha heycanla bekliyorummmBelki vardır bi şeyler.Yok canım.hiç bi yerim ağrımıyor.ne regl ağrısı ne göğüs hiç bi şey.bi tek sabah akıntı geldi.
Gelmesse test yap yarınBende yoksada insallah sende vardır caniim bakalım olmadım daha heycanla bekliyorummm
Aynenn oyle yapıcıııımGelmesse test yap yarın
Haber ver mutlaka.kaçıncı günündesin?Aynenn oyle yapıcıııım
gecikmenin ikinci günü bugünnnHaber ver mutlaka.kaçıncı günündesin?
Çıkar her halde.bende 3cü günümdeyim.gecikmenin ikinci günü bugünnn
Cok az akıntıyla karısık biseyler geldi yani bu ay da tutunamadı bebisimÇıkar her halde.bende 3cü günümdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?