Ooo maşallah kız
Ooo maşallah kız
Başından beri diyorum bu topik uğurlu
Allah bağışlasın
Bizlere de nasip etsin hayırlısıysa
Benim de adetime 5 gün kaldı ama erken gebelik ve normal gebelik testlerim malesef negatif
Belirti var mı? Negatif olsa bile bu hamile değilsin demek değil canım
canım doktora gidecektin naptın?Allah bağîşlasın cnm
öyle düşünme canım vardır bunda da bir hayır deJudy_K canım şimdi dr un yanından çıktım, o hormon tahlillerine gerek yok yumurta rezervin iyi ama pko var dedi. Ve ben pko dan şüphelendiğim halde daha önceki 2 dr göremedi. Bana ekranda da gösterdi küçük küçük kistleşmiş yumurtaları, bu durumda yumurtlama olmuyordur dedi. Klomen başlicaz, istersen direkt aşılama da yapabiliriz dedi. Yumurtanın durumuna göre ilişki önercem dedi. Adeti düzensiz, ya da 35 günün üzerinde olanlar mutlaka ama mutlaka iyi bi dr bulsun arkadaşlar, ben aylardır boşa kürek çekiyormuşum.
yeni bat kaç kuzum.Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Belirtilerini de çok şiddetli yaşamışın :) ben daha yumurtlama dönemimdeyim. Ama bel ve kasık ağrılarım bide gögüs ağrılarım var sanırım yumurtlamadan kaynaklı.
Sağol canım uzayan sıvı akıntı oluyordu, hatta telefonuma yüklediğim programdaki yumurtlama günümde mutlaka kasık ağrım oluyordu, ben anlıyordum her ay yumurtlama günüm olduğunu. Değerlendirdiğimiz halde olmayınca ve artık adet aralığı 38 güne çıkınca işte şüphelendim. Ama başka dr a gidicem, hemen daha hormon yüklemek istemiyorum vücuduma, zaten diyetle kilo veriyorum, spora da başladım, bir kaç ay böyle denicem. Benim bu sene iş yerim de çok stresliydi, şimdi yazın izin döneminde hem kafam rahat olur, tatile fln da çıkarız belki, ayrıca bu ay yumurtlama testi de yapıcam, bakalım yumurtlama olmuyor mu.Geçmiş olsun canımm. Yaaa bende de varmıdır acabaa?senin yumurtlama günlerinde uzayan sıvı akıntın oluyomuydu?
cinsiyeti erkek isim hala düşünüyoruz karar veremedik.bu arada Allah razi olsun canım. senin durum nedir ?maşallah canım Allah tamamına erdirsin, ne olacaktı inşallah, isim düşündünüz mü?
rica ederim canım. insaAllah bi karar verelim .buradan sana haber veririmİnşaALLAH canım pkodan şüpheleniyorum inşallah düşündüğüm çıkmaz.
Çok teşekkür ederim verdiğin değer için canım çok incesin. Yok ben türk isimleri pek fazla bilmiyorum. Yani hiç düşünmedim :)
İnşaALLAH karar verincr bana söylersin ne koyacağınızı :)
Gittim cnm yarina kaldi sonucum 4de cikacak doktor 3bucuga kadar orda ulturasonla bakicakti idrara sıkışık bakılıyomus su ic bakayım dedi bende nietli oldugum için yarina kaldıcanım doktora gidecektin naptın?
Adet döneminin 3.günü haftasonuna (pazara )geliyorsa randevu veriyorlar mı bilginiz var mıİnşallah canım benim :) adetimin 3. gününe randevu aldım, hormon testlerimi yaptırcam, içim rahatlasın ertelemek istemiyorum, bir sorun varsa da gerekeni yaparız en azından. Vajinal ultrasonla da bakmaz di mi adet döneminde?
Bilgim yok, benim cumartesiye denk geliyordu, hastane ctesi öğleye kadar açıktı. Ama bana hormon testine gerek duymadı dr, ultrasonla pko teşhisi koydu.Adet döneminin 3.günü haftasonuna (pazara )geliyorsa randevu veriyorlar mı bilginiz var mı
benim bir kızım var 9 yaşında 2. yi istedikcinsiyeti erkek isim hala düşünüyoruz karar veremedik.bu arada Allah razi olsun canım. senin durum nedir ?
iyi yapmışsın beklememekle, keşke tutmadan gideydin o da hallolmuş olurdu 2 iş olmazdı neyse kısmet canım. iyi sonuçlar al inşallah.Gittim cnm yarina kaldi sonucum 4de cikacak doktor 3bucuga kadar orda ulturasonla bakicakti idrara sıkışık bakılıyomus su ic bakayım dedi bende nietli oldugum için yarina kaldı
rabbim sağlık sıhhat versin .herşey bizim için. kizin sağlıklı uzun ömürler dilerim :)benim bir kızım var 9 yaşında 2. yi istedik
kalp atışı alamadık
mayısın 22sinde kürtaj oldum oldum canım, şimdilik beklemekteyiz, toparlanmaya çalışıyorum..
amin canım sağol, senin ilk mi var mı başka çocuk?rabbim sağlık sıhhat versin .herşey bizim için. kizin sağlıklı uzun ömürler dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?