merhaba kızlar nasılsınız? sık giremesemde hep akaklimdasiniz ,sizleri unutmadım hep dualarimdasiniz .ilk sizlerle paylaşmıştım hamilelik haberimi .inşa Allah sizlerde benimle paylasicaksiniz hepimiz için güzel günler çok yakında .sadece inanmaktan ve dua etmekten vazgecmeyin
canım yanlış anlama da o kadar yıllık evlisin kaç senedir bebek istiyorsun, bunu bilmiyor musun gerçekten. ?:/
20 dk.dan sonra beliren çizgiyi de dikkate almayacaksın canım bu da ayrı bir not olsun.
Yok cnm yanlış anlamam çünki ben burda daha önce yazdim sanırım ben bunca yıllık ewliyim ama benim hic günüm gecip yada herhangi bi belirti olup acaba hamilemiyim die test yapmadim canim bir iki ay önce bi yaptim 4 5 gün gecmisti günüm ondada hepsi bu günüm gecipde acaba hamilemiyim die ben hic bi duygu yasamadim canim hep 24 ve 26 günde bir oluyodum cunki şaşmadancanım yanlış anlama da o kadar yıllık evlisin kaç senedir bebek istiyorsun, bunu bilmiyor musun gerçekten. ?:/
20 dk.dan sonra beliren çizgiyi de dikkate almayacaksın canım bu da ayrı bir not olsun.
Aynende öle cnm inan okadar umudum yokki bu kadar sene olmadi okadar uğraş şimdi hic uğrasmadan mücadele etmeden olur mu diorum ve sonra Rabbim büyük o ne yapsa yapamaz o ol der olur diorum yine umutlaniyorumO kadar umudu yok ki öylesine yapmış atmış bi kenara. Anlıyorum valla. Rabbim hiç ummadığı anda veriyor. İnşallah olur bu sefer
Amin cnm ewde yok ama alip yapicam tekrar bakalimTatlım benim evde yok mu yapsana bitane daha? Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım. Rabbim bu mübarek ayda sevindirsin inşallah seni
Amin cnm ewde yok ama alip yapicam tekrar bakalim
anladım canım Allah hayırlısını versin. Judy anlattığında da anlamıştım. kusura bakma düşünemedim ben.Yok cnm yanlış anlamam çünki ben burda daha önce yazdim sanırım ben bunca yıllık ewliyim ama benim hic günüm gecip yada herhangi bi belirti olup acaba hamilemiyim die test yapmadim canim bir iki ay önce bi yaptim 4 5 gün gecmisti günüm ondada hepsi bu günüm gecipde acaba hamilemiyim die ben hic bi duygu yasamadim canim hep 24 ve 26 günde bir oluyodum cunki şaşmadan
şimdi günün geçti mi yani? kaç gün geçti? uğraşmadan derken ilişki oldu ama umutlanmadan düşünmeden hesap yapmadan mı geçti bu ay.. hadi inşallah güzel haberini ben de bekliyorum. Rabbim büyük.Amin cnm ewde yok ama alip yapicam tekrar bakalim
İnşaAllah hamilesndehamilesndr kaç gün kaldı bat aKeşkeeeee
İnşaAllah hamilesndehamilesndr kaç gün kaldı bat a
hadi inşallah hayırolsun canım.B berrak4444 canım demin senle konuştuktan sonra uyudum bi rüya gördüm. Kalktım yorumuna baktım internetten. Hiç ummadığın yerden mutlu bir haber alacaksın diyor. Hadi inşallah senin hamilelik haberindir o
hadi inşallah hayırolsun canım.
Hayrlısı olsnda diğer ay olan bnde regl olmştm zaten gittim doktora klomen verdi çağrdı diğer klomen kullandgmda hamile kalmştm ama dış gebelik olmuştu inşaAllah bu sefer sağlıklı şekilde olrBenim 2haftadan fazla var canım yumurtlama günlerimdeyim galiba şu an. Gerçi yumurtladığımı da hissetmiyorum ama. :) galiba önümüzdeki aya kaldı benim iş. :)
Canım ne güzel insansin sen kalbi gönlü guzel kardesim insallah rabbim dualarimizi duyar en cok müminin mümine habersizce yapilan duasi kabul olurmus insallah bizimkide olurB berrak4444 canım demin senle konuştuktan sonra uyudum bi rüya gördüm. Kalktım yorumuna baktım internetten. Hiç ummadığın yerden mutlu bir haber alacaksın diyor. Hadi inşallah senin hamilelik haberindir o
Estafurullah önemli deil cnm olabilir insanlik halianladım canım Allah hayırlısını versin. Judy anlattığında da anlamıştım. kusura bakma düşünemedim ben.
Ewet canim yaklasik 15 gün gecti uğrasmadan dememdeki amac aşılama tüp bebek doktor gozetiminde derken ben cok yıprandim yani bunlarla olmadi simdi hic ugrasmadan dememdeki gaye buydu zaten her iliskide umutlanmiyorum ben artik o dönemleri cokdan astim kafamda silip atali cok olmusdu olursa olur olmazsa bu da benim sınavım diyorum bununda farkindayim bu aralar adetlerde bir duzensizlik bi geri bi ileri duzensizlik olunca yas 39 artik korkuda olmaya basladi biliyormusun son şanslarim bunlar benim yaşım iyice geciyor bunlar beni bu dönem yeniden hareketlendirdi canim yoksa ben son tüp bebek yaptirdigimdan beri cok yiprandim manevi olarak çöktüm iste bòle durum arkadasimşimdi günün geçti mi yani? kaç gün geçti? uğraşmadan derken ilişki oldu ama umutlanmadan düşünmeden hesap yapmadan mı geçti bu ay.. hadi inşallah güzel haberini ben de bekliyorum. Rabbim büyük.
CANIM canın sağolsun hiç üzülme, vardır bir hayır de, zor şeyler yaşadıkların.. 15 gün geçti öylemi çok olmuş ya. gitmedin mi doktora.. testini yapmadın mı tekrar?Ewet canim yaklasik 15 gün gecti uğrasmadan dememdeki amac aşılama tüp bebek doktor gozetiminde derken ben cok yıprandim yani bunlarla olmadi simdi hic ugrasmadan dememdeki gaye buydu zaten her iliskide umutlanmiyorum ben artik o dönemleri cokdan astim kafamda silip atali cok olmusdu olursa olur olmazsa bu da benim sınavım diyorum bununda farkindayim bu aralar adetlerde bir duzensizlik bi geri bi ileri duzensizlik olunca yas 39 artik korkuda olmaya basladi biliyormusun son şanslarim bunlar benim yaşım iyice geciyor bunlar beni bu dönem yeniden hareketlendirdi canim yoksa ben son tüp bebek yaptirdigimdan beri cok yiprandim manevi olarak çöktüm iste bòle durum arkadasim
Canım ne güzel insansin sen kalbi gönlü guzel kardesim insallah rabbim dualarimizi duyar en cok müminin mümine habersizce yapilan duasi kabul olurmus insallah bizimkide olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?