Hayırlı olsunCanım benim bat bugündü pcos lu olmama rağmen positif test çıktı çok mutluyum Rabbim herkese yaşatsın
İnşallah canim bütün evlat hasreti çekenler olması için mücadele edenler herkes anne baba olur insallah kısa zamanda bende daha bekliyorum olmadida ne bekliyorum bilmiyorum ama bekliyorum hâlâ galiba doktora gitmekden test yaptirmakdan korkuyorum .hic bole olmamisti inşallah sonunda beklememe değer bi hastalik falan ters giden birseyler olmaz insallah
Değerim 1 hafra snra 2 e katlammştı sağlksz dediler anlamadkçlar snra kürtaj oldm düş eyince deger yümselince anladılar iğne oldm snra iç kanama başladı ameliyat cok zordu
Canım benim bat bugündü pcos lu olmama rağmen positif test çıktı çok mutluyum Rabbim herkese yaşatsın
İnsallah cnm inşallah hayırlısıysaCanım bekle sabırla. Sabrın sonu selamet. Rabbim bu mübarek ayda yüzünü güldürecek inşallah. İnanmaktan hiçbir zaman vazgeçme. Rabbim mucizelere kadir.
İnşaALLAH hastalığın çıkmaz canım
Yok cnm alınmadı şükrler olsnnnTüpünü aldılar mı canım? Geçmiş olsun
MaşaAllaa cnmmmmKızlarrr merhabaaa
Yaa ben size bişey anlatıcam. Bu ara sürekli rüyalar görüyorum bazılarını hatırlıyorum bazılarını hatırlamıyorum ama bi rüya var ki aklımdan çıkaramadım. Geçen gün sahurdan sonra sabah gibi rüyamda bi kız bebek gördüm. Öyle güzel öyle tatlı görseniz benim gibi dibiniz düşerdibembeyaz teni boncuk boncuk gözleri bide bütün bunlar yetmez gibi başında da pembe bi bandanası vardı
Ve tesadüfdür ki ben bu rüyayı görürken aynı şekilde eşimde rüyasında kız bebek görmüş aynı saatlerde aynı rüyayı görüyormuşuz meğer :) bi uyandım rüyamda kız bebek gördüm dedim o da aa bende kız gördüm dedi.
MaşaAllaa cnmmmm
Tam tersi erkek olurmuş hamile kadının kız bebeği görmesi rüyada :)Kızlarrr merhabaaa
Yaa ben size bişey anlatıcam. Bu ara sürekli rüyalar görüyorum bazılarını hatırlıyorum bazılarını hatırlamıyorum ama bi rüya var ki aklımdan çıkaramadım. Geçen gün sahurdan sonra sabah gibi rüyamda bi kız bebek gördüm. Öyle güzel öyle tatlı görseniz benim gibi dibiniz düşerdibembeyaz teni boncuk boncuk gözleri bide bütün bunlar yetmez gibi başında da pembe bi bandanası vardı
Ve tesadüfdür ki ben bu rüyayı görürken aynı şekilde eşimde rüyasında kız bebek görmüş aynı saatlerde aynı rüyayı görüyormuşuz meğer :) bi uyandım rüyamda kız bebek gördüm dedim o da aa bende kız gördüm dedi. Siz de böyle cinsiyet içerikli rüyalar görüyor musunuz? Ya aslında gerçekten hani diyoruz ya cinsiyet önemli değil yeterki sağlıklı olsun diye gerçekten öyle ama bu rüyamda gördüğüm melekten nasıl etkilenmeyeyim ben şimdi :))
Aminnnnnnn demin adetine beş gün kala erken gebelik testi yaptyaptm çıkmadı nasibim bu atdada yokmşAllah hayırlısını versin canım inşallah
Tam tersi erkek olurmuş hamile kadının kız bebeği görmesi rüyada :)
Bende ilk defa geçen erkek bebek gördüm bugün de kız gördüm hahah bilemedim şimdi kız olan daha tatlıydı ama inşllah kızım olur diyorum
Aminnnnnnn demin adetine beş gün kala erken gebelik testi yaptyaptm çıkmadı nasibim bu atdada yokmş
Amenna Sadece ona ekimi kolunu bağladm ilk defa bu kadr hissetmştmYa bu batıl cinsiyet belirleme yöntemlerine bakıyorum manyak gibi normalde başkası söylese işsiz misin onlara inanıyorsun derimama zaten bi işe yaramıyor vücudumda belirtiler yok olsa belki daha kolay olur sıkıntı bende sanırım
Canım her nasip vaktine esirdir diye boşuna dememişler Allahın izniyle en hayırlı zamanda olacak demekki
Aa bende öyle valla saçma bulurum şu cinsiyet tahminini yapan özellikle çin takvimi var geçen bakıyordum kaç yere baktım biri erkek biri kız diyo kime inanıcam ben şimdi o yüzden hala saçma buluyorum ne kadar da bakmış olsamYa bu batıl cinsiyet belirleme yöntemlerine bakıyorum manyak gibi normalde başkası söylese işsiz misin onlara inanıyorsun derimama zaten bi işe yaramıyor vücudumda belirtiler yok olsa belki daha kolay olur sıkıntı bende sanırım
Canım her nasip vaktine esirdir diye boşuna dememişler Allahın izniyle en hayırlı zamanda olacak demekki
Üc dòrt gün öncede ben aynı duygulari yaşadim hakkımızda hayırlısı ne dielim .Ama daha da olmadim kan tahlilide yaptirmadim bekliyorumEki Görüntüle 2151198 kocaman bir yokkk :'(
Yaa çok şükür. Ben dış gebeliklerin hepsinde tüp alınıyor diye biliyordum. Yanlış bilgiymiş o zaman :)Yok cnm alınmadı şükrler olsnnn
yok canım Allah korusun. Çok kişinin başına geliyor forumda gördüğüm kadarıyla. Bazen adetle de atılabiliyor diye biliyorum.Yaa çok şükür. Ben dış gebeliklerin hepsinde tüp alınıyor diye biliyordum. Yanlış bilgiymiş o zaman :)
Cnm rabbim hayra çıkarır insallah rüyanı :) boncuk boncuk gözleri olan Kızın olur :) ben hic görmedim Cnm rüya Bebek ile ilgili .Kızlarrr merhabaaa
Ve tesadüfdür ki ben bu rüyayı görürken aynı şekilde eşimde rüyasında kız bebek görmüş aynı saatlerde aynı rüyayı görüyormuşuz meğer :) bi uyandım rüyamda kız bebek gördüm dedim o da aa bende kız gördüm dedi. Siz de böyle cinsiyet içerikli rüyalar görüyor musunuz? Ya aslında gerçekten hani diyoruz ya cinsiyet önemli değil yeterki sağlıklı olsun diye gerçekten öyle ama bu rüyamda gördüğüm melekten nasıl etkilenmeyeyim ben şimdi :))
kerem34gul M mavimilena_
Erkek bebek gerginlik, sinir yaparmış bi de kılların çabuk uzarmış. Sende de öyle mi?Amin Cnm Allah razı olsun insallah :) rabbim tüm isteyenlere kısmet eder inss :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?