Kızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi
Kızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi
Gebe kalmak icin degil de gebelik oncesinde de ihtiyacin olan vitaminleri karsilamak icin canim kullanabilirsin tabi eger vitamin eksigin varsa doktoruna da sor.Canım gebe kalmak için de çok işe yarıyormuş yazıyor. Sahuru yaptıktan sonra oturdum sabah namazını bekliyorum tv de açık. Ben de telefonda oyun oynuyordum. Bide tvye döndüğümde bi reklam gördüm kız test yapıuor hamileliğini öğreniyor falan. Yani bu elevitin reklamı. Onun üzerine araştırdım bende.
Canım o bende de var ya. Sana göğüslerini bi ultrasonda baktırmanı öneririm. Benim de oldu öyle geçen yıl. Çok sızlıyordu damar damar olmuştu. Jinekologuma dedim git göğüslerine ultrasonda baksınlar sonra sonucu bana getir dedi. Gögüslerimin ikisinde de küçük küçük bi iki tane şişler çıktı.kist kadar tehlikeli değil sadece şişlerin içinde su birikintisi var. Tıbbi olarak adını bilmiyorum. Ben de hamileyim zannederken öyle çıktı yani
Tabi tabi hamilelik :)))Tabi sende de böyle olacak değil. İnşallah ki olmaz. Belki sende hamileliktendir. Ben de sadece başımdan geçeni anlattım tatlım
Gözün aydın Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsinDeğerim 38 çıktı hamileymişim kızlar
Ben kullandim ama bir sonuc alanadim cnmKızlar arı sütü kullananınız oldu mu hamilelik için? Ya da duydunuz mu eş dosttan? Ben internette araştırdım da. Hem eş hem de kendin için çok faydalıymış. Ama kullanıp sonuç alan var mı acaba?
Tabi tabi hamilelik :)))
Ben kullandim ama bir sonuc alanadim cnm
Gebe kalmak icin degil de gebelik oncesinde de ihtiyacin olan vitaminleri karsilamak icin canim kullanabilirsin tabi eger vitamin eksigin varsa doktoruna da sor.
Ewet oda kullandi cnm 2 aydi sanirim 4 5 yil kadar ònceydi ama kullanmakda fayda var yinedeEşin de kullandı mı Canım? Bide ne kadar kullandınız? Yani düzgün kullanılması gerekiyor. ALLAH korusun kısırlığa bile çare diyolar
Ewet oda kullandi cnm 2 aydi sanirim 4 5 yil kadar ònceydi ama kullanmakda fayda var yinede
Kızlar banada yardımcı olun son adetim 24 nisan ve bu ay olmadim son bir kac aydır bir düzensizlik var ama bu kadar gecmemisti hep erken olurum ben normalde 24 gunde 22 günde bir yani.
Doktora henüz gitmedim sadece dun ewde test yaptim tek cizgi hamileliktir die nieyse sevininemiyorum bile bunca yıl tüp bebek aşılama denedik olmadı şimdi hicbirsey denemeyip bırakmışken rabbim bu mübarek günlerde benide sevindirirmi acaba yada hamilelik deilse neden olur merak içindeyim .Birde anadolu yakasinda bildiginiz iyi bir bayan doktor varmı kızlar
Anladim ama o da onemli tabi bebe tutunamiyordur kuzum vucudun da iyi olacak ki tutunsun. Var mi oyle cok halsizligin falan ya da baska sikayetlerin.Vitamin eksikliğime baktırmadım ama eksikliğinden eminim canım. Çocukluğumdan Beri vitaminli şeyler yemiyorum yani öyle büyüdüm. Ondan biliyorum eksik bende :)
amin cnm inşallah ne kadar mutlu oldum anlatamam dualarinda yer almak duygulandirdi beni rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesinEşim aldı Ramazan bitsin inşallah kullanıcaz. Senin kullandığın arı sütü özümüydü canım? Benimkisi balla karışık.
Rabbim bu mübarek ayda sevindirsin seni. Geçen cuma sabah namazında çok dua ettim. Seni de düşünüp ettim canım. Yıllardır uğraşıyorsun. Rabbım hasretle beklediğin o minik bebişini versin inşallah sevindirsin sizi.
Doktor konusunda umarım arkadaşlar yardımcı olurlar. Ben Türkiyede değilim.
amin cnm inşallah ne kadar mutlu oldum anlatamam dualarinda yer almak duygulandirdi beni rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin
Ewet canım özüydü balla karışık deil tadıda pek güzel sayilmazamin cnm inşallah ne kadar mutlu oldum anlatamam dualarinda yer almak duygulandirdi beni rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin
Hamile kalmak için güzel aylar Ağustos EylülGaliba bebiş annesi gibi mayıs boğası olmak istiyor ondan ağustos eylül aylarını bekliyor :)
Benim de gecikmelerim oluyor 1-2 aydır. Bu nasıl haberci oluyor acabaTamam iste olacak demek ki oyle diyorlar ya bir de kimyasalin oldu gecikmeler de var yakindir diyorum ben. Tabi Allahin izniyle.
Erkek geçti icimdenSlm kızlar nasılsınız yeni hamile haberlerini okuyunca çok mutlu oldum malum ramazan günler yoğun geciyor günün yarısı yemek sofra telaşı :) bu arada doktorumuz cinsiyet tahmininde bulundu teyzeleri bilin bakalım cinsiyetimiz ne imiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?