Ya kızlar 4 gün gecti adetim psikolojik olarak belirtilerim de var ama erken gebelik yapmistim adetten 4 gün önce neagtifti
Gebe oldugumu düsünmüyorum resmen adetimi geciktiriyorum psikllojik olarak stresten...
Resmen gebeymisim gibi geziyorum test de yapmak isyemiyorum(( yardim bi akıl verin
Canım kendin söylüyorsun zaten kendine ne yaptığını.. psikolojik olarak adetimi geciktiriyorum diyorsun da neden sorununun ne olduğunu bildiğin halde bunu devam ettiriyorsun? Kendine ve bedenine zulm ediyorsun resmen. Test yapma tabiiki..Neden aklına sürekli ya da her ay adetim gelmeden “test yapmalıyım” diye bir düşünce oluşuyor ki? Adetin gecikti mi? Üstünden şöyle 2-3-7 gün falan geçti mi? Geçtiyse o zaman git istersen 1000 tane gebelik testi yap,hakkındır! Ama daha adet günün bile gelmemişken-ve henüz geçmemişken bu kadar test yapma merakı ve bu kadar kendini hayal kırıklığına uğratma merakı nedendir? (Adet olmadan 4 gün önce erken gebelik testi yaptım demiş olman üzerine bunu söylüyorum) Sadece senin için değil çoğu kişi kendine bunu yapıyor ve gerçekten üzülüyorum empati kuruyorum. Bırakın bi vücudunuz rahat rahat işlevselliğini yerine getirsin. Adet olacaksanız olursunuz,gebe olacaksanız yine olursunuz Allah hastalık vermesin. Ama kendinize stres ve üzüntü yaşattığınız zaman vücuttaki çoğu sistem zaten sallantıya uğruyor adet olacaksanız adet olamıyorsunuz,vücut şişiyor ödem yapıyor,adetiniz sökülemediği için kasıklarınız batıyor ağrı yapıyor. Gebe kalacaksanız stresten dolayı hamilelik ihtimalinizi hepten düşürüyorsunuz.
Bedeninize ve kendinize bunu yapmayın. Bırakın herşey olması gerektiği gibi ilerlesin
Kız bunda da benle aynı şeyleri yazmışsın yaa kız düşüncelerimi okuyorfikir hırsızı seni
Hahsahahahaklın yolu bir şekerim
Kızlar ben geldim, aylardır benle birlikte hamile kalmaya çalışan arkadaşımın güzel haberini aldık bugünadeti 10 gün geçmişti, direkt çift çizgi çıkmış, bizim gibi test yapmaya acele etmiyor o. Darısı başımıza inşallah
Aynen öyle, tabi ki yaştan dolayı istiyordu o da benim gibi ama olursa olur modundaydı, 10 gün nasıl dayandı test yapmadan hala anlamıyorumOh maşallah Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Bak hep kafası rahat insanların hamilelik haberlerini alıyoruz farkındaysan :)
Aynen öyle, tabi ki yaştan dolayı istiyordu o da benim gibi ama olursa olur modundaydı, 10 gün nasıl dayandı test yapmadan hala anlamıyorum
Valla canim.ayni dert bendede var 20 gundur adet olmadim dr gittim bisey de yok dedi ne yapcam bilmiyom senin bildigin varsa bana soyle cok sikintidayim senin gibi
Tarifini yazar mısınız acabaBen 1 yıl olucak çocuk olmuyordu doktorum bana civan perçemi hayıt tohumu olan kürü (esila markası) verdi birde inofolic combi verdi çok şükür bu ay çift cizgiyi gördüm
Bence çıkar canım yap senMerhaba kızlar yarın adet günüm bugun içim bi tuhaf durup dururken bi öğürme gibi bi his geliyo içime bi de elim ayağım titriyor değişik bugub oruçluda değilim yani açda değilim evde gebelik testi varda şimdi yapsam çıkarmı yarın adet günüm aslında gerçi ilk idrarla yapılması daha doğru ama bilmiyorum beklemekten yıldım resmen
Allah tamamina erdirsin canim benimde 4 senedir olmuyor cocugum her yolu.denedim her ilaci ictim her kuru denedim yani anlican ne duyduysam ne.okuduysam yaptim allaha kalmis inşallah tum istiyenlerle beraber rabbim banada nasip ederBen 1 yıl olucak çocuk olmuyordu doktorum bana civan perçemi hayıt tohumu olan kürü (esila markası) verdi birde inofolic combi verdi çok şükür bu ay çift cizgiyi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?