Yarın doktora gitmeyi bekleyemeden test sonucumu aldım malesef 0,1kan değerim bukadar umutlar boşa gitti yine şuan okadar karışık duygular icindeyimki ilk defa sizinle paylastim .Ne kadar üzgün olduğumu anlatamam ne kadar hamileyim die umut etmesemde demekki regl olmayinca yinede bir umut doğmuş yüreğime bu seferde acaba neden bu kadar zaman regl olmadim die düşünüyorum simdide cok huzursuzum yarin doktora gidince bakalim anlayabilecekmiyiz nedenini insallah kötü birsey cikmaz mevsimsel bir gecikmedir Rabbim yazmamiş demekki bana anne olmayi ondan gelene hamdolsun yinede birileriyle bunu u icten konusmam gerekiyodu duygularımı size actim hakkınızı helal edin kac gündür ne ne değil die sizlerle fikir alıp verisi yaptim
evett yaa bak ben öle miyimm? her türlü yanıbaşınızdayım:)Yaaa?? Ne güzel :) Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın.
Kız hamile olmuş unutmuş bizi.
hayırlısı bakalım19 haziran tatlım. Yani flo öyle göstediyor :)
evett yaa bak ben öle miyimm? her türlü yanıbaşınızdayım:)
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin, sorunsuz sıkıntısız kucağına alırsın inşallah..yok canım benim ilk hamileliğim Allah izin verirse
Ya sen cansın. Benden çok benim konumdasın
İki sene bekleyemem canım biz Ağustos'ta evlendik aralık ayından beri de çocuk istiyoruz. Benle beraber başlayan bi arkadaşım yeni hamile kaldı, ben de dr a görüneyim dedim işte sonuç bu.Aynen canım bence de öyle yap. Benim ablam da pkoluydu o kadar ilaç verdiler ki vücudu doymuştu artık almamıyordu ilaç. 1seneye anca temizlendi o ilaçlar vücuttan. Çok şükür şimdi sağlıklı. Atlattı pkoyu. Yumurtası da çatlıyor artık ama çok zorluk çekti. Senin yaşın var ama. Yani bi 2sene daha bekleme derim. Rabbim büyük kendiliğinden hamile kalırsın belki. İnşallah alırsın bebişini kucağına sonra olursun tedavini.
Ablamla enişteminde kan uyuşmazlığı var.qaliba biri - biri +.gider gitmez hamile kaldı.ve çoçukda 0rh- qaliba sizde böyle diyolar.bizde -1 diyolarKızlar doktor bir de bana kan grubumu sordu, sebebini bilmiyorum. Sonradan araştırdığımda hamileliğin kan gruplarıyla alakası varmış. Mesela sıfır kan grubunun rezervleri daha az oluyormuş, daha hızlı yumurta atıyormuş bu grup, o yüzden hamileliği ertelememeliymiş. En yüksek yumurta rezervi ise A grubundaymış. Harward üniversitesinin bir araştırmasıymış bu. Benim kan grubum AB + . Kan uyuşmazlığı için sormuştur belki bilmiyorum.
sen de kuzuummsuunn :*Ya sen cansın. Benden çok benim konumdasın
38 yasindayim bir oglum var 4.5 yasinda otizmli malesef
2. gebeligim 10 hafta kadar surdu kalbj atmadi dusuk basladi kurtaj oldum suan yine istiyorum ama rabbim bu yasta nasip edermi bilmiyorum adetime 3 gun var hic belirtim yok sadece dun sancim vardi sanki adet olacagim gibi
Amin cnm insallahÇok üzüldüm canım çok umutluydumvardır Rabbimin bir bildiği. ALLAHım inşallah bu mübarek ayın hürmetine versin sizin gibi hasretle bekleyenlerin mucizesini. İnşallah
ederim tabi :)İnşaALLAH şekerim dua et bizim için :)
amin canım çok sagolMaşallah canım Allah tamamına erdirsin, sorunsuz sıkıntısız kucağına alırsın inşallah..
evet de yaş geçtikçe gebelikde zorlaşıyor mesela bu ay 12. gün yumurtam çatladı birde 16 gün değerlendirmeye çalıştım insaallah tutmustur bekliyorum rabbim usteyen herkeze nasip etsin . Birde cok korkuyorum tekrar otizmli olurmu diye tabi allah verirse yapacsk bisey yokCanım 38yaşın var 58değil niye vermesin Rabbim? İnşallah olur. Rabbim evladını korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?