Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aleynanur41 Profilinin "kişisel bilgilerim" kısmına bak orda düzenleme kısmında "Hamilelik takvimi" yazıyo zaten işte oraya bebeğinin doğcağı muhtemelen tarihi gün ay yıl şeklinde yaz tamamdır canım

Kızlar arı sütü kullananınız oldu mu hamilelik için? Ya da duydunuz mu eş dosttan? Ben internette araştırdım da. Hem eş hem de kendin için çok faydalıymış. Ama kullanıp sonuç alan var mı acaba?

Benimde 12. Günü test yaptım ama tabiki negatif çıktı en iyisi beklemek çok zor ama yapacak bişe yok.

Hayırlı olsun canım gözün aydın darısı bize inş, yumurtlama tarihin neydi adetin geçmişmiydi birde idrarda test yaptınmı bilgi verirmisin
Evet yaptım adetime 4 gün vardı yumurtlama zamanım 13. Aydı zaten ayın 28 i adet olucaktım adet döngümde 28 gündü 30 nisan- 4 mayıs arası adetim bitti bizde atın 4 ünden 18 ine kadar değerlendirdik sonuç :)

Hadi bakalım :)
Ekstra bişey yaptınız mı? Bana ne gibi tüyo verebilirsin mesela?)))

eksta yaptığım bişey yok canım belimin altına yastık koydum bekledim onlar klasik şeyler zaten sende yapıyorsundur :)
Bu ay hiç kafama takmadım hatta günleri bile takip etmedim akışına bıraktım canımız istediği zaman ilişki oldu. kafanı rahat tutmaya çalış canım sana bunu öneririm sadece :)

Yok belimin altına yastık koymuyorum :) denerim :) kafam rahat ya bıraktım ben belirti felan aramayı bat takip etmeyi. Gerçektende böyle daha rahat oluyor insan

Yok belimin altına yastık koymuyorum :) denerim :) kafam rahat ya bıraktım ben belirti felan aramayı bat takip etmeyi. Gerçektende böyle daha rahat oluyor insan

Dene canım o şekilde daha iyi oluyormuş bende hep koydum yastığı ayaklarımı yukarı kaldırdım ve yarım saat falan kalkmadım hiç. inşallah tutunur canım bat ne zaman ?

Bu yazdıkların çok bilgilendirici oldu benim için, çok ama çok teşekkür ederim

Kızlar merhaba. Benim de bata 5 gün var. Az önce erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif Beni korkutan o değil. Bugün kahverengi lekelenmem var. Ara ara karnıma ağrılar giriyor. Sol kasığım batıyor. Sanırım bunlar benim adet olacağıma işaret Ama daha önce hiç 5 gün önceden adetim gelmezdi. Bilemedim ki niye böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…