Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde arkadaşlar 41 gün boyunca kendim meeywm suresi okudum müsait olmadığım zamanlarda da annem yada eşim okuyordu sizde okuyun

Kızlar bir sorum olacak sizlere, bugün reglimin 17. Günü, heyecandan erken olduğunu bile bile sabah işe gitmeden önce ilk idrarla test yaptım ama sonra kenara koydum işe geç kalıcam diye bekleyemedim sonucunu şimdi baktım ikinci çizgi görünüyo biliyorum erken ama sizce hamile miyim ben çok heyecanlandım şimdiii

Ya akinti surekli degil gunde bir iki defa Bol mikrarda, kasik agrisi Sabah yapsammi Erken testim varda bilemedim sizlerde durum ne
Benim dediğim gibi tuhaf bi şekilde 17. Gün yani bugün pozitifi gördüm yarın sabah ilk işim kan testi yaptırmak olucak çok heyecanlıyım var mıdır sence gebelik bu kadar erken çıkabilir mi

Ya akinti surekli degil gunde bir iki defa Bol mikrarda, kasik agrisi Sabah yapsammi Erken testim varda bilemedim sizlerde durum ne
Beş günün var çıkabilir bence denemelisin sabah ilk idrarla benim 6 ay önceki kimyasal gebeliğimde de adetten önce öğrenmiştim

Beş günün var çıkabilir bence denemelisin sabah ilk idrarla benim 6 ay önceki kimyasal gebeliğimde de adetten önce öğrenmiştim
Ben onceki hamileligimde bat gunumde Erken idrrartestim negatif cikmisti Ama o baya gecdollenmeydi yine cikmazsa diye korkuyuyorum olumlu olmasada aman daha erken diye kandiririm kendimi

Ayrıca kızlar benim daha ilk olucak ya çocuk OLURSA TABİ İNŞALLAH . Lekelenme illaki olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…