Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim de 2gündür adetim gelecek de gelmiyor bi türlü. Ben stres yapmıyorum aksine. Gelse artık kurtulsam diyorum. Sen de bak testler de negatif çıkmış zaten düşünme stres yapma adet olcam de. Bu ay hiç değerlendiremedik hamile olma imkanım yok de. Rahat bıram kafanı. Gelecekse gelsin adet. Gelmiycekse de aniden öğren hamileliğini böyle bekleyerek olmuyor canım

Kız bunda da benle aynı şeyleri yazmışsın yaa kız düşüncelerimi okuyor fikir hırsızı seni

Kızlar ben geldim, aylardır benle birlikte hamile kalmaya çalışan arkadaşımın güzel haberini aldık bugün adeti 10 gün geçmişti, direkt çift çizgi çıkmış, bizim gibi test yapmaya acele etmiyor o. Darısı başımıza inşallah

Oh maşallah Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Bak hep kafası rahat insanların hamilelik haberlerini alıyoruz farkındaysan :)

Judy_K Bikucukbalik o.zaman sizinle sohbet bambaşka.olur kizlarr:) judy acaba vatsap grubumu kursak

Yaa canım keşke böyle birşey olabilseydi ama biz eşimle birbirine karışmayı seven insanlarız ne o akrabalar ve tanıdıklar dışında numarasını başka birine verebilir,ne de ben hiçbirinizin iyi niyetinden ve güzel sohbetinden yana şüphem yok ama eşim izin vermez pek sevmez böyle şeyleri :)
Kusura bakma oluğğ muu

Oh maşallah Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Bak hep kafası rahat insanların hamilelik haberlerini alıyoruz farkındaysan :)
Aynen öyle, tabi ki yaştan dolayı istiyordu o da benim gibi ama olursa olur modundaydı, 10 gün nasıl dayandı test yapmadan hala anlamıyorum

Merhaba kızlar yarın adet günüm bugun içim bi tuhaf durup dururken bi öğürme gibi bi his geliyo içime bi de elim ayağım titriyor değişik bugub oruçluda değilim yani açda değilim evde gebelik testi varda şimdi yapsam çıkarmı yarın adet günüm aslında gerçi ilk idrarla yapılması daha doğru ama bilmiyorum beklemekten yıldım resmen

Benim adetim 4 gun gecti .iki gun once test yaptim bir sey cikmsdi.yarin son kez yapicam sonrada doktora gidicem tedavi icin pozitivi gorursem sabah kan vericem insallah

Valla canim.ayni dert bendede var 20 gundur adet olmadim dr gittim bisey de yok dedi ne yapcam bilmiyom senin bildigin varsa bana soyle cok sikintidayim senin gibi

Ben 1 yıl olucak çocuk olmuyordu doktorum bana civan perçemi hayıt tohumu olan kürü (esila markası) verdi birde inofolic combi verdi çok şükür bu ay çift cizgiyi gördüm

Ben 1 yıl olucak çocuk olmuyordu doktorum bana civan perçemi hayıt tohumu olan kürü (esila markası) verdi birde inofolic combi verdi çok şükür bu ay çift cizgiyi gördüm
Tarifini yazar mısınız acaba

Bence çıkar canım yap sen

Allah tamamina erdirsin canim benimde 4 senedir olmuyor cocugum her yolu.denedim her ilaci ictim her kuru denedim yani anlican ne duyduysam ne.okuduysam yaptim allaha kalmis inşallah tum istiyenlerle beraber rabbim banada nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…