Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben napim ya umutlaniyorum
Var gibi geliyor yok gibi geliyor
Agrilarim var bel ve kasik agrim ama 4 gun once test negatifti
Yarin bat günum
Umarim olmaz

Yokkk 3 yıldır vajinismustum zaten daha iki 3 aydır iliskiye giriyozzzz yani evleneli 3 yıl oluyor amaaa biz aslında yeni ilişkiye girdikk
Olur kuzum ya sıkma canını.sağlıklı beslen.istersen kürler yap.onlarda yardımcı oluyor.Allahın izniyle olur.ya canım ben bilmiyom ya vajinismus nası bi.şey

Ne kadar da erken evlenmissin
Hazir hissediyorsan kendini olur İnşallah
Ben 30 dan önce hazir hic hissetmedim
Yaa hazırırım ben belki 21 yasındayım ama annemi 2 aylkken kaybettigim icin herseyi cok erken yasta ogrenmek tecrübe etmek zorunda kaldım abilerimin cocuklarına falan baktım o yuzden cok hazırım

Yaa hazırırım ben belki 21 yasındayım ama annemi 2 aylkken kaybettigim icin herseyi cok erken yasta ogrenmek tecrübe etmek zorunda kaldım abilerimin cocuklarına falan baktım o yuzden cok hazırım

O zaman sorun yok canım İnşallah olur
Önemli olan hazır hissetmek istemek zaten

Olur kuzum ya sıkma canını.sağlıklı beslen.istersen kürler yap.onlarda yardımcı oluyor.Allahın izniyle olur.ya canım ben bilmiyom ya vajinismus nası bi.şey
İlişkiye izin vermeme hastalıgı yani ilişkiye giremedik 3 yıl kadarr asılama bile yaptırdım ama olmadı

merhaba kızlar
benim de 5 kaldı ama bir hafta kala yaptırdıgım kan testi negatif çıktı
bir umut bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…