Canım üzülme ya.vardır bi hayır.sen stres yapma bekle olıcak oCok az akıntıyla karısık biseyler geldi yani bu ay da tutunamadı bebisimanneler günü hediyesi olur bana annemin yoklugunu hissettirmezdii belkide dedim amaa olmadı
Gerci daha 21 yasındayım amaa cok istiyorum isteeeCanım üzülme ya.vardır bi hayır.sen stres yapma bekle olıcak o
Ben bi şeyi anladınmı ki stres çok büyük etki ediyor.her ay %25 şansımız varsa stres %12ye indiriyor.sen bırak.kocanla geçir günlerini bi bakmışın oda olucak.Gerci daha 21 yasındayım amaa cok istiyorum isteee
Doktora falam göründünüzmü.bi engel varmı?Gerci daha 21 yasındayım amaa cok istiyorum isteee
Yokkk 3 yıldır vajinismustum zaten daha iki 3 aydır iliskiye giriyozzzz yani evleneli 3 yıl oluyor amaaa biz aslında yeni ilişkiye girdikkDoktora falam göründünüzmü.bi engel varmı?
Gerci daha 21 yasındayım amaa cok istiyorum isteee
amaaa cok istiyorum yaa 3 yıl oluuorr evleneliii canımm kocamlaa minigimiz olsun istiyorum ondan benden bi parçaDaha cok gencsin yaa
Ben valla 30 dan once dusünmemistim
A
amaaa cok istiyorum yaa 3 yıl oluuorr evleneliii canımm kocamlaa minigimiz olsun istiyorum ondan benden bi parça
Olur kuzum ya sıkma canını.sağlıklı beslen.istersen kürler yap.onlarda yardımcı oluyor.Allahın izniyle olur.ya canım ben bilmiyom ya vajinismus nası bi.şeyYokkk 3 yıldır vajinismustum zaten daha iki 3 aydır iliskiye giriyozzzz yani evleneli 3 yıl oluyor amaaa biz aslında yeni ilişkiye girdikk
Yaa hazırırım ben belki 21 yasındayım ama annemi 2 aylkken kaybettigim icin herseyi cok erken yasta ogrenmek tecrübe etmek zorunda kaldım abilerimin cocuklarına falan baktım o yuzden cok hazırımNe kadar da erken evlenmissin
Hazir hissediyorsan kendini olur İnşallah
Ben 30 dan önce hazir hic hissetmedim
Yaa hazırırım ben belki 21 yasındayım ama annemi 2 aylkken kaybettigim icin herseyi cok erken yasta ogrenmek tecrübe etmek zorunda kaldım abilerimin cocuklarına falan baktım o yuzden cok hazırım
İlişkiye izin vermeme hastalıgı yani ilişkiye giremedik 3 yıl kadarr asılama bile yaptırdım ama olmadıOlur kuzum ya sıkma canını.sağlıklı beslen.istersen kürler yap.onlarda yardımcı oluyor.Allahın izniyle olur.ya canım ben bilmiyom ya vajinismus nası bi.şey
İnsallah rabbim hepimize nasip etsinnn benim yaralarıma merhem olucak bu bebek eminimmm sizinde insallah en kısa zamanda bebislerinizz olur insallahhhhhO zaman sorun yok canım İnşallah olur
Önemli olan hazır hissetmek istemek zaten
Allah şifa versin canım.inşAllah bi daha böyle bi.şey çıkmaz karşınaİlişkiye izin vermeme hastalıgı yani ilişkiye giremedik 3 yıl kadarr asılama bile yaptırdım ama olmadı
İnşallah canımmm yaa benim 2 3 saat once akıntıyla karısık biraz biseyler gelmisti simdii yokk hiçbirşey normalde böyle olmaz amaaa karnımda agrıyorAllah şifa versin canım.inşAllah bi daha böyle bi.şey çıkmaz karşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?