Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçinde çocuk sevgisi olan, bir şekilde bir çocuğun yüreğine dokunan, anne olmak için çabalayan herkesin anneler günü kutlu olsun. Önümüzdeki yıl bu anlamlı günü bebeklerimiz karnımızda ya da kucağımızda kutlamayı nasip etsin Allahım.

Bütün annelerin anne adaylarının ve benim gibi yıllardir anne olmayı bekleyen herkesin bu günü kutlu olsun Allah insallah bizimde gönlümüze göre verir .Annem hayattda cok sükür ben halâ anne olmadim die her yıl içim buruk olur her yıl belki bir dahaki seneye die umutla bekliyorum.Sanki bugün her günden daha farklı bi burukluk oluyo insanın icinde farkli bi heves oluyo sanki anneciğim anneler günün kutlu olsun die sesler duymak istiyor insan .Allahim benimde benim gibi anne olmak isteyenlerinde tez zamanda hayırlısıysa gönlünün muradını versin inşallah....AMİN

Aminnnnnmm

İnşAllah canım.nası bi taktikmiş o
Yavru sana şoyle soliyim hep derler ya kafaya takmican aynen ole yaptim 3 uncu ayda hamile kaldim 5 gun gectikten sonra test yaptim sadece iki damla leke gordum ben pozisyon cok onemli taktik dedigim odur diz dirsek taktigini uygulayacaksin ve ole kalacaksin dogrusu bu en dogrusu diyelim bence

Günaydın güzeller.. Nasılsınız? Dün giremedim kkya. Tüm annişlerin, anniş adaylarının anneler gününü kutlarım canlarımmm... Bizim gibi hasretle anne olmayı bekleyenleri de Rabbim tez zamanda sevindirsin inşallah bizde kutlayalım şu annelet gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…