Ben de bir taraftan psikolojik gebelik herhalde diyorum kendi kendime rüya falan gördükçe. O zaman bi rahat nefes alabilirim eğer varsa bebiş :)Ohoo canım burdaki hamiş olmak isteyenlerin hemen hemen hepsi öyle rüyalar görüyor ben kendim kaç kere gördüm her gördüğümde de umut ettim. Yine de görüyorum ama artık umutlandırmıyorum kendimi.
Oruca gelince canım daha iki gün önce burda okudum, oruç henüz hamileliğin başında yani hamileliğini öğrenmeden bebeğe bi zararı olmuyor.
Size yazmis miydim hatirlamiyorum bebegi emzirdigimi gormustum ruyada kiz mi erkek mi hatirlamiyorum diye. O iyi degilmis bak. Allah gosteriyor iste. Hayirlisi.
Bende gordum ruyada hamileydim karnim buyuktu baya hareketlerini herkes goruyordu. Hayirlisi insallah vardir. Saglikli bir gebeliktir. Orucun da bi zarari olmaz diye biliyorum ben de. Ilk uc ay senin depondan besleniyor.Ben de bir taraftan psikolojik gebelik herhalde diyorum kendi kendime rüya falan gördükçe. O zaman bi rahat nefes alabilirim eğer varsa bebiş :)
Ben de bir taraftan psikolojik gebelik herhalde diyorum kendi kendime rüya falan gördükçe. O zaman bi rahat nefes alabilirim eğer varsa bebiş :)
İnş canım ikimizde de vardır. Psikolojik mi diye bile düşünüyorum. Rahatladım bunu duyunca :)Bende gordum ruyada hamileydim karnim buyuktu baya hareketlerini herkes goruyordu. Hayirlisi insallah vardir. Saglikli bir gebeliktir. Orucun da bi zarari olmaz diye biliyorum ben de. Ilk uc ay senin depondan besleniyor.
İnş canım ikimizde de vardır. Psikolojik mi diye bile düşünüyorum. Rahatladım bunu duyunca :)
Yok kuzum emzirdigimi ogrendikten sonra gormustum sutum tasiyordu. Kiz mi erkek mi hatirlamiyorum kara kasli kara gozluydu diye hatirladin mi bilmem.Hamileliğini öğrenmeden önce mi gördün canım
Aynen ben de düşünmemeye çalışacağım artık. Gelirse de sürpriz olsun :)Evet canım sadece çok sıcak banyo yapma bide ağır kaldırma. Kalan her şeyi yapabilirsin ben eskiden çok takıyordum ilişki olmasın zararı olur, spor yapmiyim zararı olur bebişe diye. Henüz öğrenmeden onlar bebişe zarar olmuyormuş canım rahat ol kafanı temizle odaklanma hamileliye. Bebiş varsa da sürpriz yapsın annesine :)
Öyle mi kusura bakma canım. BilmiyordumOnun vardı canım düşük yaptı
Olsun canim canini sikma nerden bileceksin.Öyle mi kusura bakma canım. Bilmiyordum
Yok kuzum emzirdigimi ogrendikten sonra gormustum sutum tasiyordu. Kiz mi erkek mi hatirlamiyorum kara kasli kara gozluydu diye hatirladin mi bilmem.
Rabbim tez zamanda nasip etsin inş canım.Olsun canim canini sikma nerden bileceksin.
Iyi degilmis bir kac kisiden daha duydum bizzat arastirmadim daha yeni kizi okula goturdugumde kadinlarla konusurken ki onunki 5 aylikmis emzirdigini gormus bi kac ornek daha var. Senin ruyan da hayir olsun insallah. Etkilenmissin iste bilincalti diye dusunuyorum. Ne kadar artik ustune dusmuyorum desen de. Ama insallah becer bunu, takmamayi.Hatırladım canım evet anlatmıştın. Yorumu iyi değil mi bebek emzirmenin?
Canım ben 1hafta önce çok garip rüya gördüm. Tuvaletimi yaptığımda bişey düşüyor benden. Bakıyorum. 2-3aylık bebişler olur ya daha gelişmemiş kafası büyük elleri ayakları küçük. Ben de şok oluyorum ben hamilemiydim ki düşük yaptım diyorum kendi kendime. Yorumunda bebişle ilgili hiçbişey yoktu internetde ama genel yorumu iyiydi. Hayra yoruluyor
Aminn sagliklisindan insallah.Rabbim tez zamanda nasip etsin inş canım.
Iyi degilmis bir kac kisiden daha duydum bizzat arastirmadim daha yeni kizi okula goturdugumde kadinlarla konusurken ki onunki 5 aylikmis emzirdigini gormus bi kac ornek daha var. Senin ruyan da hayir olsun insallah. Etkilenmissin iste bilincalti diye dusunuyorum. Ne kadar artik ustune dusmuyorum desen de. Ama insallah becer bunu, takmamayi.
Gunaydin canim ben ilk hamileligimde elevit kullandim bunda daha ona gecemememistik sadece folik asit aliyordum.Günaydın kızlar. Nasılsınız? Bişey sorucam aranızda elevit ilacını kullanan oldu mu? Eki Görüntüle 2150490
Gunaydin canim ben ilk hamileligimde elevit kullandim bunda daha ona gecemememistik sadece folik asit aliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?