- 15 Temmuz 2016
- 8.688
- 14.676
- 248
Hadi hayırlısı inşallah. Ben de 5 aydır istiyorum, buradaki pek çok arkadaş gibi uğraşıyorum, dr a gittim normal dedi ama ayrıntılı muayene için biraz daha beklemeyi düşünüyorum, en az altı ay diyor drlar, yaşım 34.
limelemon bende bu işlere 34 yaşında başladım.
Bir arkadaşım çocuk icin 13 yıl uğraştı.
Tüp bebekle hamile kaldı.
Bigün aradı beni, işte anlattı bende bi senelik evliydim. Bekleme bu işler kolay olmuyo dedi.
Git hormonlarına baktır, rahim filmi çekil, muayene ol dedi.
Bende Süleymaniye devlet hastanesinde basladim testleri yaptırdım.
Hormonlarımdan amh yani yumurtalık rezervi çok iyi çıkmadı, tamam kötü degıl ama iyi de degil.
O ara bi hamile kaldim düştü.
Sonra rahim filmi cekildim sorun cikti.
Bir tüpüm hidroselpenks çıkti.
İkİ ameliyat oldum.
Sorunlu tüp bağlandı, karin zarlarim birbirine yapisikmis, rahimde karın zarina yapismis onu ayirdilar, bir miyom, bir kist alindi.
Simdi ikinci tüp bebek denememi yapacagim.
Yani diyecegim o ki bekleme cnm bana da bekle diyen doktor çok oldu.
İyi ki beklememisim.
Sen tedbirini al takdir Rabbimin.
Ben cok kotu seyler yasadim ilk ameliyatimi yapamadilar öldürüyorlardı beni, zar zor hayata döndürüyorlar.
Simdi her seyi ozelde ozelde yapiyorum.
Ameliyatimi iyi bi hekime oldum. Tüp bebeği ilk devlette denedim 40 yas ustu kadinlara uygulanan tup bebek denediler sonuc negatif. Halbuki o tedavi bana yapilmaz. Yanlis tedavi uyguladilar.
Simdi ozelde tup bebek deniyorum.
Bozmaz herhalde :/ bugun büyük sonucu alıcam :) bakalım bebişim gelmiş mi 3 4 silik çizgilerden sonra :)Günaydın canlar tatlışlar nabersiniz? Pek sessizleşti buralar kimsecikler yok
Bişi sorcam kızlar. Vajinal ultrason orucu bozuyor mu?
Bozmaz herhalde :/ bugun büyük sonucu alıcam :) bakalım bebişim gelmiş mi 3 4 silik çizgilerden sonra :)
Aaaa evet o zaman doğru bilemem bozulabilirCanımm kan testi mi yaptırdın? Adetin geçti mi? Durumlardan haberdar değilim de
Vajinal ultrasonda jel sürüyorlar ya içeri giriyor sonuçta. Bilemedim şimdi
Aaaa evet o zaman doğru bilemem bozulabilir
Böyle oldu sonra koşa koşa gittim :)
Ay İnanamıyorum ki hala ama niye bu kadar farklı idrar testleri silik çıksın ki dimi Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin bize bugün saat 2 de sonuclar bakalım negatifi görürsem isyana bağlarım çünkü eminim yani birde silik çizgilere şüpheli diyorlarmış ya ondan korkuyorumKız basbayağı belli Valla çok sevindim. Güzel haberlerini bekliyorumm. Bayadır hamiş haberi çıkmadı bu topikten mayıs ayı hamişliğini sen başlat
Hangisini yapsam silik çıkıyo normalde sağlık ocağına gitmeyip haftaya tekrar test yapcaktım ama vazgeçtim daha adetime 4 gün var
2 deOhooo 4gün varsa sen kesin hamilesin silikliği de ondan. Sonuç ne zaman çıkıyor?
Günaydın kuzumGünaydın canlar tatlışlar nabersiniz? Pek sessizleşti buralar kimsecikler yok
Ay İnanamıyorum ki hala ama niye bu kadar farklı idrar testleri silik çıksın ki dimi Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin bize bugün saat 2 de sonuclar bakalım negatifi görürsem isyana bağlarım çünkü eminim yani birde silik çizgilere şüpheli diyorlarmış ya ondan korkuyorum
Günaydın kuzum
Bozmaz diye düşünüyorum canım yinede sen bi ataştır iyice istersen
İnternetten normal hesapladığımda da 3 haftalık hesaplıyo 3 haftalıkta böyle cıkartır dimi yani
Bozuyor canim ayni iliski gibi girdimi gusul gerektirirGünaydın canlar tatlışlar nabersiniz? Pek sessizleşti buralar kimsecikler yok
Ay evet ya karnımda da bi değişiklik yok ama hep aynı :))Yok güzelim bence bunda yanılma payı yok artık. Adetin geçmediği için Rabbim korusun kimyasal gebelik de olabilir. Kan vermekle iyi yaptın. Değerin azsa önlemlerini alırsın doktor belki iyi tutunması için bişeyler önerir
Bozuyor canim ayni iliski gibi girdimi gusul gerektirir
Ay evet ya karnımda da bi değişiklik yok ama hep aynı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?