Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın.2 gün önce yapmışdım test.bugunde yapdım böyle oldu.sabahda açık rengde akıntı geldi.belki davamı gelir bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20180513-084709.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 47
Bendende akşam akıntıyla karısık biseyler geldi bide birazda koyu renkte biseyler geldii o kadar hâlâ umıtlıyımm yaa çünkü adet olduğumda bu kasarkadar dayanamazdımm bennn
Test yapsana canım
Varsa çıkar her halde.şüpheyle yaşamak doğru diğil

Yaaa 5 6 damla tuvalete geldii normalde cok gelirr ilk bastaa ama pedimde o kadar az var kii dunden beri sadece tuvalete gittigimde geliyorrr

Regl gibi bide çok ağrım var.düşükmü yapıyorum acaba

canım ben bir dr un açıklamasını dinlemiştim nette
diyorki birçok kadın henüz yeni oluşmuş embriyonun adetle birlikte atıldığının farkına varmaz bile

her döllenme sağlıklı olucak diye birşey yok
doğanın kanunu bu

mesela benim testlerim pozitifti sonra adete bir gün kala kanamam geldi

dr bana adet gününden önce test yapma çünkü eger sen pozitifi görmeseydin bunun kimyasal bir gebelik oldugunun farkına bile carmayacaktın adet oldum diyecektin o sağlıksız bir gebelikti doğanın kanunu bu o kendini atar demişti

yani sen hiç üzülme öyle bir durum varsa dahi bu bizim için hayırlı olan canım

Yok canım üzülmüyomda.ağrım çok korkuyom.kasığımı sanki toplanıyor sonrada boşalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…