Kalbin çok temizmiş Cnm :) doktor erkek dedi tabi çok erken olduğu icin yanılma payı oluyor :)Erkek geçti icimden
İnan yanılma payı çok az sağlıkla kucağına alırsın insallhKalbin çok temizmiş Cnm :) doktor erkek dedi tabi çok erken olduğu icin yanılma payı oluyor :)
Amin Cnm Allah razı olsun insallah :) rabbim tüm isteyenlere kısmet eder inss :)İnan yanılma payı çok az sağlıkla kucağına alırsın insallh
Oyle oluyormus vucut kendini hazirliyormus o gecikmeler oldukca, iste gerci herkeste ayni degildir bu da, misal ben duzenli olurum hic gecikme yasamadim. Kizimda 6 gun gecince ogrendim bunda da regl gunumdu testte cikmisti. Kurtaj olana kadar da ne lekelenme ne kanamam oldu.Benim de gecikmelerim oluyor 1-2 aydır. Bu nasıl haberci oluyor acaba
Günaydın canımGünaydın kızlar .
Anladim ama o da onemli tabi bebe tutunamiyordur kuzum vucudun da iyi olacak ki tutunsun. Var mi oyle cok halsizligin falan ya da baska sikayetlerin.
amin cnm inşallah ne kadar mutlu oldum anlatamam dualarinda yer almak duygulandirdi beni rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin
Hamile kalmak için güzel aylar Ağustos Eylül
Benim de gecikmelerim oluyor 1-2 aydır. Bu nasıl haberci oluyor acaba
Kalbin çok temizmiş Cnm :) doktor erkek dedi tabi çok erken olduğu icin yanılma payı oluyor :)
Yalanci tavuk gogsunu bilir misin sadece unla yapiliyor muhallebi gibi oluyor ben koymuyorum yani.Kızlar konu dışında bişey sorucam :) nişastasız muhallebi olur mu? Kaç tane tarife baktım hepsi buğday nişasta ekliyor. Evde nişasta yok. Yapabilir miyim? Yani aynı kıvam aynı lezzet olur mu?
Yalanci tavuk gogsunu bilir misin sadece unla yapiliyor muhallebi gibi oluyor ben koymuyorum yani.
1 litre sut 1 bardaktan 2 parmak az un 100 gr yag agiz tadina gore 1 bardak seker az da olabilir fazla da. Un sut seker karistirarak kaynatiyorsun kaynadiktan sonra yagini ekle istersen vanilin. Sonrasinda 6 7 dk mikserle cirp islak borcama dok dinlensin uzerine ne istersen biskuvi kirintisi cok guzel oluyor ya da aralarina birakabilirsin. Afiyet olsun.:))Yok canım bilmiyorum yalancı tavuk göğsünü. Tamam o zaman kalkıp yapiyim nası olcak bakalım :)
Ayy hadi insallah hayalet cizgi dedikleri galiba bu. Iyi haberlerini bekliyorumm.Kizlar bata 5 gun var sizce hamilemiyim test yaptim böyle çıktı ellerim titriyor sizde goruyormusunuz cizgiyi
Ya inşallah su an ağlıyorum resmen vardır dimi yani olmasa cıkmazdı dimiAyy hadi insallah hayalet cizgi dedikleri galiba bu. Iyi haberlerini bekliyorumm.
Canim ya var gibi gorunuyor hatali matali degilse. Aglama kiyamam ne zmndir isteyip deniyordunuz.Ya inşallah su an ağlıyorum resmen vardır dimi yani olmasa cıkmazdı dimi
Kizlar bata 5 gun var sizce hamilemiyim test yaptim böyle çıktı ellerim titriyor sizde goruyormusunuz cizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?