Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 5 6 gün kala yaptım ya test pozitif çıktı acaba adetim yakın diyemi öyle çıktı ay zaman geçmiyo

Canım benim Allah yardım etsin inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın. Ben de önümüzdeki ay inşallah iyi bi yerlere gitmek istiyorum ayrıntılı muayene için. Benimle beraber çocuk düşünmeye başlayan arkadaşım bu ay hamile kaldı yaşlarımız aynı. Benim kilo sorunum da var acaba onun da mı etkisi var dedim diyetisyene başladım kilo veriyorum. Çok zor işler, kolay değil atlattıkların. Ben çok kafamı yormuyorum şuan için ama bi yerden başlamam lazım.

Araştırdım aslında kesin bişey diyen yok bozuyor diyen de var bozmuyor diyen de. Ondan burda sordum.
Tatlım benim, nasılmış minnoşumuz?
Çok şükür iyi haftalar ilerledikçe bulantılar rahatız olduğum çoğu şeyi aştım canım bi 20 gün falan sonra da cinsiyet için gidicem çok çok merak ediyorum da :)
Rabbim bu mübarek aylar hatrına sizlere de nasip etsin

Böyle saçmalık olmaz lütfen siz öyle düşünebilirsiniz ama kalkıp bu böyledir falan diyemezsiniz yanlış bilgi veriyorsunuz
Hayir yanlis bilgi felan vermiyorum arastirdim aletin ucuna surulen sey guslu bozabilir diyor ben her dr kontrolunden sonra oyle yapiyorum

Aynisi bizde de var canim ama o alet icine giriyor ya benim icime sinmiyor oyle birsey olmamis gibi gezmek ben gusul aliyorum ama yinede sen bilirsin ben karismiyorum sonra yanlis bilgi veriyor oluyor

Canım inan kafa yorulcak işler değil, zor değil.
Herkes benim gibi olacak die bi kaide yok. Ki rabbim benim yasadiklarimi kimseye yasatmasin.
Reglinin 2. Yada 3. Günü git tsh, fsh, amh, prolaktin, lh ne baktir sadece kan veriyorsun. Rahim filmide reglin bittikden ilk bi hafta icinde cektirebiliyorsun.
Zor bi işlem değil artık o kadar kolay ve agrisiz ki hersey.
En onemli bu ikisi bunlari yaptirdin mi sorun çıkmazsa korkma, esinde sperm analizi versin.
Kilonu da halledersin hic takma.
Ya doktorlar kilo deyip duruyorda benim inan ne arkadaşlarim var gel kiloyu gör sen öyle boyle degil. Obezler artık. Sakir Sakir dogurdular.
Hersey rabbimin elinde yeter ki ol desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…