- 5 Mart 2018
- 62
- 59
- 3
- 33
Benide eklemelisin hahahaha hamileyim :) bugun test yaptim ve cift cizgiyi gordumM Mervetolgali
@sky19
@lati lokum
@mavimilena_
@kerem34gul
@Minanur18
@Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
@can09e
Hamişlerimiz ne durumdalar? Nasıl bebişler?
Kız tebrik ederimmmm.ay inşAllah sağlıklı bir gebelik olur canım benimmBenide eklemelisin hahahaha hamileyim :) bugun test yaptim ve cift cizgiyi gordum
Aynen saol canim 3 uncu ayda tutturdum valla ben darisi tum bekleyenlere gelsin taktigini buldum yeminleKız tebrik ederimmmm.ay inşAllah sağlıklı bir gebelik olur canım benimm
Ayyy ne kadar tatlııışş.. Çok şükür güzelim iyi olun miniğini sağlıkla al kucağına inşaALLAH canımm... Kaç haftalıkmış kızımız?
İnşAllah canım.nası bi taktikmiş oAynen saol canim 3 uncu ayda tutturdum valla ben darisi tum bekleyenlere gelsin taktigini buldum yeminle
Canım nasıl oldun?bende de sabah açık renk bi.şeyler geldiİnşallah canımmm yaa benim 2 3 saat once akıntıyla karısık biraz biseyler gelmisti simdii yokk hiçbirşey normalde böyle olmaz amaaa karnımda agrıyor
Kızlar günaydın.2 gün önce yapmışdım test.bugunde yapdım böyle oldu.sabahda açık rengde akıntı geldi.belki davamı gelir bilmiyorum
Akıntım devam ediyor canım.regl oldım qalibavar gibi canım
Bendende akşam akıntıyla karısık biseyler geldi bide birazda koyu renkte biseyler geldii o kadar hâlâ umıtlıyımm yaa çünkü adet olduğumda bu kasarkadar dayanamazdımm bennnCanım nasıl oldun?bende de sabah açık renk bi.şeyler geldi
Test yapsana canımBendende akşam akıntıyla karısık biseyler geldi bide birazda koyu renkte biseyler geldii o kadar hâlâ umıtlıyımm yaa çünkü adet olduğumda bu kasarkadar dayanamazdımm bennn
Testtt yokkı olsa hemen yapar ımmmTest yapsana canım
Varsa çıkar her halde.şüpheyle yaşamak doğru diğil
Canım peki ne kadar geldi bu akıntı?Testtt yokkı olsa hemen yapar ımmm
Bekle bakalım devamı gelicekmi.Yaaa 5 6 damla tuvalete geldii normalde cok gelirr ilk bastaa ama pedimde o kadar az var kii dunden beri sadece tuvalete gittigimde geliyorrr
Akıntım devam ediyor canım.regl oldım qaliba
Regl gibi bide çok ağrım var.düşükmü yapıyorum acabaakıntın nasıl?
Benimde akıntı devamm ediyorrrBekle bakalım devamı gelicekmi.
Regl gibi bide çok ağrım var.düşükmü yapıyorum acaba
Yok canım üzülmüyomda.ağrım çok korkuyom.kasığımı sanki toplanıyor sonrada boşalıyorcanım ben bir dr un açıklamasını dinlemiştim nette
diyorki birçok kadın henüz yeni oluşmuş embriyonun adetle birlikte atıldığının farkına varmaz bile
her döllenme sağlıklı olucak diye birşey yok
doğanın kanunu bu
mesela benim testlerim pozitifti sonra adete bir gün kala kanamam geldi
dr bana adet gününden önce test yapma çünkü eger sen pozitifi görmeseydin bunun kimyasal bir gebelik oldugunun farkına bile carmayacaktın adet oldum diyecektin o sağlıksız bir gebelikti doğanın kanunu bu o kendini atar demişti
yani sen hiç üzülme öyle bir durum varsa dahi bu bizim için hayırlı olan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?