Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok üzüldüm canım çok umutluydum vardır Rabbimin bir bildiği. ALLAHım inşallah bu mübarek ayın hürmetine versin sizin gibi hasretle bekleyenlerin mucizesini. İnşallah

İki sene bekleyemem canım biz Ağustos'ta evlendik aralık ayından beri de çocuk istiyoruz. Benle beraber başlayan bi arkadaşım yeni hamile kaldı, ben de dr a görüneyim dedim işte sonuç bu.

Kızlar doktor bir de bana kan grubumu sordu, sebebini bilmiyorum. Sonradan araştırdığımda hamileliğin kan gruplarıyla alakası varmış. Mesela sıfır kan grubunun rezervleri daha az oluyormuş, daha hızlı yumurta atıyormuş bu grup, o yüzden hamileliği ertelememeliymiş. En yüksek yumurta rezervi ise A grubundaymış. Harward üniversitesinin bir araştırmasıymış bu. Benim kan grubum AB + . Kan uyuşmazlığı için sormuştur belki bilmiyorum.

Ablamla enişteminde kan uyuşmazlığı var.qaliba biri - biri +.gider gitmez hamile kaldı.ve çoçukda 0rh- qaliba sizde böyle diyolar.bizde -1 diyolar

38 yasindayim bir oglum var 4.5 yasinda otizmli malesef
2. gebeligim 10 hafta kadar surdu kalbj atmadi dusuk basladi kurtaj oldum suan yine istiyorum ama rabbim bu yasta nasip edermi bilmiyorum adetime 3 gun var hic belirtim yok sadece dun sancim vardi sanki adet olacagim gibi

Canım 38yaşın var 58değil niye vermesin Rabbim? İnşallah olur. Rabbim evladını korusun

Judy_K Merhaba canım bugün doktora gittim 1 aydır gitmemiştim çok şükür bebeğim iyiydi, orucumun hepsini tutmama rağmen suyum da iyi dedi doktor. Rabbim onun da rızkını veriyo işte.
Cinsiyeti de öğrendimm erkemiş, kız istiyordum normalde ama inan erkek duyunca bile sevindim Rabbim inşallah sana ve isteyen herkese de nasip eder sende burda bizlerle paylaşırsın mutluluğunu

Selam kizlar, mayis ayinda hamile kaldim ama kimyasal gebelik yasadim maalesef, bir kizim var 18aylik, ikinciyii istiyorduk nasip olmadı, Allah boyle uygun görmüş.. Zaten bir sene korunmaya karar verdik doğumun kışa gelmesini istedigim icin.. Hem kizimda büyümüş olur bu süreçte . Hepimizin hakkinda hayırlısı olsun inşallah :)

Canım 38yaşın var 58değil niye vermesin Rabbim? İnşallah olur. Rabbim evladını korusun
evet de yaş geçtikçe gebelikde zorlaşıyor mesela bu ay 12. gün yumurtam çatladı birde 16 gün değerlendirmeye çalıştım insaallah tutmustur bekliyorum rabbim usteyen herkeze nasip etsin . Birde cok korkuyorum tekrar otizmli olurmu diye tabi allah verirse yapacsk bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…