Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ewde test yapıp pozitif çıkan hanımlar bi yardim lutfen 2.çizgide ilk çizgiyle aynı andamı çıkıyo yoksa ilk çizgiyi gördukden sonra beklemek gerekirmi .Bunu soruyorum cunki ben birkac gün once test yapmistim negatif cizgisi cok koyu belirdi bende hemen testi attim o üzüntüyle simdi icime bir şuphe düstü çünkü günüm 15 gün geciyor

Yaa? Sağlık olsun. Sana dedim biz ağustos hamişleri olucaz inşallah boğa olmak istiyor benim minnoşum :)
İnşallah canım benim :) adetimin 3. gününe randevu aldım, hormon testlerimi yaptırcam, içim rahatlasın ertelemek istemiyorum, bir sorun varsa da gerekeni yaparız en azından. Vajinal ultrasonla da bakmaz di mi adet döneminde?

merhaba kızlar nasılsınız? sık giremesemde hep akaklimdasiniz ,sizleri unutmadım hep dualarimdasiniz .ilk sizlerle paylaşmıştım hamilelik haberimi .inşa Allah sizlerde benimle paylasicaksiniz hepimiz için güzel günler çok yakında .sadece inanmaktan ve dua etmekten vazgecmeyin

Inşallah bende pozitifi bi görsem söz ilk burda paylasacam bütün bekleyenlere rabbim bu günü gösterir inşallah hayırlısıyla

Yok canım adetinin 13 ya da 14 günleri vajinal ultrasonda baktır yumurtan çatlamış mı ne kadar büyüklükte endometriyum kalınlığı ne kadar onların hepsini daha iyi anlarsın.

Ben o zaman yanlış yaptim ilk cizgiyi görunce attim testi (
canım yanlış anlama da o kadar yıllık evlisin kaç senedir bebek istiyorsun, bunu bilmiyor musun gerçekten. ?:/
20 dk.dan sonra beliren çizgiyi de dikkate almayacaksın canım bu da ayrı bir not olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…