Tsk ederim cnm doktor tavsiyesi olmadan icilir mi acaba ben soğan kürü yapiyorum suan ikinci asamasindayimBu çay canım sabah akşam içtim
Tsk ederim cnm doktor tavsiyesi olmadan icilir mi acaba ben soğan kürü yapiyorum suan ikinci asamasindayim
Allah tamamina erdirsin canim benimde 4 senedir olmuyor cocugum her yolu.denedim her ilaci ictim her kuru denedim yani anlican ne duyduysam ne.okuduysam yaptim allaha kalmis inşallah tum istiyenlerle beraber rabbim banada nasip eder
Test yaptın mı peki Yada herhangi bi belirtin var mıBenimde bes gunum var Hadi hayirlisi
Ya akinti surekli degil gunde bir iki defa Bol mikrarda, kasik agrisi Sabah yapsammi Erken testim varda bilemedim sizlerde durum neTest yaptın mı peki Yada herhangi bi belirtin var mı
Benim dediğim gibi tuhaf bi şekilde 17. Gün yani bugün pozitifi gördüm yarın sabah ilk işim kan testi yaptırmak olucak çok heyecanlıyım var mıdır sence gebelik bu kadar erken çıkabilir miYa akinti surekli degil gunde bir iki defa Bol mikrarda, kasik agrisi Sabah yapsammi Erken testim varda bilemedim sizlerde durum ne
Beş günün var çıkabilir bence denemelisin sabah ilk idrarla benim 6 ay önceki kimyasal gebeliğimde de adetten önce öğrenmiştimYa akinti surekli degil gunde bir iki defa Bol mikrarda, kasik agrisi Sabah yapsammi Erken testim varda bilemedim sizlerde durum ne
Ben onceki hamileligimde bat gunumde Erken idrrartestim negatif cikmisti Ama o baya gecdollenmeydi yine cikmazsa diye korkuyuyorum olumlu olmasada aman daha erken diye kandiririm kendimiBeş günün var çıkabilir bence denemelisin sabah ilk idrarla benim 6 ay önceki kimyasal gebeliğimde de adetten önce öğrenmiştim
Aynen öyle, çocuğun varmı canım senin?Ben onceki hamileligimde bat gunumde Erken idrrartestim negatif cikmisti Ama o baya gecdollenmeydi yine cikmazsa diye korkuyuyorum olumlu olmasada aman daha erken diye kandiririm kendimi
Ever 4.5 yasinda o tek iliskide olmustu simdi 4 aydir istiyoruz kismetAynen öyle, çocuğun varmı canım senin?
yok benim ilk çocuğum canımAy ne güzel çok sevindim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım. Senin bi çocuğun daha vardı galiba kız mı erkek mi?)
Ayrıca kızlar benim daha ilk olucak ya çocuk OLURSA TABİ İNŞALLAH . Lekelenme illaki olurmu
İnşallah canım benim de ilk olucak kısmetseEver 4.5 yasinda o tek iliskide olmustu simdi 4 aydir istiyoruz kismet
Lekelenme illaki olacak diye birşey Yok herkesin bünyesi farklı canımAyrıca kızlar benim daha ilk olucak ya çocuk OLURSA TABİ İNŞALLAH . Lekelenme illaki olurmu
Hadi isallah saglikla olsun. Kac aydir istiyorsunuzİnşallah canım benim de ilk olucak kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?