Sagol canim. Allah razi olsun.Allah bağîşlasın cnm
Evet cnm ama silik çıkar büyk ihtimal varsaAdete 5 gun kala idrar testi dogru cikar mi
Ben de bu ay gebelik yok o zaman. Negative çıktıEvet cnm ama silik çıkar büyk ihtimal varsa
canım kesn çıkar diye bi kawram yok bazılarınnki erken gebelikte bile çıkmıyor adeti geçip çıkmayan bile war döllenmeye göre falan değişir bu durumlar, ewet bazıları erkenden ögrenebiliyor ama bu herkeste olcak diye birşey yok.Ben de bu ay gebelik yok o zaman. Negative çıktı
Bata kaç gün vardıBen de bu ay gebelik yok o zaman. Negative çıktı
Allah razi olsun insaAllah sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir.isim olarak daha karar veremedik varsa önerin fikir edinebilirim.imsaAllah sorun yoktur ama varsa da hemen tedaviye başlaman senin için en güzeli olacaktır.kalbini ferah tut er yada geç rabbim nasip edicekNe güzel canım artık ufak ufak alış verişlere başlarsınız :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Bende hiçbi değişiklik yok. Tek değişiklik 2aydır gecikmeli adet oluyorum geçen ay 1hafta bu ay 4 gün geciktim. İnşallah kötü bişey çıkmaz bu gecikmelerin altından.
İsim düşündünüz mü bebişe? :)
4Bata kaç gün vardı
Merhaba Cnm nasıl gidiyor hamilelik :) kaç aylık oldunuz biz 14 cu haftadayız :)Allah razi olsun insaAllah sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir.isim olarak daha karar veremedik varsa önerin fikir edinebilirim.imsaAllah sorun yoktur ama varsa da hemen tedaviye başlaman senin için en güzeli olacaktır.kalbini ferah tut er yada geç rabbim nasip edicek
Gözun aydin cnm benimde kac gündur gunum geciyor ama bende ne gögus agrisi ne sişlik hic bir belirti yok sadece sag kasimda oda bazen kasılma gibi gaz sancısı gibi arada bir vuran agri var birde neyle alakali oldugunu bilmedigim biraz yürüyünce bel kısmımda bi agri oluyor oturup dinlenmeden yoluma devam edemiyorumBu arada belirtimode yazmak isterim hani gecikince acaba hamileyim ışte gogsum ağrıyor diyoruz ya o ağrı okadar şiddetli ki ne oluyor bana kötü birseymi oldu damarlar şiş mi oldu diyor insan iste tam o ağrı bide kasilmalar neredeyse yürürken egrilebilecegin kadar kasık ağrısı konuşmaktan korkuyorsun biri seslenirken cevap verince aşırı kasık ağrısı olur benim böyle belirtilerim oldu kizlar başka sorularınız varsa seve seve yanitlarim
merhaba canım Allaha hamd olsun iyiyiz.yarin var .bugundu gidemedim .18 haflaigiz biz:)Merhaba Cnm nasıl gidiyor hamilelik :) kaç aylık oldunuz biz 14 cu haftadayız :)
maşallah canım Allah tamamına erdirsin, ne olacaktı inşallah, isim düşündünüz mü?merhaba canım Allaha hamd olsun iyiyiz.yarin var .bugundu gidemedim .18 haflaigiz biz:)
Canım gözün aydın, sağlıkla kucağına al inşallah. Benim de son zamanlarda adetlerim arasındaki süre uzadı iyice, 33 ken 38 e kadar çıktı. Dün dr a gittim, polikistik over dedi. Klomen başlatacaktı ama bu ay bayramdan dolayı şehir dışında olacağım için gelecek ay tekrar gidicem.Kızlar ben uzun zamandır yazamıyorum 1 haziranda adet düzensizliği yüzünden geç öğrendim hamileyim 7+3 darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına tabi herşeyden önce sağlıkla kucağa almak dileğiyle.
Judy_K canım şimdi dr un yanından çıktım, o hormon tahlillerine gerek yok yumurta rezervin iyi ama pko var dedi. Ve ben pko dan şüphelendiğim halde daha önceki 2 dr göremedi. Bana ekranda da gösterdi küçük küçük kistleşmiş yumurtaları, bu durumda yumurtlama olmuyordur dedi. Klomen başlicaz, istersen direkt aşılama da yapabiliriz dedi. Yumurtanın durumuna göre ilişki önercem dedi. Adeti düzensiz, ya da 35 günün üzerinde olanlar mutlaka ama mutlaka iyi bi dr bulsun arkadaşlar, ben aylardır boşa kürek çekiyormuşum.
Allah razi olsun insaAllah sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir.isim olarak daha karar veremedik varsa önerin fikir edinebilirim.imsaAllah sorun yoktur ama varsa da hemen tedaviye başlaman senin için en güzeli olacaktır.kalbini ferah tut er yada geç rabbim nasip edicek
Canım yeni hamile var mı topikteGeçmiş olsun canımm. Yaaa bende de varmıdır acabaa?senin yumurtlama günlerinde uzayan sıvı akıntın oluyomuydu?
Kızlar ben uzun zamandır yazamıyorum 1 haziranda adet düzensizliği yüzünden geç öğrendim hamileyim 7+3 darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına tabi herşeyden önce sağlıkla kucağa almak dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?