Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım çok sağol ya ayrıntılı anlatmışsın. Biz iki kişiyiz fazla yapmak istemiyorum. 2su bardağı süte ne kadar un ve şeker koymam lazım?

Yaklasik yarisi kuzum o zaman
ben yaptigimda bu kadarla yapiyorum yenirr bee:))

Önden bi deneme amaçlı yapiyim güzel olursa sonda porsiyonları arttırırım. Şimdi güzel olmazsa fazla malzeme ziyana gitmesin :)

Yaklasik yarisi kuzum o zaman
ben yaptigimda bu kadarla yapiyorum yenirr bee:))

Yaptım canım çırpıcım kırılmıştı henüz almadım yenisini. Ondan tahta kaşıkla yaptım ama bi iki topaklar oluştu :) limon kabuğu rendesi ekledim aroma versin diye. Bide soğuduktan sonra çilekle süslemeyi düşünüyorum :)

El karistirici da olurdu altini yakmadan karistirip unu yok etseydin iyiydi oo limon kabugu guzel olur afiyet olsun guzel olmustur :))

El karistirici da olurdu altini yakmadan karistirip unu yok etseydin iyiydi oo limon kabugu guzel olur afiyet olsun guzel olmustur :))
Bi dahakine öyle denerim tatlım teşekkürler yardımın için. :)
Canım senin ağrıların kanaman geçti mi

İnşallah canim bütün evlat hasreti çekenler olması için mücadele edenler herkes anne baba olur insallah kısa zamanda bende daha bekliyorum olmadida ne bekliyorum bilmiyorum ama bekliyorum hâlâ galiba doktora gitmekden test yaptirmakdan korkuyorum .hic bole olmamisti inşallah sonunda beklememe değer bi hastalik falan ters giden birseyler olmaz insallah

Canlar selamlar hayrlı iftarlar bnm yarn itibaryla 5 gün kalıyor adetime 2 haziran belirti çok inşaAllah hamile kalmşsam paylaşcm sizle bndan önce dış gebelik geçrdim Allahm sağlıklı versn ne veriyorsa

cnım dış gebelik nasıl anlaşıldı
Değerim 1 hafra snra 2 e katlammştı sağlksz dediler anlamadkçlar snra kürtaj oldm düş eyince deger yümselince anladılar iğne oldm snra iç kanama başladı ameliyat cok zordu

Kızlar yarn erken gebelik testim inşazallah elime kavsacak Yapacam cesaret edersm duanızı eksik etmeyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…