eveeeetbende daha dün öğrendim canım adetim 3 gün geçmişti test yaptım pozitif çıktı 4+3 şuan
Günaydın kızlar nasılsınız
Canim cok sagol. Agrim cok yok ilaclarimi aliyorum halsizlik var biraz iyilesicem insallah. Kanama bitti gibi.Canım sen nasıl oldun ağrın sızın var mı?
Kan testi yaptırdın mı canım değerin kaç
Hadi hayirli ugurlu olsun insallah Allah tamamina erdirsin canim.
Hayirlisi bakalim 2 adet gecsin de kismetse tekrar deneriz diye dusunuyorum ben de.amin canım darısı başına inşallah
Hayirlisi bakalim 2 adet gecsin de kismetse tekrar deneriz diye dusunuyorum ben de.
Amin canim insallah.inşallah canım rabbim bu sefer sağlıklı bi hamilelik nasip etsin
Kızlar adetime 5 6 gün kala yaptım ya test pozitif çıktı acaba adetim yakın diyemi öyle çıktı ay zaman geçmiyo
Canım benim Allah yardım etsin inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın. Ben de önümüzdeki ay inşallah iyi bi yerlere gitmek istiyorum ayrıntılı muayene için. Benimle beraber çocuk düşünmeye başlayan arkadaşım bu ay hamile kaldı yaşlarımız aynı. Benim kilo sorunum da var acaba onun da mı etkisi var dedim diyetisyene başladım kilo veriyorum. Çok zor işler, kolay değil atlattıkların. Ben çok kafamı yormuyorum şuan için ama bi yerden başlamam lazım.limelemon bende bu işlere 34 yaşında başladım.
Bir arkadaşım çocuk icin 13 yıl uğraştı.
Tüp bebekle hamile kaldı.
Bigün aradı beni, işte anlattı bende bi senelik evliydim. Bekleme bu işler kolay olmuyo dedi.
Git hormonlarına baktır, rahim filmi çekil, muayene ol dedi.
Bende Süleymaniye devlet hastanesinde basladim testleri yaptırdım.
Hormonlarımdan amh yani yumurtalık rezervi çok iyi çıkmadı, tamam kötü degıl ama iyi de degil.
O ara bi hamile kaldim düştü.
Sonra rahim filmi cekildim sorun cikti.
Bir tüpüm hidroselpenks çıkti.
İkİ ameliyat oldum.
Sorunlu tüp bağlandı, karin zarlarim birbirine yapisikmis, rahimde karın zarina yapismis onu ayirdilar, bir miyom, bir kist alindi.
Simdi ikinci tüp bebek denememi yapacagim.
Yani diyecegim o ki bekleme cnm bana da bekle diyen doktor çok oldu.
İyi ki beklememisim.
Sen tedbirini al takdir Rabbimin.
Ben cok kotu seyler yasadim ilk ameliyatimi yapamadilar öldürüyorlardı beni, zar zor hayata döndürüyorlar.
Simdi her seyi ozelde ozelde yapiyorum.
Ameliyatimi iyi bi hekime oldum. Tüp bebeği ilk devlette denedim 40 yas ustu kadinlara uygulanan tup bebek denediler sonuc negatif. Halbuki o tedavi bana yapilmaz. Yanlis tedavi uyguladilar.
Simdi ozelde tup bebek deniyorum.
Ay Allahım nasip etsin bana aynen İNŞALLAH güzel sonuçlar alırımerken döllenme olduysa gayet normal çıkması canım içini ferah tut kan sonucunda güzel çıkar inşallah
Çok şükür iyi haftalar ilerledikçe bulantılar rahatız olduğum çoğu şeyi aştım canım bi 20 gün falan sonra da cinsiyet için gidicem çok çok merak ediyorum da :)Araştırdım aslında kesin bişey diyen yok bozuyor diyen de var bozmuyor diyen de. Ondan burda sordum.
Tatlım benim, nasılmış minnoşumuz?
Böyle saçmalık olmaz lütfen siz öyle düşünebilirsiniz ama kalkıp bu böyledir falan diyemezsiniz yanlış bilgi veriyorsunuzCunku canim dr goruyor yaa bide icine aletle giriyor o yuzden gusul gerektirir
Hayir yanlis bilgi felan vermiyorum arastirdim aletin ucuna surulen sey guslu bozabilir diyor ben her dr kontrolunden sonra oyle yapiyorumBöyle saçmalık olmaz lütfen siz öyle düşünebilirsiniz ama kalkıp bu böyledir falan diyemezsiniz yanlış bilgi veriyorsunuz
Aynisi bizde de var canim ama o alet icine giriyor ya benim icime sinmiyor oyle birsey olmamis gibi gezmek ben gusul aliyorum ama yinede sen bilirsin ben karismiyorum sonra yanlis bilgi veriyor oluyorCanım ben hiçbir zaman erkek doktora gitmem.(zorunlu olmadığım sürece) bide bakarak etmiyorlar ki muayeneyi. 2-3kez vajinal ultrason yaptırdım hepsinde de üzerime bez parçası atılmıştı ve bana değil de monitöre bakarak içeriye yerleştiriyordu ultrason şeysini :) yani bu nasıl gusül gerektirir ki? Sizde nasıl yapıyorlar ki?
Canım inan kafa yorulcak işler değil, zor değil.Canım benim Allah yardım etsin inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın. Ben de önümüzdeki ay inşallah iyi bi yerlere gitmek istiyorum ayrıntılı muayene için. Benimle beraber çocuk düşünmeye başlayan arkadaşım bu ay hamile kaldı yaşlarımız aynı. Benim kilo sorunum da var acaba onun da mı etkisi var dedim diyetisyene başladım kilo veriyorum. Çok zor işler, kolay değil atlattıkların. Ben çok kafamı yormuyorum şuan için ama bi yerden başlamam lazım.
Ay Allahım nasip etsin bana aynen İNŞALLAH güzel sonuçlar alırım
Biraz azaldı gibi ama hala fenayımHoşgeldin canım ne durumdasınız? Geçti mi mide bulantıların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?