hamile olduğumu öğreniyim sırf çift çizgi görmek için yapıcam demiştin yanlış hatırlamıyorsam yani evde vardır diye düşündüm. kısmet bakalım ..Yok kız ben burda kaç kere dedim o testleri bidaha evime sokmıycam diye :) töbe ettim almam bidaha test mest. Belirti de aramıyom çünki hastayım hastalık belirtisi diye yoruyorum. Ateş ölçmeye devam ediyorum eğer hamilelik varsa ordan anlayabilirim gibime geliyor. :)
düşmezse var anlamına mı geliyor yumurtlama günü en düşün ateş görünüyor doğru mu okudum kuzum.
düşmezse var anlamına mı geliyor yumurtlama günü en düşün ateş görünüyor doğru mu okudum kuzum.
Kızlar merhabalar ben dün kan testi yaptım bugun sonuç 38 çıktı doktor haftaya bidaha bakalım dedi deger e göre hamilemiyim yoksa yine kimysal mı dır bilgisi olan var mı
Evet 2 gün geçti resim attım
Canım evet çizgi var. Adetin de daha yeni geçmiş ondan değer düşük şekerim bence kimyasal değil sıkma canını güzel düşün
Cnm progestan i hemen hemen lekelenme. Yada dusuk tehlikesi olan herkese veriyorlar bende iki aydır kullanıyorum ama doktorun ile konus vajinal al yan etkileri çok çok aza iniyor . Bakalım Cnm öğreniriz insallah :) aslında içimden hic birşey geçmiyor biliyormusun. Belkide hem bir kızım bir oğlum var diye hemde bir kaybım oldu ya galiba artık inceliğim her doktora gitmemde kalp atışı sağlığı
Evet 2 gün geçti resim attım
Canım ben vajinal de aldım ama çok akıntı yaptı bana ya o yüzden çok rahatsız oldum ağız yoluyla devam diyorum alıştım biraz hapa artık yan etkileri bile olmuyor gibi sanki :) Olsun canım tabiiki Allah en başta sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin sonrasında da sizlere hayırlı bir evlat kendisine de hayırlı bir kul olmasını nasip etsin. Cinsiyet hiç önemli değil bunların yanında..
Ay kız hamilesin galiba ayooooooool :)))))
En yakın zamanda bi kan testi yapıştır
Dün yaptım mr giricem diye 38 çıktı kan testi bugunde idrar yaptım işte bakalım hayırlısı inşallah rabbim herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun canım tebrik ederim
Hayırlı Ramazanlar güzelliklerim!
Sahur vakti aklıma geldiniz,dualarım evlat isteyen herkesle.
Ben oruç tutamıyorum ama inşallah namaz kılıp,kuran okuyup hem size hem kendime bol bol dua edicem.
Allah bu Ramazan’a da erişmemizi nasip etti. Sağlıkla sıhhatle nice Ramazanlara erişelim inşallah.
Seviliyorsunuz!
Hayırlı Ramazanlar güzellik :) Rabbim dualarını kabul etsin canım benim. Olsun güzelim inşallah seneye tutarın sende. Rabbim senin gibi bebiş bekleyenlere yardım etsin sağlıkla inşaALLAH alın minnoşlarınızı kucaklarınıza. Bizim gibi bebiş isteyenlerin de kucağını boş bırakmasın inşaALLAH
Hayırlı Ramazanlar güzelliklerim!
Sahur vakti aklıma geldiniz,dualarım evlat isteyen herkesle.
Ben oruç tutamıyorum ama inşallah namaz kılıp,kuran okuyup hem size hem kendime bol bol dua edicem.
Allah bu Ramazan’a da erişmemizi nasip etti. Sağlıkla sıhhatle nice Ramazanlara erişelim inşallah.
Seviliyorsunuz!
Hayırlı ramazanlar canım Allah dualarını kabul etsin son 5 günüm sahurda regl sancılarım başladı .Bu ay ilk kez doktor kontrolünde olmuştu herşey bu ay da olmadı ne olur bizlere dua edin .Hayırlı bereketli ramazanlar
Inşallah beklemek zormuşRabbim inşallah hayırlısı ile nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?