- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Cnm va var Tüzel haberle gel inşaAllah
Cnm va var Tüzel haberle gel inşaAllah[/QUOTE
Amin inşallah canım
Adetim 1 gün geciktiKız var var :) hadi inşaALLAH koyulaşır. Bat ne zaman?
Adetim 1 gün gecikti
Şimdi işteyim. Yarın okuldan çıkar çıkmaz yaptıracağım inşalllahKan testini ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun canım
Var gibi değil var canım. hayırlısı olsunnn
Amin inşallah canımVar gibi değil var canım. hayırlısı olsunnn
Canim bu tahlili yapinca silik cikan 2.cizgide ayni andamı çıkıyo ilkiyle beraber yoksa biraz beklemek gerekiyomu
evet canım ama adet dönemim uzadı bu ara, belki bayramdan sonraya kalır yumurtlamam, ovulasyon testi kullanıcam :)bu ne şanssızlıktır benimkide bayrama denk geliyo yaneden birarada olamiyosunuz canim biryere mi gidiyor
Yok aynı anda değil. 2.çizgi bi 5 10 dk sonra çıkıyorCanim bu tahlili yapinca silik cikan 2.cizgide ayni andamı çıkıyo ilkiyle beraber yoksa biraz beklemek gerekiyomu
İnşallah canım benim :) adetimin 3. gününe randevu aldım, hormon testlerimi yaptırcam, içim rahatlasın ertelemek istemiyorum, bir sorun varsa da gerekeni yaparız en azından. Vajinal ultrasonla da bakmaz di mi adet döneminde?Yaa? Sağlık olsun. Sana dedim biz ağustos hamişleri olucaz inşallah boğa olmak istiyor benim minnoşum :)
Ben o zaman yanlış yaptim ilk cizgiyi görunce attim testiYok aynı anda değil. 2.çizgi bi 5 10 dk sonra çıkıyor
Sen hamilemisnnnn cnmmKan testini ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun canım
Inşallah bende pozitifi bi görsem söz ilk burda paylasacam bütün bekleyenlere rabbim bu günü gösterir inşallah hayırlısıylamerhaba kızlar nasılsınız? sık giremesemde hep akaklimdasiniz ,sizleri unutmadım hep dualarimdasiniz .ilk sizlerle paylaşmıştım hamilelik haberimi .inşa Allah sizlerde benimle paylasicaksiniz hepimiz için güzel günler çok yakında .sadece inanmaktan ve dua etmekten vazgecmeyin
İnşallah canım benim :) adetimin 3. gününe randevu aldım, hormon testlerimi yaptırcam, içim rahatlasın ertelemek istemiyorum, bir sorun varsa da gerekeni yaparız en azından. Vajinal ultrasonla da bakmaz di mi adet döneminde?
Ben o zaman yanlış yaptim ilk cizgiyi görunce attim testi(
canım yanlış anlama da o kadar yıllık evlisin kaç senedir bebek istiyorsun, bunu bilmiyor musun gerçekten. ?:/Ben o zaman yanlış yaptim ilk cizgiyi görunce attim testi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?