- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
Hamilelik takviminden bahsediyorsun sanırım öylemi :)bebeğin şeylerini gösteriyor ya onu ıstıyorum bende yapmak yapamadım ama onu dedım :)))
Evet yapamadım da :)Hamilelik takviminden bahsediyorsun sanırım öylemi :)
Benimde 12. Günü test yaptım ama tabiki negatif çıktı en iyisi beklemek çok zor ama yapacak bişe yok.hanımlar merhaba,
çatlatma iğnesine 13 gün aşılamaya 11 gün oldu test yapsam mı sizde erken mi içim içimi yiyor.
kasıklarımda dünden beri batma ağrı
normalde adet olacağım zaman hiç sancılanmam bu iki gün sürekli bir sancı var.
deneyimli arkadaşlardan fikir istiyorum.
Kızlar kan verdim sonucum 135.67 çıkmış iyi mi sizce adetim 4 gün geçti
Evet yaptım adetime 4 gün vardı yumurtlama zamanım 13. Aydı zaten ayın 28 i adet olucaktım adet döngümde 28 gündü 30 nisan- 4 mayıs arası adetim bitti bizde atın 4 ünden 18 ine kadar değerlendirdik sonuç :)Hayırlı olsun canım gözün aydın darısı bize inş, yumurtlama tarihin neydi adetin geçmişmiydi birde idrarda test yaptınmı bilgi verirmisin
Daha ne olsun canım :) Allah sağlık versin
Kızlar kan verdim sonucum 135.67 çıkmış iyi mi sizce adetim 4 gün geçti
Bence de çok çok iyi. Gözün aydın canım. Darısı başımıza :)
Çok sağol canım benim aynen sıra sende inşallah
Hadi bakalım :)
Ekstra bişey yaptınız mı? Bana ne gibi tüyo verebilirsin mesela?)))
eksta yaptığım bişey yok canım belimin altına yastık koydum bekledim onlar klasik şeyler zaten sende yapıyorsundur :)
Bu ay hiç kafama takmadım hatta günleri bile takip etmedim akışına bıraktım canımız istediği zaman ilişki oldu. kafanı rahat tutmaya çalış canım sana bunu öneririm sadece :)
Yok belimin altına yastık koymuyorum :) denerim :) kafam rahat ya bıraktım ben belirti felan aramayı bat takip etmeyi. Gerçektende böyle daha rahat oluyor insan
Bu yazdıkların çok bilgilendirici oldu benim için, çok ama çok teşekkür ederimCanım inan kafa yorulcak işler değil, zor değil.
Herkes benim gibi olacak die bi kaide yok. Ki rabbim benim yasadiklarimi kimseye yasatmasin.
Reglinin 2. Yada 3. Günü git tsh, fsh, amh, prolaktin, lh ne baktir sadece kan veriyorsun. Rahim filmide reglin bittikden ilk bi hafta icinde cektirebiliyorsun.
Zor bi işlem değil artık o kadar kolay ve agrisiz ki hersey.
En onemli bu ikisi bunlari yaptirdin mi sorun çıkmazsa korkma, esinde sperm analizi versin.
Kilonu da halledersin hic takma.
Ya doktorlar kilo deyip duruyorda benim inan ne arkadaşlarim var gel kiloyu gör sen öyle boyle degil. Obezler artık. Sakir Sakir dogurdular.
Hersey rabbimin elinde yeter ki ol desin.
Gözün aydın, sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Değerim 38 çıktı hamileymişim kızlar
Selam canim nasilsin?ayten temelli gitdi qalibaYok belimin altına yastık koymuyorum :) denerim :) kafam rahat ya bıraktım ben belirti felan aramayı bat takip etmeyi. Gerçektende böyle daha rahat oluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?