Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirti var mı? Negatif olsa bile bu hamile değilsin demek değil canım

Adete 2 hafta kala başladı göğüslerim özellikle uçlarına dokununca çok acıyor.Bel ağrım ve kasık ağrım da var 2 haftaya yakındır.Bir çok kişi adetten 7 8 gün önce hamile olduğunu öğrenmiş.negatif çıkınca moralim bozuldu

öyle düşünme canım vardır bunda da bir hayır de
iyi doktor tabi ki çok önemli bu durumda umarım en kısa zamanda hayırlısı ile olur bebişin.

yeni bat kaç kuzum.

Geçmiş olsun canımm. Yaaa bende de varmıdır acabaa? senin yumurtlama günlerinde uzayan sıvı akıntın oluyomuydu?
Sağol canım uzayan sıvı akıntı oluyordu, hatta telefonuma yüklediğim programdaki yumurtlama günümde mutlaka kasık ağrım oluyordu, ben anlıyordum her ay yumurtlama günüm olduğunu. Değerlendirdiğimiz halde olmayınca ve artık adet aralığı 38 güne çıkınca işte şüphelendim. Ama başka dr a gidicem, hemen daha hormon yüklemek istemiyorum vücuduma, zaten diyetle kilo veriyorum, spora da başladım, bir kaç ay böyle denicem. Benim bu sene iş yerim de çok stresliydi, şimdi yazın izin döneminde hem kafam rahat olur, tatile fln da çıkarız belki, ayrıca bu ay yumurtlama testi de yapıcam, bakalım yumurtlama olmuyor mu.

rica ederim canım. insaAllah bi karar verelim .buradan sana haber veririm varsa da üzülme tedavi olursun Allahım Allahin izniyle herşey güzel olur

Adet döneminin 3.günü haftasonuna (pazara )geliyorsa randevu veriyorlar mı bilginiz var mı

Adet döneminin 3.günü haftasonuna (pazara )geliyorsa randevu veriyorlar mı bilginiz var mı
Bilgim yok, benim cumartesiye denk geliyordu, hastane ctesi öğleye kadar açıktı. Ama bana hormon testine gerek duymadı dr, ultrasonla pko teşhisi koydu.

cinsiyeti erkek isim hala düşünüyoruz karar veremedik.bu arada Allah razi olsun canım. senin durum nedir ?
benim bir kızım var 9 yaşında 2. yi istedik
kalp atışı alamadık
mayısın 22sinde kürtaj oldum oldum canım, şimdilik beklemekteyiz, toparlanmaya çalışıyorum..

Gittim cnm yarina kaldi sonucum 4de cikacak doktor 3bucuga kadar orda ulturasonla bakicakti idrara sıkışık bakılıyomus su ic bakayım dedi bende nietli oldugum için yarina kaldı
iyi yapmışsın beklememekle, keşke tutmadan gideydin o da hallolmuş olurdu 2 iş olmazdı neyse kısmet canım. iyi sonuçlar al inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…