Bırakamadım henüzYok canım yaptırmadım daha. Canım sen bıraktın mı sigarayı?
çok agrıması normal degil canım çatladıgı gün agrı hissedersin de uzun sürmesi garip geldi.Yolcunun ben bu zamana kadar ilaç hiç kullanmadım ama adet düzensizliğim hiç yoktur sanırım düzenli yumurtluyor oluyorum
Ben 19 yıllık evliyimTemmuzda 2 yıl Olcak Allahın iznyle senn cnmm
Insallah canim ama bende hicbir belirti yok gecikmem dışında bole olan arkadaslar varmi bilmiyorum hamile kalıpta hicbir belirtisi olmayanYaaaa? Hadi inşallah umutlandım canım bak şimdi :) inşallah bebiştendir
maşallah Allah bir bebekle taçlandırsın en kısa zamanda hayırlısıyla .Ben 19 yıllık evliyim
Allah razı olsun inşallahmaşallah Allah bir bebekle taçlandırsın en kısa zamanda hayırlısıyla .
Geçmiş olsun canımm
İyi geçiyo benim şükürrr
Allah oruçlarımızı kabul Etsinn
Hayır hayırOruçken hep böyle oluyor vitaminsiz biriyim zaten ramazanın ortaları ya da sonlarına yakın başlıyor bende mide bulantısı halsizlik. İnşallah dayanabilirim ya bozmak istemiyorum
Bırakamadım henüz
Insallah canim ama bende hicbir belirti yok gecikmem dışında bole olan arkadaslar varmi bilmiyorum hamile kalıpta hicbir belirtisi olmayan
Hayır hayır
Şakın
Dayan dayan
O kadar sevap Kİ :))
zorlanıyorsan vücuda acı çektirmek de günah ama ..yani sen bilirsin tabii de.Biliyorum sevap olduğunu. Ondan dayanmak çok istiyorum yılda bir kez oluyor sabırsızlıkla bekliyorum kaçıramam bu günleri :)
zorlanıyorsan vücuda acı çektirmek de günah ama ..yani sen bilirsin tabii de.
yine de Allah kabul etsin tutanları:)
Amin insallah cnm hepimizede nasip etsin rabbimBence böyle olan çok var canım. Rabbim sevindirsin tez zamanda inşallah
Bende aynı sen gibi oluyorum ama bulantı falan yok sadece cok halsizlik oluyo ama rabbim veriyo kolayını ramazanda oruc olup iftar hazırlığı yapmak ezanı beklemek mutluluk vericiEvet biliyorum günah olduğunu. Çok zorlanmıyorum Rabbim yardım ediyor. Zorlandığım zamanlar da yatıyorum evdeyim yalnızım fazla iş güç de yok. İdtardan sonra sahura yakın midem karnım belim ağrıyor... Gün içinde fazla iş yapmıyorum kendimi zorlamamak için
Canım bu çok önemli senin için. Bu kadar uğraşıyorsun bebiş için. En başta onu bırakman lazım
Amin insallah cnm hepimizede nasip etsin rabbim
Bende aynı sen gibi oluyorum ama bulantı falan yok sadece cok halsizlik oluyo ama rabbim veriyo kolayını ramazanda oruc olup iftar hazırlığı yapmak ezanı beklemek mutluluk verici
Biliyorum canım ama bırakamadım bir türlü. Çevremde de sigara içerken hamile olduğunu öğreniyor çoğu kişi, tabi ki bu bahane değil. Bir türlü hazır hissedemediklerini kendimi.
İNŞallah o güç gelir de bırakırız canım :)Benim anneannem teyzeme hamileyken sigara aşeriyormuş hiç kullanmadığı halde :) hamileliği boyunca sigara içmiş. Ama sigara içip de hamile kalan da var tabi.
Benim eşim de içiyor ama bırakmak istiyor sperm kalitesini etkiliyor dedi doktorlar.
Varmı bebeğin cnm bnm kafa gel git oldu nı ara herşeyi unttmBen 19 yıllık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?