Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de gecikmelerim oluyor 1-2 aydır. Bu nasıl haberci oluyor acaba
Oyle oluyormus vucut kendini hazirliyormus o gecikmeler oldukca, iste gerci herkeste ayni degildir bu da, misal ben duzenli olurum hic gecikme yasamadim. Kizimda 6 gun gecince ogrendim bunda da regl gunumdu testte cikmisti. Kurtaj olana kadar da ne lekelenme ne kanamam oldu.

Anladim ama o da onemli tabi bebe tutunamiyordur kuzum vucudun da iyi olacak ki tutunsun. Var mi oyle cok halsizligin falan ya da baska sikayetlerin.

Evet halsizliğim çok oluyor. Şimdi bide oruçluyum başdönmelerim de oluyor arada

amin cnm inşallah ne kadar mutlu oldum anlatamam dualarinda yer almak duygulandirdi beni rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin

Ne demek canım. Sabahın nuruyla o kadar duygulandım ki gözyaşları içinde dua ettim bide. Biz 8-9 aydır deniyoruz daha. Sizin gibi yıllardır hasretle bekleyenleri düşününde tutamıyorum gözyaşlarımı. Rabbim ilk önce sizi sevindirsin. Ben hep kendimden.önce sizler için dua ederim. İnşallah kabul olur

Hamile kalmak için güzel aylar Ağustos Eylül

İnşaALLAH o aylarda kalırım. Çok çok istiyorum bebişimin boğa olmasını çok güzel denk gelir. Hemde hamiş halimle karnım burnumdayken bide sıcaklarla uğraşmıycam nerden baksan avantajlı :)

Kızlar konu dışında bişey sorucam :) nişastasız muhallebi olur mu? Kaç tane tarife baktım hepsi buğday nişasta ekliyor. Evde nişasta yok. Yapabilir miyim? Yani aynı kıvam aynı lezzet olur mu?

Kızlar konu dışında bişey sorucam :) nişastasız muhallebi olur mu? Kaç tane tarife baktım hepsi buğday nişasta ekliyor. Evde nişasta yok. Yapabilir miyim? Yani aynı kıvam aynı lezzet olur mu?
Yalanci tavuk gogsunu bilir misin sadece unla yapiliyor muhallebi gibi oluyor ben koymuyorum yani.

Yok canım bilmiyorum yalancı tavuk göğsünü. Tamam o zaman kalkıp yapiyim nası olcak bakalım :)
1 litre sut 1 bardaktan 2 parmak az un 100 gr yag agiz tadina gore 1 bardak seker az da olabilir fazla da. Un sut seker karistirarak kaynatiyorsun kaynadiktan sonra yagini ekle istersen vanilin. Sonrasinda 6 7 dk mikserle cirp islak borcama dok dinlensin uzerine ne istersen biskuvi kirintisi cok guzel oluyor ya da aralarina birakabilirsin. Afiyet olsun.:))

Kizlar bata 5 gun var sizce hamilemiyim test yaptim böyle çıktı ellerim titriyor sizde goruyormusunuz cizgiyi

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-27-15-21-04.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…