Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gebelik testi yaptım adetimi 2 gün geçmişti negatif çıktı. erken testlerden almıştım. yanılma payı var mı kızlar ?

Geçmiş olsun canımm

İyi geçiyo benim şükürrr
Allah oruçlarımızı kabul Etsinn

Oruçken hep böyle oluyor vitaminsiz biriyim zaten ramazanın ortaları ya da sonlarına yakın başlıyor bende mide bulantısı halsizlik. İnşallah dayanabilirim ya bozmak istemiyorum

Biliyorum sevap olduğunu. Ondan dayanmak çok istiyorum yılda bir kez oluyor sabırsızlıkla bekliyorum kaçıramam bu günleri :)
zorlanıyorsan vücuda acı çektirmek de günah ama ..yani sen bilirsin tabii de.
yine de Allah kabul etsin tutanları:)

zorlanıyorsan vücuda acı çektirmek de günah ama ..yani sen bilirsin tabii de.
yine de Allah kabul etsin tutanları:)

Evet biliyorum günah olduğunu. Çok zorlanmıyorum Rabbim yardım ediyor. Zorlandığım zamanlar da yatıyorum evdeyim yalnızım fazla iş güç de yok. İdtardan sonra sahura yakın midem karnım belim ağrıyor... Gün içinde fazla iş yapmıyorum kendimi zorlamamak için

Bence böyle olan çok var canım. Rabbim sevindirsin tez zamanda inşallah
Amin insallah cnm hepimizede nasip etsin rabbim
Bende aynı sen gibi oluyorum ama bulantı falan yok sadece cok halsizlik oluyo ama rabbim veriyo kolayını ramazanda oruc olup iftar hazırlığı yapmak ezanı beklemek mutluluk verici

Biliyorum canım ama bırakamadım bir türlü. Çevremde de sigara içerken hamile olduğunu öğreniyor çoğu kişi, tabi ki bu bahane değil. Bir türlü hazır hissedemediklerini kendimi.
Canım bu çok önemli senin için. Bu kadar uğraşıyorsun bebiş için. En başta onu bırakman lazım

Aynen canım Ramazandan sonra hep boşluğa düşüyorum günler bir an için anlamsızlaşıyor bi kaç gün sonra anca toparlanıyorum :)

Biliyorum canım ama bırakamadım bir türlü. Çevremde de sigara içerken hamile olduğunu öğreniyor çoğu kişi, tabi ki bu bahane değil. Bir türlü hazır hissedemediklerini kendimi.

Benim anneannem teyzeme hamileyken sigara aşeriyormuş hiç kullanmadığı halde :) hamileliği boyunca sigara içmiş. Ama sigara içip de hamile kalan da var tabi.
Benim eşim de içiyor ama bırakmak istiyor sperm kalitesini etkiliyor dedi doktorlar.

İNŞallah o güç gelir de bırakırız canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…