Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin cnm insallah rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin

Canım o senin içinin güzelliği. Benim ablam da 3yıldır bebiş istiyor inan ablamın hamilelik haberi gibi sevinirim senin vereceğin o hamilelik haberine. Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah.
Amin cnm rabbim onada olmayan herkesede bu mutlulugu taddırir insallah

Doktora gitmedim malum orucuz bugün evde tekrar test yaptim bu sefer 10 dkikada bekledim netice değismedi dün bosuna acaba yapamadimmi testi diip kendime kızmışım netice yine sıfır yine umutlar biş sanki

Ben de goremedimm.
Ama neden olmuyorsun o zmn ya dilim varmiyor ama menopoza mi giriyorsun Allah muhafaza:/ annen ya da halalar ne zaman girmisler.

Canım sıkma canını mevsimle alakalı olabilir baksana burda herkes gecikmeden yakınıyor. Hepimiz bu aylar geciktik niyeyse.

evet canım rabbim nasip ederse erkek .sen napiyorsun. var mi degisiklikler

Ne güzel canım artık ufak ufak alış verişlere başlarsınız :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Bende hiçbi değişiklik yok. Tek değişiklik 2aydır gecikmeli adet oluyorum geçen ay 1hafta bu ay 4 gün geciktim. İnşallah kötü bişey çıkmaz bu gecikmelerin altından.
İsim düşündünüz mü bebişe? :)

Judy_K canım şimdi dr un yanından çıktım, o hormon tahlillerine gerek yok yumurta rezervin iyi ama pko var dedi. Ve ben pko dan şüphelendiğim halde daha önceki 2 dr göremedi. Bana ekranda da gösterdi küçük küçük kistleşmiş yumurtaları, bu durumda yumurtlama olmuyordur dedi. Klomen başlicaz, istersen direkt aşılama da yapabiliriz dedi. Yumurtanın durumuna göre ilişki önercem dedi. Adeti düzensiz, ya da 35 günün üzerinde olanlar mutlaka ama mutlaka iyi bi dr bulsun arkadaşlar, ben aylardır boşa kürek çekiyormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…