Yok canım üzülmüyomda.ağrım çok korkuyom.kasığımı sanki toplanıyor sonrada boşalıyor
Bilmiyorum ki canım.arkadaşım var düşük yapan onla konuşuyum.belkide ben abartıyorumdurcanım o halde acilemi gitsen?
Bilmiyorum ki canım.arkadaşım var düşük yapan onla konuşuyum.belkide ben abartıyorumdur
Doktor düşük ola bilir dedi.yarın ultroson git dedi.bugunde pazar.doktor falan bulamam çok zoriçin rahat eder adetse bir ağrı kesici vurur bence git canım sen
Aminnnn insallah canımİçinde çocuk sevgisi olan, bir şekilde bir çocuğun yüreğine dokunan, anne olmak için çabalayan herkesin anneler günü kutlu olsun. Önümüzdeki yıl bu anlamlı günü bebeklerimiz karnımızda ya da kucağımızda kutlamayı nasip etsin Allahım.
Doktor düşük ola bilir dedi.yarın ultroson git dedi.bugunde pazar.doktor falan bulamam çok zor
AminnnnnmmBütün annelerin anne adaylarının ve benim gibi yıllardir anne olmayı bekleyen herkesin bu günü kutlu olsun Allah insallah bizimde gönlümüze göre verir .Annem hayattda cok sükür ben halâ anne olmadim die her yıl içim buruk olur her yıl belki bir dahaki seneye die umutla bekliyorum.Sanki bugün her günden daha farklı bi burukluk oluyo insanın icinde farkli bi heves oluyo sanki anneciğim anneler günün kutlu olsun die sesler duymak istiyor insan .Allahim benimde benim gibi anne olmak isteyenlerinde tez zamanda hayırlısıysa gönlünün muradını versin inşallah....AMİN
Yok canım.bizde böyle ya pazar hiç kimse yok olmaz.evinden getirirsin.bakalım işte yarın ağrım olursa giderimkadın doğum acil yokmu canım yani kadın doğum hasanesi varsa dr vardır
Yok canım.bizde böyle ya pazar hiç kimse yok olmaz.evinden getirirsin.bakalım işte yarın ağrım olursa giderim
Sağol canım.Allah her kese sağlıklı gebelikler yaşatsın inşAllahinşallah hayırlısı olsun canım geçmiş olsun
Yavru sana şoyle soliyim hep derler ya kafaya takmican aynen ole yaptim 3 uncu ayda hamile kaldim 5 gun gectikten sonra test yaptim sadece iki damla leke gordum ben pozisyon cok onemli taktik dedigim odur diz dirsek taktigini uygulayacaksin ve ole kalacaksin dogrusu bu en dogrusu diyelim benceİnşAllah canım.nası bi taktikmiş o
Slm canım sen ikili test yaptın mı bebeşin içinSlm kızlar nasılsınız varmi güzel haberler
Benide eklemelisin hahahaha hamileyim :) bugun test yaptim ve cift cizgiyi gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?