- 28 Mayıs 2018
- 26
- 16
- 38
- 35
Teşekkür ederimBilgim yok, benim cumartesiye denk geliyordu, hastane ctesi öğleye kadar açıktı. Ama bana hormon testine gerek duymadı dr, ultrasonla pko teşhisi koydu.
Gecmis olsun cnm rabbim büyükbenim bir kızım var 9 yaşında 2. yi istedik
kalp atışı alamadık
mayısın 22sinde kürtaj oldum oldum canım, şimdilik beklemekteyiz, toparlanmaya çalışıyorum..
Aynnen cnm ama hic regl olmadim diede hic borcum olmadi bugüne kadar belli olmadan bozamadim ama yarin tutamiycam galibaiyi yapmışsın beklememekle, keşke tutmadan gideydin o da hallolmuş olurdu 2 iş olmazdı neyse kısmet canım. iyi sonuçlar al inşallah.
Bazi hastanelerde o donemde randevu almadan gidiliyo cunki bazen regl oldugumuz zamn randevu bulamiyoruz bence telefonla bir sor hastaneye istersenTeşekkür ederim
Sağol canım. İnşallah sizindek bu hayırlı haberlerinizi beklicez bu arada klomen için Asiyemm21 e danisa bilirsinCanım gözün aydın, sağlıkla kucağına al inşallah. Benim de son zamanlarda adetlerim arasındaki süre uzadı iyice, 33 ken 38 e kadar çıktı. Dün dr a gittim, polikistik over dedi. Klomen başlatacaktı ama bu ay bayramdan dolayı şehir dışında olacağım için gelecek ay tekrar gidicem.
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum artık.inşallah adet olmam da gerek kalmaz, teşekkürler cevabınız içinBazi hastanelerde o donemde randevu almadan gidiliyo cunki bazen regl oldugumuz zamn randevu bulamiyoruz bence telefonla bir sor hastaneye istersen
Öncelikle kalbini ferah tut, bazen psikolojik olarak da geçilebiliyor, insan kendini hamilelik belirtilerine o kadar güdülüyor ki adetin de bundan etkilendiğini düşünüyorum, kötü bişey yoktur,üzme canınıYarın doktora gitmeyi bekleyemeden test sonucumu aldım malesef 0,1kan değerim bukadar umutlar boşa gitti yine şuan okadar karışık duygular icindeyimki ilk defa sizinle paylastim .Ne kadar üzgün olduğumu anlatamam ne kadar hamileyim die umut etmesemde demekki regl olmayinca yinede bir umut doğmuş yüreğime bu seferde acaba neden bu kadar zaman regl olmadim die düşünüyorum simdide cok huzursuzum yarin doktora gidince bakalim anlayabilecekmiyiz nedenini insallah kötü birsey cikmaz mevsimsel bir gecikmedir Rabbim yazmamiş demekki bana anne olmayi ondan gelene hamdolsun yinede birileriyle bunu u icten konusmam gerekiyodu duygularımı size actim hakkınızı helal edin kac gündür ne ne değil die sizlerle fikir alıp verisi yaptim
Canim ya kiyamam uzulme sikma lutfen canini Ondan gelene boynumuz kildan ince daha once doktora gitmedin mi gittin de bi sorun mu cikmadi. Allahtan umit kesilmez sen elinden geleni yapip tevekkul edeceksin rabbim uygun gorduyse verir vermezse de tek amac cocuk degil bunu da boyle bil.Yarın doktora gitmeyi bekleyemeden test sonucumu aldım malesef 0,1kan değerim bukadar umutlar boşa gitti yine şuan okadar karışık duygular icindeyimki ilk defa sizinle paylastim .Ne kadar üzgün olduğumu anlatamam ne kadar hamileyim die umut etmesemde demekki regl olmayinca yinede bir umut doğmuş yüreğime bu seferde acaba neden bu kadar zaman regl olmadim die düşünüyorum simdide cok huzursuzum yarin doktora gidince bakalim anlayabilecekmiyiz nedenini insallah kötü birsey cikmaz mevsimsel bir gecikmedir Rabbim yazmamiş demekki bana anne olmayi ondan gelene hamdolsun yinede birileriyle bunu u icten konusmam gerekiyodu duygularımı size actim hakkınızı helal edin kac gündür ne ne değil die sizlerle fikir alıp verisi yaptim
Öle canım isin garip tarafi ben hep yaziyodum.zaten hic bir belirtim yoktu regl gecikmesi dışında oyuzden hic aklimda bile yoktu taki günum bukadar zamn gecip adet olmayinca icimdeki duygular yeniden alevlendiÖncelikle kalbini ferah tut, bazen psikolojik olarak da geçilebiliyor, insan kendini hamilelik belirtilerine o kadar güdülüyor ki adetin de bundan etkilendiğini düşünüyorum, kötü bişey yoktur,üzme canını
3.ay duzensiz oldum cnm oda hep geri geri oldu 22 gunde falan normalde 24 26 gunde bir olurdum bu yasima kadar hic düzensizlik yaşamadim ramazandan önce kültür ve smar testi yaptirdim ve sonuclarina gore doktor aciklama yapacakti heralde ki sonuclar ciksin ona gore degerlendiririz dedi bende sonuclarimi e nabiz uzerinden cikardim temiz cok sukur ramazanda girince tekrardan gidemedim doktora sonuclariminda temiz oldugunu gorunce ramazandada hem regl olucam 3.gunu gider hormon testi falan yaptirim diodumki hic olmadim hepsi kaldi buyuzdenCanim ya kiyamam uzulme sikma lutfen canini Ondan gelene boynumuz kildan ince daha once doktora gitmedin mi gittin de bi sorun mu cikmadi. Allahtan umit kesilmez sen elinden geleni yapip tevekkul edeceksin rabbim uygun gorduyse verir vermezse de tek amac cocuk degil bunu da boyle bil.
Insalla oledir cnm.kanda cikmadigina gore artik gebelik yok insallah sonu hayır olur dieimÖncelikle kalbini ferah tut, bazen psikolojik olarak da geçilebiliyor, insan kendini hamilelik belirtilerine o kadar güdülüyor ki adetin de bundan etkilendiğini düşünüyorum, kötü bişey yoktur,üzme canını
Insallah cnm Allah herkese anne olma duygusunu yaşatsınBen de öyle yapmayı düşünüyorum artık.inşallah adet olmam da gerek kalmaz, teşekkürler cevabınız için
Anladim canim.hayirlisi olsun insallah Allah gonlune gore versin.3.ay duzensiz oldum cnm oda hep geri geri oldu 22 gunde falan normalde 24 26 gunde bir olurdum bu yasima kadar hic düzensizlik yaşamadim ramazandan önce kültür ve smar testi yaptirdim ve sonuclarina gore doktor aciklama yapacakti heralde ki sonuclar ciksin ona gore degerlendiririz dedi bende sonuclarimi e nabiz uzerinden cikardim temiz cok sukur ramazanda girince tekrardan gidemedim doktora sonuclariminda temiz oldugunu gorunce ramazandada hem regl olucam 3.gunu gider hormon testi falan yaptirim diodumki hic olmadim hepsi kaldi buyuzden
Kesinlikle ümit korucuoğlu değil. Siteye yazdığım ve başımdan geçenleri anlattığım altına benzer durumu yaşayabların yorumları kaldırılmış varın burdan pay biçinKızlar Ankara’da oturup kadın Doğum doktorundan memnun olanınız var mı?Gebelik öncesi doktor bulmam lazım ama doğru dürüst ilgili doktor bulamadım bu ay adetin peşine randevu alacağım ama bu ay özelden alacağım önerebileceğiniz kesinlikle tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
yok canım benim ilk hamileliğim Allah izin verirseamin canım sağol, senin ilk mi var mı başka çocuk?
yeni bat kaç kuzum.
bu arada Repse de hamileymiş geçen bi yerde denk geldik de:))
Sağol canım uzayan sıvı akıntı oluyordu, hatta telefonuma yüklediğim programdaki yumurtlama günümde mutlaka kasık ağrım oluyordu, ben anlıyordum her ay yumurtlama günüm olduğunu. Değerlendirdiğimiz halde olmayınca ve artık adet aralığı 38 güne çıkınca işte şüphelendim. Ama başka dr a gidicem, hemen daha hormon yüklemek istemiyorum vücuduma, zaten diyetle kilo veriyorum, spora da başladım, bir kaç ay böyle denicem. Benim bu sene iş yerim de çok stresliydi, şimdi yazın izin döneminde hem kafam rahat olur, tatile fln da çıkarız belki, ayrıca bu ay yumurtlama testi de yapıcam, bakalım yumurtlama olmuyor mu.
rica ederim canım. insaAllah bi karar verelim .buradan sana haber veririmvarsa da üzülme tedavi olursun Allahım Allahin izniyle herşey güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?