Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman çalışmalara devam çok fazla düşünme kafana takma rahat olmaya çalış canım önümüzdeki ay hamile haberiyle gel inşallah

Yok ben kafada hallettim o işi :) bebiş olsun diye de pek uğraşmıyorum olursa olur yani :) sadece ultrasona gitmek istiuorum bu ay çünki 1sene oldu gitmeyeli. 2aydır gecikmelerim oluyor onun sebebini bi öğreneyim diyorum :)

Galiba bebiş annesi gibi mayıs boğası olmak istiyor ondan ağustos eylül aylarını bekliyor :)
Olabilir tabi bende kis bebegi olmucam diyor benim bebisim diyordum daha hamile oldugumu ogrenmeden once. O da gelmedi:) ben de mayis kizim da mayis bakalim kizimda sat 17 agustostu:) hayirlisi bakalim.

Git canım kontrolünü ol doktorda zaten ne yapman gerektiğini söyler sana. bebiş yer hazırlıyor bence haziranda gelicem ben diyor

Tamam iste olacak demek ki oyle diyorlar ya bir de kimyasalin oldu gecikmeler de var yakindir diyorum ben. Tabi Allahin izniyle.

Canım erken gebelik testlerinden mi yaptın? Normal testler çok yanıltıyor bebiş olunca negatif, olmasa pozitif gösteriyor ben burda çok gördüm öyle. En iyisi sabret eğer sancıların şiddetli değilse. Adetini bekle. İnşaALLAH gelmez. Bat gününde bidaha test yaparsın erken gebelik testi. Ya da kan testi yaparsın. Güzel haberlerini bekliyoruz sonuçtan bizi de haberdar edersin. İnşaALLAH bebiştir sana bunları yaşatan :)

Kanamam kesildi fakat hala agrilarim var agri kesici icmeden olmuyor. Normal mi acaba ?

Olabilir tabi bende kis bebegi olmucam diyor benim bebisim diyordum daha hamile oldugumu ogrenmeden once. O da gelmedi:) ben de mayis kizim da mayis bakalim kizimda sat 17 agustostu:) hayirlisi bakalim.

Canım ya Rabbim kızını korusun. İnşaALLAH belki diğer bebiş de boğa olcak ablası annesi gibi? :)

Kanamam kesildi fakat hala agrilarim var agri kesici icmeden olmuyor. Normal mi acaba ?

Canım araştırma yapsan google-da ? Ya da kkda genel arama yap düşük yapanlarla ilgili çok konular var. Onlara danışa bilirsin. Rabbim şifa versin

Evet canım erken de yaptım normal de. İnşallah canım inşallah bebiştir:)orucu Bile korka korka tutuyorum. Ya varsa zarar verirsem diye. Hatta bir gece uyumadan önce dua ettim. Allahım hamileysem rüyamda göster diye. O gece rüya gördüm. Gördüğüm rüyanın rüya tabirine baktığımda evlat sahibi olmak yazıyordu. Biraz da o yüzden umut ettim acaba var mı diye

Ohoo canım burdaki hamiş olmak isteyenlerin hemen hemen hepsi öyle rüyalar görüyor ben kendim kaç kere gördüm her gördüğümde de umut ettim. Yine de görüyorum ama artık umutlandırmıyorum kendimi.
Oruca gelince canım daha iki gün önce burda okudum, oruç henüz hamileliğin başında yani hamileliğini öğrenmeden bebeğe bi zararı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…