- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
Sadece bi yemek yiyince çok şişiyo akşamEvet yaa iyi bile çıkarmış baya belli canımm. Rabbim sabır versin 2ye kadar beklemek zor olsa gerek. Ben bile duramadım yerimde şu an
Gitmeden bi yasin okucam zaten duamı ediyim Allaha :)Sabırsızlıkla sonucunu bekliyoruz :)
Gitmeden bi yasin okucam zaten duamı ediyim Allaha :)
canım nasılsın bat ne zaman ?Judy_K
canım nasılsın bat ne zaman ?Judy_K
Sen ne durumdasın canım ?
Aaa cok sevindim ne kadarlik canim.Ben hamileyim canım şükürler olsun
Seninde bu ay ki gecikmen inşallah hamileye hazırlıktır bebiş yer hazırlıyordur kendine gecikince öyle derlerDarısı başına inşallah kuzum
Ben hamileyim canım şükürler olsun
Seninde bu ay ki gecikmen inşallah hamileye hazırlıktır bebiş yer hazırlıyordur kendine gecikince öyle derlerDarısı başına inşallah kuzum
Aaa cok sevindim ne kadarlik canim.
Cunku canim dr goruyor yaa bide icine aletle giriyor o yuzden gusul gerektirirGusul mü? Bide?ben şok. Gusul niyeki canım?
Aaa cok sevindim ne kadarlik canim.
Yaaa sahiden mii??? Kız ne zaman oldu bu benim niye haberim yoookk.. Yaa çok mutlu oldumm. Kaç haftalıksınızz?
Hayırlı olsun rabbim tamamına erdirir insallahşuan 4+3 gösteriyor canım haftaya doktora gidicem :)
Hayırlı olsun rabbim tamamına erdirir insallah
Amin Cnm Allah razı olsunçok teşekkkür ederim seninkini de inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
aynen okuyımOku tabi. Bol bol İhlas da oku. Orda sonucu alırken de İhlas oku içinden.
Hadi hayirli ugurlu olsun insallah Allah tamamina erdirsin canim.şuan 4+3 gösteriyor canım haftaya doktora gidicem :)
Cunku canim dr goruyor yaa bide icine aletle giriyor o yuzden gusul gerektirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?