Gözün aydın, sağlıkla kucağına al bebişini sen de.eveeeetbende daha dün öğrendim canım adetim 3 gün geçmişti test yaptım pozitif çıktı 4+3 şuan
Gözün aydın, sağlıkla kucağına al bebişini sen de.
Dene canım o şekilde daha iyi oluyormuş bende hep koydum yastığı ayaklarımı yukarı kaldırdım ve yarım saat falan kalkmadım hiç. inşallah tutunur canım bat ne zaman ?
Hazirana o zaman:) insallah ben senden umutluyum burdan haberini duyucam.Benim adet dün bitti daha :)
Selam canim nasilsin?ayten temelli gitdi qaliba
Benim adet dün bitti daha :)
Hazirana o zaman:) insallah ben senden umutluyum burdan haberini duyucam.
o zaman çalışmalara devam çok fazla düşünme kafana takma rahat olmaya çalış canım önümüzdeki ay hamile haberiyle gel inşallah
Olabilir tabi bende kis bebegi olmucam diyor benim bebisim diyordum daha hamile oldugumu ogrenmeden once. O da gelmedi:) ben de mayis kizim da mayis bakalim kizimda sat 17 agustostu:) hayirlisi bakalim.Galiba bebiş annesi gibi mayıs boğası olmak istiyor ondan ağustos eylül aylarını bekliyor :)
Yok ben kafada hallettim o işi :) bebiş olsun diye de pek uğraşmıyorum olursa olur yani :) sadece ultrasona gitmek istiuorum bu ay çünki 1sene oldu gitmeyeli. 2aydır gecikmelerim oluyor onun sebebini bi öğreneyim diyorum :)
Tamam iste olacak demek ki oyle diyorlar ya bir de kimyasalin oldu gecikmeler de var yakindir diyorum ben. Tabi Allahin izniyle.Yok ben kafada hallettim o işi :) bebiş olsun diye de pek uğraşmıyorum olursa olur yani :) sadece ultrasona gitmek istiuorum bu ay çünki 1sene oldu gitmeyeli. 2aydır gecikmelerim oluyor onun sebebini bi öğreneyim diyorum :)
Kızlar merhaba. Benim de bata 5 gün var. Az önce erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatifBeni korkutan o değil. Bugün kahverengi lekelenmem var. Ara ara karnıma ağrılar giriyor. Sol kasığım batıyor. Sanırım bunlar benim adet olacağıma işaret Ama daha önce hiç 5 gün önceden adetim gelmezdi. Bilemedim ki niye böyle oldu
Olabilir tabi bende kis bebegi olmucam diyor benim bebisim diyordum daha hamile oldugumu ogrenmeden once. O da gelmedi:) ben de mayis kizim da mayis bakalim kizimda sat 17 agustostu:) hayirlisi bakalim.
Tamam iste olacak demek ki oyle diyorlar ya bir de kimyasalin oldu gecikmeler de var yakindir diyorum ben. Tabi Allahin izniyle.
Kanamam kesildi fakat hala agrilarim var agri kesici icmeden olmuyor. Normal mi acaba ?
Hayirlisi kuzum. Allah kizimi bagislasin amin.Canım ya Rabbim kızını korusun. İnşaALLAH belki diğer bebiş de boğa olcak ablası annesi gibi? :)
Evet canım erken de yaptım normal de. İnşallah canım inşallah bebiştir:)orucu Bile korka korka tutuyorum. Ya varsa zarar verirsem diye. Hatta bir gece uyumadan önce dua ettim. Allahım hamileysem rüyamda göster diye. O gece rüya gördüm. Gördüğüm rüyanın rüya tabirine baktığımda evlat sahibi olmak yazıyordu. Biraz da o yüzden umut ettim acaba var mı diyeCanım erken gebelik testlerinden mi yaptın? Normal testler çok yanıltıyor bebiş olunca negatif, olmasa pozitif gösteriyor ben burda çok gördüm öyle. En iyisi sabret eğer sancıların şiddetli değilse. Adetini bekle. İnşaALLAH gelmez. Bat gününde bidaha test yaparsın erken gebelik testi. Ya da kan testi yaparsın. Güzel haberlerini bekliyoruz sonuçtan bizi de haberdar edersin. İnşaALLAH bebiştir sana bunları yaşatan :)
Git canım kontrolünü ol doktorda zaten ne yapman gerektiğini söyler sana. bebiş yer hazırlıyor bence haziranda gelicem ben diyor
Evet canım erken de yaptım normal de. İnşallah canım inşallah bebiştir:)orucu Bile korka korka tutuyorum. Ya varsa zarar verirsem diye. Hatta bir gece uyumadan önce dua ettim. Allahım hamileysem rüyamda göster diye. O gece rüya gördüm. Gördüğüm rüyanın rüya tabirine baktığımda evlat sahibi olmak yazıyordu. Biraz da o yüzden umut ettim acaba var mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?