Kullandığın herhangi bir ilaç oldunu çatlatma iğnesi vs yok ise eğer goZunuz aydın hamilesiniz :)Adetime 5 gün var beta-hcg 14.7 çıktı idrar testinde de ikinci çizgi silik hamile miyim çok merak ediyorum
Judy_K canimm bat 16 mayıs ve geçen ay deil.ama bu ay hamisimmm:)
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip eder inss :) kaç haftalık hamis sin :)Judy_K canimm bat 16 mayıs ve geçen ay deil.ama bu ay hamisimmm:)
Çok güzel bir duygu rabbim tamamına erdirir insallah :) burada hamile haberi aldıkça çok mutlu oluyorum :)Judy_K merhabalar. Bat 16 17 Mayısdı. Bende güzel haberi 15 mayısta gebelik testi ile öğrendim. Erken gebelik testi bile değildi. İkinci çizgi silinti ama yinede belirgindi. Aynı gün gidip kan verdim beta hcg 150 çıktı.
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Amin inşallah :) aynen bende çok mutlu oluyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Çok güzel bir duygu rabbim tamamına erdirir insallah :) burada hamile haberi aldıkça çok mutlu oluyorum :)
Aminnnn Cnm aminnn rabbim tüm isteyenleri evlat hasreti ile üzülenlere kısmet eder insallah bol bol hamis haberi alırız :)Amin inşallah :) aynen bende çok mutlu oluyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Kizlarre bana akıl verin nolur bat 16mayisfi 14 mayista evde çift çizgi gördüm ve o gün tahlil.vetfim 97.66 15 i 16ya bağlayan gece verdim 144.99 ve bugün verdim 245.99 ve doktora gittim karnıma baktı sonra p.yesi gel dedi kan bakalm.die imom die omega vitamin ve 100lik progesteron verdi ge döllenme olabilir dedi hicam.artis ıyi degilmi dedim kafamı karıştırdı şimdi ben noluyorum yaaaJudy_K
Ya kızlar 4 gün gecti adetim psikolojik olarak belirtilerim de var ama erken gebelik yapmistim adetten 4 gün önce neagtifti
Gebe oldugumu düsünmüyorum resmen adetimi geciktiriyorum psikllojik olarak stresten...
Resmen gebeymisim gibi geziyorum test de yapmak isyemiyorum(( yardim bi akıl verin
Bikucukbalik ağzın bal damlıyor:) saol.canim benim insallah oyle olur zaten bay 16 mayıstı suanda 4+2yim birde 100mg verdi ya protestan bas dönmesi falan yapıyormuş oylemi senin bebis kac haftalik annesi
Kizlarre bana akıl verin nolur bat 16mayisfi 14 mayista evde çift çizgi gördüm ve o gün tahlil.vetfim 97.66 15 i 16ya bağlayan gece verdim 144.99 ve bugün verdim 245.99 ve doktora gittim karnıma baktı sonra p.yesi gel dedi kan bakalm.die imom die omega vitamin ve 100lik progesteron verdi ge döllenme olabilir dedi hicam.artis ıyi degilmi dedim kafamı karıştırdı şimdi ben noluyorum yaaaJudy_K
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?