6-7 aydır istiyoruz.. 2 yıl korunduktan sonra hapı bıraktığım ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu o zamandan beri hep deniyoruz.. doktora gittim pko varmış sağlıklı beslenmeyi yaşam şekli haline getir dedi. Kilolu biri de değilim ama bilmiyorum ya bu ay klomene başladık pazartesi günü gittiğimde 16 mm di yumurta pko etkisini azaltan folik asitte kullanıyorum arada bi soğan kürü yaptım bolca incir yedim inşallah olurHadi isallah saglikla olsun. Kac aydir istiyorsunuz
Anladım canım tamamdırBende lekelenme hiç olmadı daha sonra olur mu bilmem şuan gebelik var
Ya ben dayanamadım gece uyumadan test yaptım çok silik çıktı sonradan sabah belirginleşmişti ama aynı markanın bir tane daha yaptım ilk idrarla bomboş kafam allak bullak oldu
Dışardagım dönünce atiyim yeni bir tane daha aldım şimdi akşama dayanamayıp yapabilirim yada sabahResim atsana bakalım
Canım bende bir ara spor sütyeni kullanmayı düşündüm bu hamilelikte göğüslerimin irileşmesiyle ama teredütte kaldım hani sarkma gibi bir duruma daha meyilli olursa diyeKızlar selam ya ben size bişi sorucam çok kararsızım ama aynı zamanda uzun zamandır da bunu yapıyorum yeni yeni şüphe oluşmaya başladı içimde.
Hamileliğimi öğrendiğimden beri göğüslerim dolu dolu,uçları acıyor ve aşırı diri. Normalde adet olacağımız zaman dirileşen göğüslerimizin bi 2x daha fazlası gibi. O yüzden ben nerdeyse hamileliğimi öğrendiğimden beri (dışarıya çıktığım zamanlar hariç) gün içinde ve gece boyu sporcu sütyenleri giyiyorum. Hem çok rahat ediyorum hem normal sütyen gibi canımı yakmıyor. Ama düşündüm de acaba normalden daha fazla bi büyümeye sebep olurmu hamileliğim boyunca? Ya da sarkmaya sebep olur mu? Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Resmini atıyorum sporcu sütyenimin
M mavimilena_kerem34gul Judy_K
Canım bende bir ara spor sütyeni kullanmayı düşündüm bu hamilelikte göğüslerimin irileşmesiyle ama teredütte kaldım hani sarkma gibi bir duruma daha meyilli olursa diyebir yandan göğüslerimize süt girince daha bir şişicekler ve normal sütyenler bence o zaman daha çok rahatsız edicek ve o zaman ben kesin kullanırım spor sütyeni diyorum ama dediğim gibi tam bilgim de yok normal sütyenler gibi toparlamadığı için kararsizim bende yardımcı olamadım da sana o yüzden bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazar bende öğrenmiş olurum vesilenle
Evet ya bende gördüm nette var da işte ben pek güvenmiyorum kuzum ya internette alışverişeCanım ya galiba ben bişiler buldum bunların toparlayıcı destekli sporcu sütyenleri varmış ama tabi onlardan nerden bulcaz onu bende bilmiyorum henüz
Evet ya bende gördüm nette var da işte ben pek güvenmiyorum kuzum ya internette alışverişe
Bende bir bakarım olmazsa oralara kendime alim lazım olucak :)Aynen bende güvenemiyorum şuan sadece waikiki de ve h&m de var diye biliyorum. Bu benim sporcu sütyenim de h&m den di gayet rahat sanırım ordan devam edicem ben. Amaaaan sarkarsa da sarkar napiim en son “saldım çayıra mevlam kayıra” der geçerim nolmuş yani
Sanmıyorum Cnm daha fazla büyüyeceğini cunku ne yaparsan yap o zaten büyüyeceği kadar büyüyecek bence rahat et :)Kızlar selam ya ben size bişi sorucam çok kararsızım ama aynı zamanda uzun zamandır da bunu yapıyorum yeni yeni şüphe oluşmaya başladı içimde.
Hamileliğimi öğrendiğimden beri göğüslerim dolu dolu,uçları acıyor ve aşırı diri. Normalde adet olacağımız zaman dirileşen göğüslerimizin bi 2x daha fazlası gibi. O yüzden ben nerdeyse hamileliğimi öğrendiğimden beri (dışarıya çıktığım zamanlar hariç) gün içinde ve gece boyu sporcu sütyenleri giyiyorum. Hem çok rahat ediyorum hem normal sütyen gibi canımı yakmıyor. Ama düşündüm de acaba normalden daha fazla bi büyümeye sebep olurmu hamileliğim boyunca? Ya da sarkmaya sebep olur mu? Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Resmini atıyorum sporcu sütyenimin
Bende bir bakarım olmazsa oralara kendime alim lazım olucak :)
Emin ol böyle salarsan bişeycik olmazne zaman dikkat edersen olan oluyo
Sanmıyorum Cnm daha fazla büyüyeceğini cunku ne yaparsan yap o zaten büyüyeceği kadar büyüyecek bence rahat et :)
Kızlar selam ya ben size bişi sorucam çok kararsızım ama aynı zamanda uzun zamandır da bunu yapıyorum yeni yeni şüphe oluşmaya başladı içimde.
Ben evdeyken bazen hiç takmıyorum, bol birşeyler giydiysem takıyorum. Gece zaten takmıyorum. Sarkma olmadı, ama gün boyu dışardayım genelde çalıştığım için, eve gelir gelmez çıkarıyorum sutyeni.Kızlar selam ya ben size bişi sorucam çok kararsızım ama aynı zamanda uzun zamandır da bunu yapıyorum yeni yeni şüphe oluşmaya başladı içimde.
Ben evdeyken bazen hiç takmıyorum, bol birşeyler giydiysem takıyorum. Gece zaten takmıyorum. Sarkma olmadı, ama gün boyu dışardayım genelde çalıştığım için, eve gelir gelmez çıkarıyorum sutyeni.
Canım bunlardan ben de bi ara kullanıyordum gündelik hayatımda. Ama seninki biraz kumaşı başka türlü. Benimkinin kumaşı böyle değildi. Türkçe kumaşların ismini bilmiyorum o yüzden anlatamıycam gibime geliyor :) bence seninki sarkıtabilir
Ben evdeyken bazen hiç takmıyorum, bol birşeyler giydiysem takıyorum. Gece zaten takmıyorum. Sarkma olmadı, ama gün boyu dışardayım genelde çalıştığım için, eve gelir gelmez çıkarıyorum sutyeni.
Evet canım bakayım şu waikikideki sütenyenlere de bakıcam bi eğer içime sinerse onlardan kullancam artık
Ay kız keşke bende öyle yapabilsem de rahat edemiyorum ya alışkanlık işte bişey tutacak bu göğüsleritutulmadan olmuyor
Yani bişey takmadan olmuyor demek istedim hahagahahs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?