Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı sahurlar canlar. Rabbim bu nurlu sabahlarda kalbimizdeki bütün dualarımızı kabul etsin İnşaALLAH. Çok çok uzun zamandır hasretle evlat isteyen kardeşlerimi bu Ramazanda sevindirsin inşallah. Yazarken bile duygulanıyorum. 15-20 senedir gözyaşları içinde hasretle evlat isteyenler var. Rabbim ilk onları sevindirsin inşaALLAH. Gökyüzünün kapıları açık olan bu saatlerde sizler de çok dua edin onlar için. Önce onlar için..
Hayırlı sahurlar

Judy_K merhabalar. Bat 16 17 Mayısdı. Bende güzel haberi 15 mayısta gebelik testi ile öğrendim. Erken gebelik testi bile değildi. İkinci çizgi silinti ama yinede belirgindi. Aynı gün gidip kan verdim beta hcg 150 çıktı.

Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

Çok güzel bir duygu rabbim tamamına erdirir insallah :) burada hamile haberi aldıkça çok mutlu oluyorum :)

Kizlarre bana akıl verin nolur bat 16mayisfi 14 mayista evde çift çizgi gördüm ve o gün tahlil.vetfim 97.66 15 i 16ya bağlayan gece verdim 144.99 ve bugün verdim 245.99 ve doktora gittim karnıma baktı sonra p.yesi gel dedi kan bakalm.die imom die omega vitamin ve 100lik progesteron verdi ge döllenme olabilir dedi hicam.artis ıyi degilmi dedim kafamı karıştırdı şimdi ben noluyorum yaaa Judy_K

Ya kızlar 4 gün gecti adetim psikolojik olarak belirtilerim de var ama erken gebelik yapmistim adetten 4 gün önce neagtifti
Gebe oldugumu düsünmüyorum resmen adetimi geciktiriyorum psikllojik olarak stresten...
Resmen gebeymisim gibi geziyorum test de yapmak isyemiyorum (( yardim bi akıl verin

Valla canim.ayni dert bendede var 20 gundur adet olmadim dr gittim bisey de yok dedi ne yapcam bilmiyom senin bildigin varsa bana soyle cok sikintidayim senin gibi

Progesteron düşük tehlikesini önlemek için kullanılan bi ilaç. İmom da folik asit. 2sini de şuan bende kullanıyorum. Eğer hamile olmadığını düşünseydi bu hapları kullanmanı sana zaten söylemezdi. Sadece keseyi görememiştir o yüzden ptesi tekrar gel demiştir. Erken vakitte olduğundan dolayı çoğu kadında kese görünmüyor. Bende de aynısı oldu sıkıntı yapılacak birşey yok zaman içinde eğer herşey yolundaysa doktor da keseyi görür zaten canım stres yapma

Canım kendin söylüyorsun zaten kendine ne yaptığını.. psikolojik olarak adetimi geciktiriyorum diyorsun da neden sorununun ne olduğunu bildiğin halde bunu devam ettiriyorsun? Kendine ve bedenine zulm ediyorsun resmen. Test yapma tabiiki..Neden aklına sürekli ya da her ay adetim gelmeden “test yapmalıyım” diye bir düşünce oluşuyor ki? Adetin gecikti mi? Üstünden şöyle 2-3-7 gün falan geçti mi? Geçtiyse o zaman git istersen 1000 tane gebelik testi yap,hakkındır! Ama daha adet günün bile gelmemişken-ve henüz geçmemişken bu kadar test yapma merakı ve bu kadar kendini hayal kırıklığına uğratma merakı nedendir? (Adet olmadan 4 gün önce erken gebelik testi yaptım demiş olman üzerine bunu söylüyorum) Sadece senin için değil çoğu kişi kendine bunu yapıyor ve gerçekten üzülüyorum empati kuruyorum. Bırakın bi vücudunuz rahat rahat işlevselliğini yerine getirsin. Adet olacaksanız olursunuz,gebe olacaksanız yine olursunuz Allah hastalık vermesin. Ama kendinize stres ve üzüntü yaşattığınız zaman vücuttaki çoğu sistem zaten sallantıya uğruyor adet olacaksanız adet olamıyorsunuz,vücut şişiyor ödem yapıyor,adetiniz sökülemediği için kasıklarınız batıyor ağrı yapıyor. Gebe kalacaksanız stresten dolayı hamilelik ihtimalinizi hepten düşürüyorsunuz.
Bedeninize ve kendinize bunu yapmayın. Bırakın herşey olması gerektiği gibi ilerlesin

Bikucukbalik ağzın bal damlıyor:) saol.canim benim insallah oyle olur zaten bay 16 mayıstı suanda 4+2yim birde 100mg verdi ya protestan bas dönmesi falan yapıyormuş oylemi senin bebis kac haftalik annesi

9 hafta ile ilerliyoruz canım. Senin mg azmış. Ben 200 mg olanı kullanıyorum. İlk aşamada baş dönmesi,tansiyon düşüklüğü,başını sağa ve sola aniden çevirdiğin zaman bi dengesizlik yapıyor ama sen bu hapı vajinal yolla da alabilirsin ben o şekilde yapamadığım için ağız yoluyla aldım. Tabi doktorun vajinal yolla alabilirsin demediyse alma belki bildiği başka birşey vardır. Doktorun sana herhangi birşey söylemeden internetten görüp ya da okuduğun herhangi birşeyi kafana göre yapma sakın. Bu kulağına küpe olsun. Duysan da önce doktoruna sor o onaylarsa uygula. Bende çok akıntı yaptığı için ben ağız yoluyla aldım ama artık alıştım sanırım :)) yan etkileri şuan pek olmuyor kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu bünye alışıyor sanırım :) 4+2 isen daha çok erken canım gerçekten. Zaten 5 haftalıkken anca kese görünüyor. 6 haftalıkken falan da embriyoyu görmüştük biz. Bazı hamilelik uygulamaları var orda okuduğum kadarıyla çoğu kişi de de bu şekilde olmuş. Acele etme. Zaten hamileliğin boyunca sürekli birşeyleri bekleyeceksin. Biraz sabır lazım :) bende daha anca anca alıştım beklemelere :)

Evet ben diycektim küçük balığımız demiş hepsini. Gayet de hamilesin çok şükür.tebrik ediyorum şekerim Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın. Değerlerin de normal artıyor bence. Sakın canısı sıkma kötü düşüncelerle. Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…