1 litre sut 1 bardaktan 2 parmak az un 100 gr yag agiz tadina gore 1 bardak seker az da olabilir fazla da. Un sut seker karistirarak kaynatiyorsun kaynadiktan sonra yagini ekle istersen vanilin. Sonrasinda 6 7 dk mikserle cirp islak borcama dok dinlensin uzerine ne istersen biskuvi kirintisi cok guzel oluyor ya da aralarina birakabilirsin. Afiyet olsun.:))
Yaklasik yarisi kuzum o zamanCanım çok sağol ya ayrıntılı anlatmışsın. Biz iki kişiyiz fazla yapmak istemiyorum. 2su bardağı süte ne kadar un ve şeker koymam lazım?
4aydır deniyorduk cok tesekkur ederim inşallah dogrudur hissetmisim ama bu ay cok sagolCanim ya var gibi gorunuyor hatali matali degilse. Aglama kiyamam ne zmndir isteyip deniyordunuz.
Yaklasik yarisi kuzum o zaman
ben yaptigimda bu kadarla yapiyorum yenirr bee:))
Yaklasik yarisi kuzum o zaman
ben yaptigimda bu kadarla yapiyorum yenirr bee:))
El karistirici da olurdu altini yakmadan karistirip unu yok etseydin iyiydi oo limon kabugu guzel olur afiyet olsun guzel olmustur :))Yaptım canım çırpıcım kırılmıştı henüz almadım yenisini. Ondan tahta kaşıkla yaptım ama bi iki topaklar oluştu :) limon kabuğu rendesi ekledim aroma versin diye. Bide soğuduktan sonra çilekle süslemeyi düşünüyorum :)
Bi dahakine öyle denerim tatlım teşekkürler yardımın için. :)El karistirici da olurdu altini yakmadan karistirip unu yok etseydin iyiydi oo limon kabugu guzel olur afiyet olsun guzel olmustur :))
Gecti sukur iyiyim halsizligim var enerjim yok pek kuzu olmasa yemek yapmaya da kalkmiycam.Bi dahakine öyle denerim tatlım teşekkürler yardımın için. :)
Canım senin ağrıların kanaman geçti mi
Gecti sukur iyiyim halsizligim var enerjim yok pek kuzu olmasa yemek yapmaya da kalkmiycam.
Amin canim hepimizin. Allah razi olsun.Allah yardımcın olsun canım.
İnşallah canim bütün evlat hasreti çekenler olması için mücadele edenler herkes anne baba olur insallah kısa zamanda bende daha bekliyorum olmadida ne bekliyorum bilmiyorum ama bekliyorum hâlâ galiba doktora gitmekden test yaptirmakdan korkuyorum .hic bole olmamisti inşallah sonunda beklememe değer bi hastalik falan ters giden birseyler olmaz insallahNe demek canım. Sabahın nuruyla o kadar duygulandım ki gözyaşları içinde dua ettim bide. Biz 8-9 aydır deniyoruz daha. Sizin gibi yıllardır hasretle bekleyenleri düşününde tutamıyorum gözyaşlarımı. Rabbim ilk önce sizi sevindirsin. Ben hep kendimden.önce sizler için dua ederim. İnşallah kabul olur
cnım dış gebelik nasıl anlaşıldıCanlar selamlar hayrlı iftarlar bnm yarn itibaryla 5 gün kalıyor adetime 2 haziran belirti çok inşaAllah hamile kalmşsam paylaşcm sizle bndan önce dış gebelik geçrdim Allahm sağlıklı versn ne veriyorsa
Değerim 1 hafra snra 2 e katlammştı sağlksz dediler anlamadkçlar snra kürtaj oldm düş eyince deger yümselince anladılar iğne oldm snra iç kanama başladı ameliyat cok zorducnım dış gebelik nasıl anlaşıldı
Amin inşallah hakkında hayırlısı olsunCanlar selamlar hayrlı iftarlar bnm yarn itibaryla 5 gün kalıyor adetime 2 haziran belirti çok inşaAllah hamile kalmşsam paylaşcm sizle bndan önce dış gebelik geçrdim Allahm sağlıklı versn ne veriyorsa
Gözün aydın canım mutluluğun daim olsun inşallahCanım benim bat bugündü pcos lu olmama rağmen positif test çıktı çok mutluyum Rabbim herkese yaşatsın
AminnnnnnnAmin inşallah hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?