- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
HayrlısıBen daha olmadim
Insallah canim ben 39 yasindayim ve bu zamana kadar birdefa 31 gunu gördum 2 ay once bide bu sefer 35 ne hikmet bilmiyorum ama Rabbim hayirlisini versin ne verirseHamileliktendir inşallahNe kadar çok kişi 35 günleri görmüş, yakında hamile kalacağımıza delalettir umarım :)
Amin cnm sen kac yillık evlisinHayrlısı
Temmuzda 2 yıl Olcak Allahın iznyle senn cnmmAmin cnm sen kac yillık evlisin
35 günden fazlaysa dr a görünün diyorlar. Sen hormon testi yaptırdın mı canım? Adetin 2. ya da 3. günü yaptırmak gerekiyormuş, ve bu gecikmeler prolaktin hormonunun yüksekliğinden de olabiliyormuş. Ben adet olmayı bekliyorum yaptırmak için, gerçi hemen randevu da bulunmuyor, adetin 3. gününü kestirip randevu da alamıyorum tabi.
Insallah canim ben 39 yasindayim ve bu zamana kadar birdefa 31 gunu gördum 2 ay once bide bu sefer 35 ne hikmet bilmiyorum ama Rabbim hayirlisini versin ne verirse
Gunaydin kizlar bugun 7 haftalik oldu bebiş kalp atislarini duydum Allahima çok sukur Allah bekleyenleri bu mubarek gunde bekletmeden hamile kalmayi nasip etsin bu duyguyu yaşatsin tum duan sizlerle kizlar
Sen merak etme hayatim dualarim sizinleGünaydın tatlım çok şükür inşaALLAH sağlıklı hamilelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın canım. Bu mübarek ayda bizim için bol bol dua et
Sen merak etme hayatim dualarim sizinle
Judy_K nasıl geçiyo ramazan
Geçmiş olsun canımmSorma kız. İyiydi de son 2-3 gündür mide bulantısı bel ve karın ağrım var. Galiba üşüttüm.
Senin?
canım bu kadar uzun sürmez... Sen bi doktora git yada bi test yapsan belki önceki aydan hamile falan kalmışsındır üstüne görme olmştur yada başka bi sorun varsa erkenden engellenir.Kızlar adetime 11 gün var ve yaklaşık 5-6 gündür yoğun şekilde kasık agrım ve bulantım var yumrtlama ağrısı bu kadar uzun sürer mi acaba hala ilişkiye dikkat etmeli miyim ?
Aslında en son geçtiğimiz ay gittim canım adet olmadan hiçbir sorun kist felan yoktu korktum bi yapayım o zamancanım bu kadar uzun sürmez... Sen bi doktora git yada bi test yapsan belki önceki aydan hamile falan kalmışsındır üstüne görme olmştur yada başka bi sorun varsa erkenden engellenir.
hani bu kadar agrı olması şöyle olabilir çok fazla yumurta gelişmiştir çatlar o zaman 4 5 gün agrı oluyo bende yaşamıştım ama doktor kontrolnde klomen kullanarak 5 yumurta gelişmişti. Sen kullandın mı ilaç falanAslında en son geçtiğimiz ay gittim canım adet olmadan hiçbir sorun kist felan yoktu korktum bi yapayım o zaman
Yolcunun ben bu zamana kadar ilaç hiç kullanmadım ama adet düzensizliğim hiç yoktur sanırım düzenli yumurtluyor oluyorumhani bu kadar agrı olması şöyle olabilir çok fazla yumurta gelişmiştir çatlar o zaman 4 5 gün agrı oluyo bende yaşamıştım ama doktor kontrolnde klomen kullanarak 5 yumurta gelişmişti. Sen kullandın mı ilaç falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?