Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar umutlansam mi bilemedim ben ya
Bat dündü agrilarim var batmalarim var bir de vajinaya dogru batmalarim var
Gogus hassasiyetim yoktu yavas yavas basladi sanki ama cok degil
Uykuluyum bir de akintim var
5 gun onceki test negatifti ama bunlarin hepsi benim psikolojim resmen kendimi gebe hissetmeye basladim

Test yok mu cnm yapsana bidaha benim bat gunu cikmisti. Hadi guzel haberlerini bekliyorum.

Cnm napıyorsun nasıl gidiyor hamilelik :)

İyi ya canım beklediğimden daha iyi diyebilirim hatta. Mide bulantısı,koku hassasiyeti,mide yanması gibi şikayetlerim henüz olmadı. Sadece ince bi kasık ağrısı var o kadar. Hatta eşime bazen diyorum makarasına keşke bi tık midem bulansaydı da nasıl bişi olduğunu görseydim Allaha şükür maşallah diyelim de tabi işin şakası. Allah herkese kolay ve sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin ilerleyen zamanda ne olur bilinmez nasip kısmet.. senin nasıl gidiyor canım var mı bi gelişme?

Kızlar merhaba burada yeniyim . Benim her ay adetim bir hafta geriye atardı mesela 2 ay önce ayın 21inde adet oldun geçen ay 1 hafta geri attı 17sinde oldun bu ayda bir hafta geri atar sandın ama adet olmadım 1 hafta öncesinden, şu an ayın 17 sını bekleyip test yapayım diyorum ama sizce illa bekleyeyim mi ayın 17 sını 3 fun var sabredemiyorum

Bekle canım bekle. Çıkar aklından adet olcak mıyım diye dolanan düşünceleri. Bak ne işin varsa onu yap kafanı oyala. Ama yoksa bile o hayal kırıklığını yaşama. Ya da varsa bile bırak sürpriz olsun sana. Şöyle şu zamandan itibaren bırak bi 1 hafta geçsin.. kafanı rahatlat..

Ama benim iki gün gec geldii ve 3 gün sürdü canımm

Elimde olmadan heyecanlanıyorum birde bebek isteyenler gün aşırı mi ilişkiye giriyor bilgin yok 2gunde bir denedik devamlı

Ama benim iki gün gec geldii ve 3 gün sürdü canımm

Anladım hayatım demek istediğim şey kısa sürmüş olmasını benimde yaşamış olmam. Yani şu durumda önemli olan erken ya da geç gelmesi değil de süresinin kısalmış olması. Ama şöyle bi durum var mevsim geçişindeyiz bu tür şeylerden her kadın vücudu etkileniyor. Bundan dolayı da olmuş olabilir

Cnm sakin öyle deme bulantı kadar kötü birşey Yok çok şükür şanslısın masallah :) bende ayni bir değişiklik Yok iki hafta sonrA kontrolüm heyecanla bekliyorum belki cinsiyet tahmini de yapılır :)

Cnm sakin öyle deme bulantı kadar kötü birşey Yok çok şükür şanslısın masallah :) bende ayni bir değişiklik Yok iki hafta sonrA kontrolüm heyecanla bekliyorum belki cinsiyet tahmini de yapılır :)

Tabi canım ya Allaha şükür evet şanslı kısımdanım sanırım. Ama bi lekelenme gördüm doktor ardından progestan hap verdi önlem amaçlı. Allaha şükür atlattık. Ayy hadi bakalım inşallah çok naz yapmasın göstersin hemen kendini :) birşey hissediyor musun cinsiyet hakkında?

Cnm progestan i hemen hemen lekelenme. Yada dusuk tehlikesi olan herkese veriyorlar bende iki aydır kullanıyorum ama doktorun ile konus vajinal al yan etkileri çok çok aza iniyor . Bakalım Cnm öğreniriz insallah :) aslında içimden hic birşey geçmiyor biliyormusun. Belkide hem bir kızım bir oğlum var diye hemde bir kaybım oldu ya galiba artık inceliğim her doktora gitmemde kalp atışı sağlığı

Evet yaa nisanda kaldım ben
Bekleme bence ben beklemiyorum

Cok tesekkur ederim kuzum.insallah allah sanada nasip eder bu mubarek aylarda anne olursun insallah dua ediorm burdaki anne adaylarina bol bol dua edin allaha allah size gonlunuzdekini versin insallah kiz beni ekle listeye hamislerin

Ekledim ya kızz :) evet dua et bol bol bize :)

var mı yok mu belirtilerin pekii
bak bana bat günü yaptırdınızz sen de yapıcann:))
ben bekliyorum heyecanla allala

Yok kız ben burda kaç kere dedim o testleri bidaha evime sokmıycam diye :) töbe ettim almam bidaha test mest. Belirti de aramıyom çünki hastayım hastalık belirtisi diye yoruyorum. Ateş ölçmeye devam ediyorum eğer hamilelik varsa ordan anlayabilirim gibime geliyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…