Değerim 38 çıktı hamileymişim kızlar
38 cıktıöğrendin mii
38 cıktı
Çok şükür iyi haftalar ilerledikçe bulantılar rahatız olduğum çoğu şeyi aştım canım bi 20 gün falan sonra da cinsiyet için gidicem çok çok merak ediyorum da :)
Rabbim bu mübarek aylar hatrına sizlere de nasip etsin
Aynisi bizde de var canim ama o alet icine giriyor ya benim icime sinmiyor oyle birsey olmamis gibi gezmek ben gusul aliyorum ama yinede sen bilirsin ben karismiyorum sonra yanlis bilgi veriyor oluyor
38 cıktı
Böyle saçmalık olmaz lütfen siz öyle düşünebilirsiniz ama kalkıp bu böyledir falan diyemezsiniz yanlış bilgi veriyorsunuz
ay inşallah doktor da hiç sıkıntı stres yapma gebeyım dıye dusun gunde bol bol su ıc dedı vıtamınlı seyler ye dedı zaten buyuk ıhtımalle artar dedı zaten kasıklarım agrıyor göğüs damarlarım hafiften cıktı sağlıklı olmasaydı bence belırtı olmazdı ki dimi :/Çok sevindim canımm Rabbım sağlıklı hamilelik yaşatsın inşallah artmaya devam eder
ay inşallah doktor da hiç sıkıntı stres yapma gebeyım dıye dusun gunde bol bol su ıc dedı vıtamınlı seyler ye dedı zaten buyuk ıhtımalle artar dedı zaten kasıklarım agrıyor göğüs damarlarım hafiften cıktı sağlıklı olmasaydı bence belırtı olmazdı ki dimi :/
Kız aslında agresif yazmadım yani tekrar yazdığım mesajı okıyunca sinirli bişey göremedim ama öyle anlaşılmış galibaŞşt şşt sakin ol
Sinirlerine hakim ol
Beni yanlış anlama sadece dediğin çok mantıksız diye yazmak istedim olabilir sen öyle düşünebilirsin saygı da duyuyorum eğer biraz kabaca yazdıysam kusuruma bakma cnımHayir yanlis bilgi felan vermiyorum arastirdim aletin ucuna surulen sey guslu bozabilir diyor ben her dr kontrolunden sonra oyle yapiyorum
Beni yanlış anlama sadece dediğin çok mantıksız diye yazmak istedim olabilir sen öyle düşünebilirsin saygı da duyuyorum eğer biraz kabaca yazdıysam kusuruma bakma cnım
Olabilir kuzum aynenHormonlar bebişim
anlatırmısınız bana şu imzayı :))) ben neden yapamıyorumKız aslında agresif yazmadım yani tekrar yazdığım mesajı okıyunca sinirli bişey göremedim ama öyle anlaşılmış galiba
Hayırlı olsun canım gözün aydın darısı bize inş, yumurtlama tarihin neydi adetin geçmişmiydi birde idrarda test yaptınmı bilgi verirmisinDeğerim 38 çıktı hamileymişim kızlar
Anlayamadım sizianlatırmısınız bana şu imzayı :))) ben neden yapamıyorum
bebeğin şeylerini gösteriyor ya onu ıstıyorum bende yapmak yapamadım ama onu dedım :)))Anlayamadım sizi
Ayy inşallah bir gün seninde gelir mucizenBen de istiyorum o hormonlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?