Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yok canım yaptırmadım daha. Canım sen bıraktın mı sigarayı?

Gunaydin kizlar bugun 7 haftalik oldu bebiş kalp atislarini duydum Allahima çok sukur Allah bekleyenleri bu mubarek gunde bekletmeden hamile kalmayi nasip etsin bu duyguyu yaşatsin tum duan sizlerle kizlar

Günaydın tatlım çok şükür inşaALLAH sağlıklı hamilelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın canım. Bu mübarek ayda bizim için bol bol dua et

Kızlar adetime 11 gün var ve yaklaşık 5-6 gündür yoğun şekilde kasık agrım ve bulantım var yumrtlama ağrısı bu kadar uzun sürer mi acaba hala ilişkiye dikkat etmeli miyim ?

Kızlar benim adete 4 gün wardı şimdi test yaptm normal kaset testlerden kocaman bi negatif gördüm. Sizce erken mi yaptım , olsa çıkar mıydı?

Kızlar adetime 11 gün var ve yaklaşık 5-6 gündür yoğun şekilde kasık agrım ve bulantım var yumrtlama ağrısı bu kadar uzun sürer mi acaba hala ilişkiye dikkat etmeli miyim ?
canım bu kadar uzun sürmez... Sen bi doktora git yada bi test yapsan belki önceki aydan hamile falan kalmışsındır üstüne görme olmştur yada başka bi sorun varsa erkenden engellenir.

canım bu kadar uzun sürmez... Sen bi doktora git yada bi test yapsan belki önceki aydan hamile falan kalmışsındır üstüne görme olmştur yada başka bi sorun varsa erkenden engellenir.
Aslında en son geçtiğimiz ay gittim canım adet olmadan hiçbir sorun kist felan yoktu korktum bi yapayım o zaman

Aslında en son geçtiğimiz ay gittim canım adet olmadan hiçbir sorun kist felan yoktu korktum bi yapayım o zaman
hani bu kadar agrı olması şöyle olabilir çok fazla yumurta gelişmiştir çatlar o zaman 4 5 gün agrı oluyo bende yaşamıştım ama doktor kontrolnde klomen kullanarak 5 yumurta gelişmişti. Sen kullandın mı ilaç falan

Yolcunun ben bu zamana kadar ilaç hiç kullanmadım ama adet düzensizliğim hiç yoktur sanırım düzenli yumurtluyor oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…