Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım yaa Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın tatlım cinsiyeti ne olursa olsun

Aynisi bizde de var canim ama o alet icine giriyor ya benim icime sinmiyor oyle birsey olmamis gibi gezmek ben gusul aliyorum ama yinede sen bilirsin ben karismiyorum sonra yanlis bilgi veriyor oluyor

Canım benim, gusulu bozan şartlar var. Meni geldiği taktirde gusul bozulur ben bunu bizzat kitapta okudum. O jel sperm değil ki gusulu bozsun. Hamiş arkadaşımızın yazma tarzına canını sıkma hormonlardan olsa gerek birazcık agresif yazmış ama insanız yani sonuçta alttan almak lazım. Dediğinde haklı ama canım, sen rahatsız olabilirsin ama gusul bozuyor diyemezsin. Sen de kendince önlem alıyorsun

Çok sevindim canımm Rabbım sağlıklı hamilelik yaşatsın inşallah artmaya devam eder
ay inşallah doktor da hiç sıkıntı stres yapma gebeyım dıye dusun gunde bol bol su ıc dedı vıtamınlı seyler ye dedı zaten buyuk ıhtımalle artar dedı zaten kasıklarım agrıyor göğüs damarlarım hafiften cıktı sağlıklı olmasaydı bence belırtı olmazdı ki dimi :/

Güzelim düşünme böyle şeyler bak o da etkilenicek. Sakın üzme kendini. Hamileyim diye düşün ki zaten öylesin. Benim 38 değil 10 bile çıksa değerim havalara uçarım. Sende çok mutlu ol musmutlu ol :)

Hayir yanlis bilgi felan vermiyorum arastirdim aletin ucuna surulen sey guslu bozabilir diyor ben her dr kontrolunden sonra oyle yapiyorum
Beni yanlış anlama sadece dediğin çok mantıksız diye yazmak istedim olabilir sen öyle düşünebilirsin saygı da duyuyorum eğer biraz kabaca yazdıysam kusuruma bakma cnım

hanımlar merhaba,

çatlatma iğnesine 13 gün aşılamaya 11 gün oldu test yapsam mı sizde erken mi içim içimi yiyor.
kasıklarımda dünden beri batma ağrı
normalde adet olacağım zaman hiç sancılanmam bu iki gün sürekli bir sancı var.
deneyimli arkadaşlardan fikir istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…