Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım o bende de var ya. Sana göğüslerini bi ultrasonda baktırmanı öneririm. Benim de oldu öyle geçen yıl. Çok sızlıyordu damar damar olmuştu. Jinekologuma dedim git göğüslerine ultrasonda baksınlar sonra sonucu bana getir dedi. Gögüslerimin ikisinde de küçük küçük bi iki tane şişler çıktı.kist kadar tehlikeli değil sadece şişlerin içinde su birikintisi var. Tıbbi olarak adını bilmiyorum. Ben de hamileyim zannederken öyle çıktı yani

Tabi sende de böyle olacak değil. İnşallah ki olmaz. Belki sende hamileliktendir. Ben de sadece başımdan geçeni anlattım tatlım

Gebe kalmak icin degil de gebelik oncesinde de ihtiyacin olan vitaminleri karsilamak icin canim kullanabilirsin tabi eger vitamin eksigin varsa doktoruna da sor.

üzüldüm canım tesadüfe bak

Gebe kalmak icin degil de gebelik oncesinde de ihtiyacin olan vitaminleri karsilamak icin canim kullanabilirsin tabi eger vitamin eksigin varsa doktoruna da sor.

Vitamin eksikliğime baktırmadım ama eksikliğinden eminim canım. Çocukluğumdan Beri vitaminli şeyler yemiyorum yani öyle büyüdüm. Ondan biliyorum eksik bende :)

Kızlar banada yardımcı olun son adetim 24 nisan ve bu ay olmadim son bir kac aydır bir düzensizlik var ama bu kadar gecmemisti hep erken olurum ben normalde 24 gunde 22 günde bir yani.
Doktora henüz gitmedim sadece dun ewde test yaptim tek cizgi hamileliktir die nieyse sevininemiyorum bile bunca yıl tüp bebek aşılama denedik olmadı şimdi hicbirsey denemeyip bırakmışken rabbim bu mübarek günlerde benide sevindirirmi acaba yada hamilelik deilse neden olur merak içindeyim .Birde anadolu yakasinda bildiginiz iyi bir bayan doktor varmı kızlar

Ewet oda kullandi cnm 2 aydi sanirim 4 5 yil kadar ònceydi ama kullanmakda fayda var yinede

Eşim aldı Ramazan bitsin inşallah kullanıcaz. Senin kullandığın arı sütü özümüydü canım? Benimkisi balla karışık.

Rabbim bu mübarek ayda sevindirsin seni. Geçen cuma sabah namazında çok dua ettim. Seni de düşünüp ettim canım. Yıllardır uğraşıyorsun. Rabbım hasretle beklediğin o minik bebişini versin inşallah sevindirsin sizi.
Doktor konusunda umarım arkadaşlar yardımcı olurlar. Ben Türkiyede değilim.

Vitamin eksikliğime baktırmadım ama eksikliğinden eminim canım. Çocukluğumdan Beri vitaminli şeyler yemiyorum yani öyle büyüdüm. Ondan biliyorum eksik bende :)
Anladim ama o da onemli tabi bebe tutunamiyordur kuzum vucudun da iyi olacak ki tutunsun. Var mi oyle cok halsizligin falan ya da baska sikayetlerin.

amin cnm inşallah ne kadar mutlu oldum anlatamam dualarinda yer almak duygulandirdi beni rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin

Slm kızlar nasılsınız yeni hamile haberlerini okuyunca çok mutlu oldum malum ramazan günler yoğun geciyor günün yarısı yemek sofra telaşı :) bu arada doktorumuz cinsiyet tahmininde bulundu teyzeleri bilin bakalım cinsiyetimiz ne imiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…