- 30 Mart 2018
- 107
- 132
- 18
- 46
Amin cnm insallah rabbim kimsenin kucagini boş birakmasinCANIM canın sağolsun hiç üzülme, vardır bir hayır de, zor şeyler yaşadıkların.. 15 gün geçti öylemi çok olmuş ya. gitmedin mi doktora.. testini yapmadın mı tekrar?
ben de 39 yaşındayım 15inde girdim, bir dr arkadaşım üzülme 45e kadar yolu var dedi. daha gencizz hem.:) ben de toparlanıyım başlıcam diyorum bakalım hayırlısı..
Amin cnm rabbim onada olmayan herkesede bu mutlulugu taddırir insallahCanım o senin içinin güzelliği. Benim ablam da 3yıldır bebiş istiyor inan ablamın hamilelik haberi gibi sevinirim senin vereceğin o hamilelik haberine. Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah.
Doktora gitmedim malum orucuz bugün evde tekrar test yaptim bu sefer 10 dkikada bekledim netice değismedi dün bosuna acaba yapamadimmi testi diip kendime kızmışım netice yine sıfır yine umutlar biş sankiCANIM canın sağolsun hiç üzülme, vardır bir hayır de, zor şeyler yaşadıkların.. 15 gün geçti öylemi çok olmuş ya. gitmedin mi doktora.. testini yapmadın mı tekrar?
ben de 39 yaşındayım 15inde girdim, bir dr arkadaşım üzülme 45e kadar yolu var dedi. daha gencizz hem.:) ben de toparlanıyım başlıcam diyorum bakalım hayırlısı..
Ben de goremedimm.Doktora gitmedim malum orucuz bugün evde tekrar test yaptim bu sefer 10 dkikada bekledim netice değismedi dün bosuna acaba yapamadimmi testi diip kendime kızmışım netice yine sıfır yine umutlar biş sankiEki Görüntüle 2152991
Bende ondan korkuyorum insallah öle bise deildir en kisa zamanda doktora gidecem zayen pazartesi falanBen de goremedimm.
Ama neden olmuyorsun o zmn ya dilim varmiyor ama menopoza mi giriyorsun Allah muhafaza:/ annen ya da halalar ne zaman girmisler.
Degildir insallah, mevsimsel gecikmedir . Git mutlaka ihmal etme.Bende ondan korkuyorum insallah öle bise deildir en kisa zamanda doktora gidecem zayen pazartesi falan
Insallah öyledir cnm Allah büyük bakalım hakkımda hayırlısıDegildir insallah, mevsimsel gecikmedir . Git mutlaka ihmal etme.
Gözün aydın cnm ne güzel haberKan testi yaptırdım. Sonuç 71 kızlar
Senin varmı çocuk canim sende 39 yaşındayim demissinDegildir insallah, mevsimsel gecikmedir . Git mutlaka ihmal etme.
evet canım rabbim nasip ederse erkek .sen napiyorsun. var mi degisikliklerHoşgeldin hayatım evet geç gelsen de sen de aklımızdasın. Nasılmış bebişimiz? Cinsiyet öğrendiniz mi canım?
amin canım insaAllah. yeterki inanmaktan vqzgecmeyinInşallah bende pozitifi bi görsem söz ilk burda paylasacam bütün bekleyenlere rabbim bu günü gösterir inşallah hayırlısıyla
Kan testi yaptırdım. Sonuç 71 kızlar
Doktora gitmedim malum orucuz bugün evde tekrar test yaptim bu sefer 10 dkikada bekledim netice değismedi dün bosuna acaba yapamadimmi testi diip kendime kızmışım netice yine sıfır yine umutlar biş sankiEki Görüntüle 2152991
evet canım rabbim nasip ederse erkek .sen napiyorsun. var mi degisiklikler
30umda dogurdum kuzuyu Allah bagislasin. Bir kizim var canim.Senin varmı çocuk canim sende 39 yaşındayim demissin
Hadi gozun aydin insallah saglikli gebeliktirKan testi yaptırdım. Sonuç 71 kızlar
Insallah öledir cnmCanım sıkma canını mevsimle alakalı olabilir baksana burda herkes gecikmeden yakınıyor. Hepimiz bu aylar geciktik niyeyse.
Allah bağîşlasın cnm30umda dogurdum kuzuyu Allah bagislasin. Bir kizim var canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?