- 30 Mart 2018
- 107
- 132
- 18
- 46
Yok canim nerdee malesef yok olur insanlik hali insan unutuyo karıstiriyoVarmı bebeğin cnm bnm kafa gel git oldu nı ara herşeyi unttm
Insallah canim ama bende hicbir belirti yok gecikmem dışında bole olan arkadaslar varmi bilmiyorum hamile kalıpta hicbir belirtisi olmayan
Amin cnm insallah rabbimden hayirlisiSelam canım,bende adet belirtileri vardı gecikmeyle anladım hamile olduğumu.
Hani “midem bulanıyor galiba hamileyim” diye bir hissim-belirtim olmadı. Hakkında hayırlısı olsun
Ayn cnmYok canim nerdee malesef yok olur insanlik hali insan unutuyo karıstiriyo
bu ne şanssızlıktır benimkide bayrama denk geliyo yaKızlar normalde 33-34 günde olurdum adet, geçen ay 39. günde oldum. Bugün 37. gün ve karnım şiş, ağrılar var. Sanırım yine hamile kalamadım. Gelecek ay da yumurtlama günleri bayrama denk geliyor eşimle birarada olamayacağız.
5 kala geliyorum beni bekleyin hatunlar :))
bugün pik yakaladım
Ne yakaladın anlamadım?
yani ovulasyon testinde iki çizgiyi de koyu yakaladım :)
Ha anladım güzel haberlerle bekliyoruz seni o zaman canım :)
Bende de aynı durum Bugün 3 oldu gecikme test negatifgebelik testi yaptım adetimi 2 gün geçmişti negatif çıktı. erken testlerden almıştım. yanılma payı var mı kızlar ?
Pek de yanılmıyor maalesef, yani bende yanılmadı.Bende de aynı durum Bugün 3 oldu gecikme test negatif
aynen bende :/
aynen bende :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?