Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın Judy bulantılarla uyanıyorum asabiyet tavan uykularım Bİle huzursuz zaten sabaha kadar da 5 kez kalktım tuvalete

Aaaa çok mutlu oldumm canımm nerelerdesin ne zamandır? Ne yaptın da hamile döndün? Bende mi kaybolsam ortalıklardan acaba? :)
Valla kafaya takmamak icin girmedim buraya takmasam bile okuyodum e hep aklimda bi cocuk oluyodu girmedim iliskiye girerkende dusunmedim dusunmus olsam bile hemen uyudum iliski sonrasi sonra bi baktim sancilarim basladi kesin ddm adet olcam adetime var bi 5 gun felan gun geldi olmadim 4 gun gecti test yaptim idrar iki tane aldim birisini aksam birisini sabah yap ikiside pozitif xikti simdiden basladi midem bulanmaya 1 ay 5 gun luk bugun keseyi gormege gidicem

Tebrikler güzelim çok mutlu oldum senin adına. Ben de takmıyorum 2aydır hemde hiç. Buraya girip girmemem de bişey değiştirmiyor. Girip bildirimleri okuyup cevaplayıp çıkıyorum eskisi gibi ne takılmalar ne belirti aramalar hiçbiri yok. Bu aydan umudum yok inşallah gelecek ay olur canım sana da sağlıklı hamilelik diliyorum inşallah sağlıkla kucağına alırsın

ne zamandı batıınn kuzum?

16-18nisan arası bişey :) geçen ay gecikmem olduğundan bu ayı biraz karıştırdım ama ovülasyon günümü bildiğimden hesaplayınca böyle oluyor :) ama bu ay benden geçti ya. Geçen hafta yumurtalıklarımı üşüttüm baya zonkluyordu. Bi kaç güne geçti ama bu hafta da grip oldum 4 gündür geçmiyor çok halsizim

geçmiş olsun ben de perşembeden beri hastayım ilaç da alınmıyor tabi, sesim falan da değişikk Allah şifamızı versin amin. ne dicem mayıs dicektin demi 16-18 mayıs gibi hadi hayırlısı bakalım heyecanla bekliyorumm:)

Cok tesekkur ederim kuzum.insallah allah sanada nasip eder bu mubarek aylarda anne olursun insallah dua ediorm burdaki anne adaylarina bol bol dua edin allaha allah size gonlunuzdekini versin insallah kiz beni ekle listeye hamislerin

Cok tesekkur ederim kuzum.insallah allah sanada nasip eder bu mubarek aylarda anne olursun insallah dua ediorm burdaki anne adaylarina bol bol dua edin allaha allah size gonlunuzdekini versin insallah kiz beni ekle listeye hamislerin
Canım anladığım kadarıyla.diz dirsek pozusyonunda kalıyon.peki ne kadar kalıyon

Kızlarr ben adet oldum ama her seferkinden daha az agrılı oldumm ve 3 gun surdu nerdeysee birde bugun sag kasıgımda igne batmabatması gibi seyler oluyor hâlâ devam ediyorrr acaba hamile olup boyle olan varmı yaa

Kızlarr ben adet oldum ama her seferkinden daha az agrılı oldumm ve 3 gun surdu nerdeysee birde bugun sag kasıgımda igne batmabatması gibi seyler oluyor hâlâ devam ediyorrr acaba hamile olup boyle olan varmı yaa

Canım selam bu mesajını görünce yazayım dedim benim durumum bu şekilde oldu fakat şöyle; 3 ay denedik 3. De tuttu. Her zaman adetim 7 gün sürer 8. Günde temizlenirdim. Ve adetimin günü değişse bile öne atmaz geriye giderdi. O da en fazla 1-2 gün geç gelmiştir o da çok nadir. 2. Ay ki adetim nerdeyse 1 hafta önce geldi ve 3 gün az az geldi. 3. Ay zaten hamile kaldığımı öğrenmiştim adet yoktu. Ben bunu vücudumun kendini hamileliğe hazırlaması diye yordum. Çünkü hiçbir zaman böyle olmaması ile birlikte bir de o adetten sonraki ay hamile kalmam tesadüf olamaz herhalde. Umarım senin de böyle olur birdahaki ay güzel haberlerle gelirsin

Cnm napıyorsun nasıl gidiyor hamilelik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…