Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım. İnşallah sizindek bu hayırlı haberlerinizi beklicez bu arada klomen için Asiyemm21 e danisa bilirsin

Yarın doktora gitmeyi bekleyemeden test sonucumu aldım malesef 0,1kan değerim bukadar umutlar boşa gitti yine şuan okadar karışık duygular icindeyimki ilk defa sizinle paylastim .Ne kadar üzgün olduğumu anlatamam ne kadar hamileyim die umut etmesemde demekki regl olmayinca yinede bir umut doğmuş yüreğime bu seferde acaba neden bu kadar zaman regl olmadim die düşünüyorum simdide cok huzursuzum yarin doktora gidince bakalim anlayabilecekmiyiz nedenini insallah kötü birsey cikmaz mevsimsel bir gecikmedir Rabbim yazmamiş demekki bana anne olmayi ondan gelene hamdolsun yinede birileriyle bunu u icten konusmam gerekiyodu duygularımı size actim hakkınızı helal edin kac gündür ne ne değil die sizlerle fikir alıp verisi yaptim

Öncelikle kalbini ferah tut, bazen psikolojik olarak da geçilebiliyor, insan kendini hamilelik belirtilerine o kadar güdülüyor ki adetin de bundan etkilendiğini düşünüyorum, kötü bişey yoktur,üzme canını

Canim ya kiyamam uzulme sikma lutfen canini Ondan gelene boynumuz kildan ince daha once doktora gitmedin mi gittin de bi sorun mu cikmadi. Allahtan umit kesilmez sen elinden geleni yapip tevekkul edeceksin rabbim uygun gorduyse verir vermezse de tek amac cocuk degil bunu da boyle bil.

Öle canım isin garip tarafi ben hep yaziyodum.zaten hic bir belirtim yoktu regl gecikmesi dışında oyuzden hic aklimda bile yoktu taki günum bukadar zamn gecip adet olmayinca icimdeki duygular yeniden alevlendi

3.ay duzensiz oldum cnm oda hep geri geri oldu 22 gunde falan normalde 24 26 gunde bir olurdum bu yasima kadar hic düzensizlik yaşamadim ramazandan önce kültür ve smar testi yaptirdim ve sonuclarina gore doktor aciklama yapacakti heralde ki sonuclar ciksin ona gore degerlendiririz dedi bende sonuclarimi e nabiz uzerinden cikardim temiz cok sukur ramazanda girince tekrardan gidemedim doktora sonuclariminda temiz oldugunu gorunce ramazandada hem regl olucam 3.gunu gider hormon testi falan yaptirim diodumki hic olmadim hepsi kaldi buyuzden

Insalla oledir cnm.kanda cikmadigina gore artik gebelik yok insallah sonu hayır olur dieim

Anladim canim.hayirlisi olsun insallah Allah gonlune gore versin.

Kesinlikle ümit korucuoğlu değil. Siteye yazdığım ve başımdan geçenleri anlattığım altına benzer durumu yaşayabların yorumları kaldırılmış varın burdan pay biçin

Aynen canım bence de öyle yap. Benim ablam da pkoluydu o kadar ilaç verdiler ki vücudu doymuştu artık almamıyordu ilaç. 1seneye anca temizlendi o ilaçlar vücuttan. Çok şükür şimdi sağlıklı. Atlattı pkoyu. Yumurtası da çatlıyor artık ama çok zorluk çekti. Senin yaşın var ama. Yani bi 2sene daha bekleme derim. Rabbim büyük kendiliğinden hamile kalırsın belki. İnşallah alırsın bebişini kucağına sonra olursun tedavini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…