Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar selam biz kalp atisini duyamadik yarin kurtaj olacagim. Oncelikle hayirlisini dedik hayirlisi boyleymis.

Ya baska bi dr felan gitseydin ne biliyim bi iki gun daha bekleseydin hayirlisi olsun kismet boyleymis cok sikma kendini uzulme rabbim bi daha verir inşallah

Kizlar selam biz kalp atisini duyamadik yarin kurtaj olacagim. Oncelikle hayirlisini dedik hayirlisi boyleymis.

Rabbim tez zamanda yine nasip etsin canim hayirlisi değilmiş bende ayni durumdan kürtaj olmustum üzülme dicem ama üzülmemek elde değil biliyorum rabbim sabir versin

Canım geçmiş olsun.burda okudum geçen biri dedi kalp atışını duymadık doktor kurtaj dedi.sonra dayanamayıp başka dokotora gitmiş özele.orda duymuşlar.ilk gitdiği hastanedeki ultarason eskiymiş.o yüzden sende başka doktor bi gir istersen.inşAllah bi.şey olmaz

can09e canım kızlara katılıyorum. Acele etme üzme kendini başka iyi bir doktora daha görün. Her şey normaldi sende ben öyle hatırlıyorum. Rabbim bu mübarek ayda yardımcın olsun

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim tabiki bir doktorla kalmadim bugunde son kontrolu oldum artik kuculmeye basladigini soyledi 4 5 gun bekledik malesef olmadi atmadi kalbi. Yok iyiyim ben merak etmeyin.

Çok üzüldüm hayırlısını nasip etsin inşallah ALLAH ım bende araliktaA Kürtaj oldum sonra hemen nasip etti RABBİM
Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim tabiki bir doktorla kalmadim bugunde son kontrolu oldum artik kuculmeye basladigini soyledi 4 5 gun bekledik malesef olmadi atmadi kalbi. Yok iyiyim ben merak etmeyin.
Çok geçmiş olsun canım RABBİM yerine hayırlı baska evlatlar nasip etsin inşallah üzülme vardır bundada bir hayir

Cnm şimdi senden haber almak icin girdim forma Gonul isterdi güzel seyler duymak ama kısmet değilmiş kese bozulmaya başladı ise boşuna bekleme daha fazla bir an önce olup bitsin ki zaman çabuk geçsin ama İnan bana sadece sabır zamanla geciyor bak şimdi 12 haftamdayim sadece korkularım çok

Chickennova topiğimiz burası canım. Hepimiz sağlıkla birer evlat sahibi olalım inşallah en kısa zamanda
Saolasın cnm.
İnşaallah Rabbim hepimiz kollarını hayırlı evlatlarla kucaklarımızı doldursun.
Rabbim nasip ederse cuma günü opu olacağım.
İnşallah sağlıklı yumurta veririm.

Saolasın cnm.
İnşaallah Rabbim hepimiz kollarını hayırlı evlatlarla kucaklarımızı doldursun.
Rabbim nasip ederse cuma günü opu olacağım.
İnşallah sağlıklı yumurta veririm.
Hadi hayırlısı inşallah. Ben de 5 aydır istiyorum, buradaki pek çok arkadaş gibi uğraşıyorum, dr a gittim normal dedi ama ayrıntılı muayene için biraz daha beklemeyi düşünüyorum, en az altı ay diyor drlar, yaşım 34.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…