yok canım Allah korusun. Çok kişinin başına geliyor forumda gördüğüm kadarıyla. Bazen adetle de atılabiliyor diye biliyorum.
Aynen öyle bunların hepsi fazla fazla var CnmErkek bebek gerginlik, sinir yaparmış bi de kılların çabuk uzarmış. Sende de öyle mi?
Bende de aynı durumlar var ve erkek istiyoruz. Tabi öncelikle sağlıklı olsun da gönlümüz erkekten yana. Yüzümü alıyorum mesela iki gün sonra hiç almamış gibi oluyo. Normalde 1 haftayı falan buluyodu. Sinir ve mide bulantısı da var. Kızımda böyle olmamıştımAynen öyle bunların hepsi fazla fazla var Cnm
Öyle fena bi duygu Ki bn adet oldm zatenÜc dòrt gün öncede ben aynı duygulari yaşadim hakkımızda hayırlısı ne dielim .Ama daha da olmadim kan tahlilide yaptirmadim bekliyorum
Yok canm Allaha şükr alnmadıYaa çok şükür. Ben dış gebeliklerin hepsinde tüp alınıyor diye biliyordum. Yanlış bilgiymiş o zaman :)
Bnde korunmayı bıraktgmdan beri dengwlr bozuldu 30günde göryordm 38 oldu 32 olduuu öyle 33 34 oldu çnkü bebek tutunmak istiyor tutnamıyor bu sefer geciktiriryor işte ama adet olup döklüyor döllenmeden ama sıkntı yok cnm Adet olyorsan inşaallah bu düzenszliğin ardından geliyor demek bebeğinKızlar regl döngüsü 35in üzerinde olan var mı aramızda? Ben geçen ay 38. günde oldumBu durum hamileliğe engel olabilirmiş diye okudum forumda Bugün de 35. günüm, normalde 33 günde olurdum, son bir kaç aydır 34,35, en son 38 olmuştu.
benimde reglm 38di hep sonra 34e düştü bi kaç ay da böyle sürdü şimdi de 2 aydır 30 günde oluyor. Bu ayki adeti bekliyorm 3 haziran diye hesapladm 30a göre bakalım olcak mı olmıcak mı :)Bnde korunmayı bıraktgmdan beri dengwlr bozuldu 30günde göryordm 38 oldu 32 olduuu öyle 33 34 oldu çnkü bebek tutunmak istiyor tutnamıyor bu sefer geciktiriryor işte ama adet olup döklüyor döllenmeden ama sıkntı yok cnm Adet olyorsan inşaallah bu düzenszliğin ardından geliyor demek bebeğin
İnşaAllah sevindrici haberlerle gelrsnn cnmmbenimde reglm 38di hep sonra 34e düştü bi kaç ay da böyle sürdü şimdi de 2 aydır 30 günde oluyor. Bu ayki adeti bekliyorm 3 haziran diye hesapladm 30a göre bakalım olcak mı olmıcak mı :)
inşallah bu belirti mi bilmiyorm ama yumurtlamadan beri dewam eden akıntım var. Böyle olup adet olanı da duydm hamile olanıda o yüzden garip bi his içerisindeyim bazen var gibi hissediyorm bazen yok diyorm.İnşaAllah sevindrici haberlerle gelrsnn cnmm
Kızlar regl döngüsü 35in üzerinde olan var mı aramızda? Ben geçen ay 38. günde oldumBu durum hamileliğe engel olabilirmiş diye okudum forumda Bugün de 35. günüm, normalde 33 günde olurdum, son bir kaç aydır 34,35, en son 38 olmuştu.
Ah be canım ben de öyle düşünüyordum neden tutunamıyor kiBnde korunmayı bıraktgmdan beri dengwlr bozuldu 30günde göryordm 38 oldu 32 olduuu öyle 33 34 oldu çnkü bebek tutunmak istiyor tutnamıyor bu sefer geciktiriryor işte ama adet olup döklüyor döllenmeden ama sıkntı yok cnm Adet olyorsan inşaallah bu düzenszliğin ardından geliyor demek bebeğin
35 günden fazlaysa dr a görünün diyorlar. Sen hormon testi yaptırdın mı canım? Adetin 2. ya da 3. günü yaptırmak gerekiyormuş, ve bu gecikmeler prolaktin hormonunun yüksekliğinden de olabiliyormuş. Ben adet olmayı bekliyorum yaptırmak için, gerçi hemen randevu da bulunmuyor, adetin 3. gününü kestirip randevu da alamıyorum tabi.Al benden de o kadar. Eskiden 28 günde olurdum. Sonra 30 oldu. İki ay önce de 38i gördüm. Son aylarda 33-34 oluyorama bunun engel olduğunu düşünmüyorum
Bugün benimde 35.günüm ve ilk defa bole oldu bana nedenini bilmiyorum ama hamilelikdir die icime doğmuyo nieyse tabiki gönlüm öyle olmasindan yana amaKızlar regl döngüsü 35in üzerinde olan var mı aramızda? Ben geçen ay 38. günde oldumBu durum hamileliğe engel olabilirmiş diye okudum forumda Bugün de 35. günüm, normalde 33 günde olurdum, son bir kaç aydır 34,35, en son 38 olmuştu.
Ondan diyom ya cnmAh be canım ben de öyle düşünüyordum neden tutunamıyor ki23 mm miyomum var ama dr zararı yok dedi. Hayırlı zamanda olsun inşallah ikimzin de. Evet korunmayı bıraktıktan sonra oldu bu uzamalar gerçekten de.
Allah hayrlısını versn cnmm Dilerm ne hayallern kırlr nede başka bi üzüntü olrinşallah bu belirti mi bilmiyorm ama yumurtlamadan beri dewam eden akıntım var. Böyle olup adet olanı da duydm hamile olanıda o yüzden garip bi his içerisindeyim bazen var gibi hissediyorm bazen yok diyorm.kafayı yicem belli olana kadar
aminnn canım aminn :)Allah hayrlısını versn cnmm Dilerm ne hayallern kırlr nede başka bi üzüntü olr
Ben daha olmadimYok canm Allaha şükr alnmadı
Hamileliktendir inşallahBugün benimde 35.günüm ve ilk defa bole oldu bana nedenini bilmiyorum ama hamilelikdir die icime doğmuyo nieyse tabiki gönlüm öyle olmasindan yana ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?