Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım bekle sabırla. Sabrın sonu selamet. Rabbim bu mübarek ayda yüzünü güldürecek inşallah. İnanmaktan hiçbir zaman vazgeçme. Rabbim mucizelere kadir.
İnşaALLAH hastalığın çıkmaz canım

Kızlarrr merhabaaa
Yaa ben size bişey anlatıcam. Bu ara sürekli rüyalar görüyorum bazılarını hatırlıyorum bazılarını hatırlamıyorum ama bi rüya var ki aklımdan çıkaramadım. Geçen gün sahurdan sonra sabah gibi rüyamda bi kız bebek gördüm. Öyle güzel öyle tatlı görseniz benim gibi dibiniz düşerdi bembeyaz teni boncuk boncuk gözleri bide bütün bunlar yetmez gibi başında da pembe bi bandanası vardı
Ve tesadüfdür ki ben bu rüyayı görürken aynı şekilde eşimde rüyasında kız bebek görmüş aynı saatlerde aynı rüyayı görüyormuşuz meğer :) bi uyandım rüyamda kız bebek gördüm dedim o da aa bende kız gördüm dedi. Siz de böyle cinsiyet içerikli rüyalar görüyor musunuz? Ya aslında gerçekten hani diyoruz ya cinsiyet önemli değil yeterki sağlıklı olsun diye gerçekten öyle ama bu rüyamda gördüğüm melekten nasıl etkilenmeyeyim ben şimdi :))
kerem34gul M mavimilena_

MaşaAllaa cnmmmm

Tam tersi erkek olurmuş hamile kadının kız bebeği görmesi rüyada :)
Bende ilk defa geçen erkek bebek gördüm bugün de kız gördüm hahah bilemedim şimdi kız olan daha tatlıydı ama inşllah kızım olur diyorum

Ya bu batıl cinsiyet belirleme yöntemlerine bakıyorum manyak gibi normalde başkası söylese işsiz misin onlara inanıyorsun derim ama zaten bi işe yaramıyor vücudumda belirtiler yok olsa belki daha kolay olur sıkıntı bende sanırım

Aminnnnnnn demin adetine beş gün kala erken gebelik testi yaptyaptm çıkmadı nasibim bu atdada yokmş

Canım her nasip vaktine esirdir diye boşuna dememişler Allahın izniyle en hayırlı zamanda olacak demekki

Amenna Sadece ona ekimi kolunu bağladm ilk defa bu kadr hissetmştm

Aa bende öyle valla saçma bulurum şu cinsiyet tahminini yapan özellikle çin takvimi var geçen bakıyordum kaç yere baktım biri erkek biri kız diyo kime inanıcam ben şimdi o yüzden hala saçma buluyorum ne kadar da bakmış olsam

Yaa çok şükür. Ben dış gebeliklerin hepsinde tüp alınıyor diye biliyordum. Yanlış bilgiymiş o zaman :)
yok canım Allah korusun. Çok kişinin başına geliyor forumda gördüğüm kadarıyla. Bazen adetle de atılabiliyor diye biliyorum.

Cnm rabbim hayra çıkarır insallah rüyanı :) boncuk boncuk gözleri olan Kızın olur :) ben hic görmedim Cnm rüya Bebek ile ilgili .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…