Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razi olsun insaAllah sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir.isim olarak daha karar veremedik varsa önerin fikir edinebilirim.imsaAllah sorun yoktur ama varsa da hemen tedaviye başlaman senin için en güzeli olacaktır.kalbini ferah tut er yada geç rabbim nasip edicek

Merhaba Cnm nasıl gidiyor hamilelik :) kaç aylık oldunuz biz 14 cu haftadayız :)

Kızlar ben uzun zamandır yazamıyorum 1 haziranda adet düzensizliği yüzünden geç öğrendim hamileyim 7+3 darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına tabi herşeyden önce sağlıkla kucağa almak dileğiyle.

Bu arada belirtimode yazmak isterim hani gecikince acaba hamileyim ışte gogsum ağrıyor diyoruz ya o ağrı okadar şiddetli ki ne oluyor bana kötü birseymi oldu damarlar şiş mi oldu diyor insan iste tam o ağrı bide kasilmalar neredeyse yürürken egrilebilecegin kadar kasık ağrısı konuşmaktan korkuyorsun biri seslenirken cevap verince aşırı kasık ağrısı olur benim böyle belirtilerim oldu kizlar başka sorularınız varsa seve seve yanitlarim

Gözun aydin cnm benimde kac gündur gunum geciyor ama bende ne gögus agrisi ne sişlik hic bir belirti yok sadece sag kasimda oda bazen kasılma gibi gaz sancısı gibi arada bir vuran agri var birde neyle alakali oldugunu bilmedigim biraz yürüyünce bel kısmımda bi agri oluyor oturup dinlenmeden yoluma devam edemiyorum

Canım gözün aydın, sağlıkla kucağına al inşallah. Benim de son zamanlarda adetlerim arasındaki süre uzadı iyice, 33 ken 38 e kadar çıktı. Dün dr a gittim, polikistik over dedi. Klomen başlatacaktı ama bu ay bayramdan dolayı şehir dışında olacağım için gelecek ay tekrar gidicem.

Geçmiş olsun canımm. Yaaa bende de varmıdır acabaa? senin yumurtlama günlerinde uzayan sıvı akıntın oluyomuydu?

İnşaALLAH canım pkodan şüpheleniyorum inşallah düşündüğüm çıkmaz.
Çok teşekkür ederim verdiğin değer için canım çok incesin. Yok ben türk isimleri pek fazla bilmiyorum. Yani hiç düşünmedim :)
İnşaALLAH karar verincr bana söylersin ne koyacağınızı :)

Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Belirtilerini de çok şiddetli yaşamışın :) ben daha yumurtlama dönemimdeyim. Ama bel ve kasık ağrılarım bide gögüs ağrılarım var sanırım yumurtlamadan kaynaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…