Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle bunların hepsi fazla fazla var Cnm
Bende de aynı durumlar var ve erkek istiyoruz. Tabi öncelikle sağlıklı olsun da gönlümüz erkekten yana. Yüzümü alıyorum mesela iki gün sonra hiç almamış gibi oluyo. Normalde 1 haftayı falan buluyodu. Sinir ve mide bulantısı da var. Kızımda böyle olmamıştım

Bendede sinir var bizde önce sağlıklı olsun erkeksen yana gönlümüz bide grip olmuşum hiç halim Yok

Kızlar regl döngüsü 35in üzerinde olan var mı aramızda? Ben geçen ay 38. günde oldum Bu durum hamileliğe engel olabilirmiş diye okudum forumda Bugün de 35. günüm, normalde 33 günde olurdum, son bir kaç aydır 34,35, en son 38 olmuştu.

Bnde korunmayı bıraktgmdan beri dengwlr bozuldu 30günde göryordm 38 oldu 32 olduuu öyle 33 34 oldu çnkü bebek tutunmak istiyor tutnamıyor bu sefer geciktiriryor işte ama adet olup döklüyor döllenmeden ama sıkntı yok cnm Adet olyorsan inşaallah bu düzenszliğin ardından geliyor demek bebeğin

benimde reglm 38di hep sonra 34e düştü bi kaç ay da böyle sürdü şimdi de 2 aydır 30 günde oluyor. Bu ayki adeti bekliyorm 3 haziran diye hesapladm 30a göre bakalım olcak mı olmıcak mı :)

benimde reglm 38di hep sonra 34e düştü bi kaç ay da böyle sürdü şimdi de 2 aydır 30 günde oluyor. Bu ayki adeti bekliyorm 3 haziran diye hesapladm 30a göre bakalım olcak mı olmıcak mı :)
İnşaAllah sevindrici haberlerle gelrsnn cnmm

Al benden de o kadar. Eskiden 28 günde olurdum. Sonra 30 oldu. İki ay önce de 38i gördüm. Son aylarda 33-34 oluyor ama bunun engel olduğunu düşünmüyorum

Ah be canım ben de öyle düşünüyordum neden tutunamıyor ki 23 mm miyomum var ama dr zararı yok dedi. Hayırlı zamanda olsun inşallah ikimzin de. Evet korunmayı bıraktıktan sonra oldu bu uzamalar gerçekten de.

Al benden de o kadar. Eskiden 28 günde olurdum. Sonra 30 oldu. İki ay önce de 38i gördüm. Son aylarda 33-34 oluyor ama bunun engel olduğunu düşünmüyorum
35 günden fazlaysa dr a görünün diyorlar. Sen hormon testi yaptırdın mı canım? Adetin 2. ya da 3. günü yaptırmak gerekiyormuş, ve bu gecikmeler prolaktin hormonunun yüksekliğinden de olabiliyormuş. Ben adet olmayı bekliyorum yaptırmak için, gerçi hemen randevu da bulunmuyor, adetin 3. gününü kestirip randevu da alamıyorum tabi.

Bugün benimde 35.günüm ve ilk defa bole oldu bana nedenini bilmiyorum ama hamilelikdir die icime doğmuyo nieyse tabiki gönlüm öyle olmasindan yana ama

Allah hayrlısını versn cnmm Dilerm ne hayallern kırlr nede başka bi üzüntü olr

Bugün benimde 35.günüm ve ilk defa bole oldu bana nedenini bilmiyorum ama hamilelikdir die icime doğmuyo nieyse tabiki gönlüm öyle olmasindan yana ama
Hamileliktendir inşallah Ne kadar çok kişi 35 günleri görmüş, yakında hamile kalacağımıza delalettir umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…