- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
Bence kesin erkektir canım böyle erkenden göstermiş haylaz kendisiniKızçeleriimmm selamm ben yine buraya hep size bişiler sormaya giriyorum sanki işim düşer gibi ama kusura bakmayın fikrinizi almam lazımmm :)) ben dün doktora gittim 12 haftalık olduk doktor şuan cinsiyeti görülüyor ama şimdi söylemiycem 2 hafta sonra söylerim dedi. Takıldı kaldı aklım hala o muhabbetin içindeyim. Bakmadığım sayfa kalmadı sizde fikrinizi söyleyin istedim. Kız da erkek de cinsiyetini 12. Haftada gösteriyor mu? Doktor görmüş oldu sonuçta ama kesin olsun diye söylemek istemedi. Bi yerden bi ipucu yakalamak istiyorum da@mavimilena_ kerem34gul
Bence kesin erkektir canım böyle erkenden göstermiş haylaz kendisini
Hislerimde erkek olacağından yana senin için.Sağlıkla gelsinlerde inşallah.
Amin amin inşallah canım.Ya canım bi görseydin şok olurdun zıp zıp zıplıyordu kesenin içinde seken top gibiydi aynı hahahahtam zıplarken yakaladık ultrasonda gülsem mii ağlasam mı karıştırdım çok tuhaf duygulara girdim öyle görünce.. inşallah sağlıklı olsunlar önceliğimiz o tabiiki Allah hepimize hayırlı evlatlar versin biz anca böyle tatlı meraklar içine girelim başka sorunumuz olmasın yeter ki
Amin amin inşallah canım.
Bak kesin erkek seninki kızlar daha sakin hanım hanımcık oluyo hahah
Ben de öğrendim bugün cinsiyeti annemle gittim eşime ben cinsiyeti söylemek istedim akşam mavi bi emzik aldım verdim ay ne sevindi
Darısı başına senin canım
Aynen canım ben mesela kız istiyordum cicili bicili giydirirm tatlı olur diye ama doktor erkek diyince nasıl sevindim yani gönlümden kız geçmiyormuş gibi cinsiyeti ne olursa olsun duyunca insan çok farklı hissediyo ayrı bi sevinç yani :)Ayy çok güzel bi sürpriz olmuş kız ya da erkek inşallah darısı benim de başıma :)) maşallah oğluşa sağlıkla sıhhatle inşallahhh! Bu arada yeni öğrendiğim birşeyi sizle de paylaşmak istiyorum şu sıralar tv de bol bol kuran dinletisine denk geliyorum. Her dinledikten sonra bi sakinlik bi huzur çöküverirdi içime. Bende merak edip internette araştırdım biraz bazı araştırmalar sonucunda bu şekilde hamileyken kuran dinleyen annelerin çocukları çok daha uysal olurmuş ve ilerleyen yaşlarında kuranı öğrenme olasılıkları daha yüksek olurmuş anne karnında aşina oldukları birşey oldukları için. İnşallah Allah hepimize hayırlı evlarlar verir canlarım
Aynen canım ben mesela kız istiyordum cicili bicili giydirirm tatlı olur diye ama doktor erkek diyince nasıl sevindim yani gönlümden kız geçmiyormuş gibi cinsiyeti ne olursa olsun duyunca insan çok farklı hissediyo ayrı bi sevinç yani :)
Bu dediğin çok hoşuma gitti bende hem dinler kuran'ı hem okurum kendimde bol bol inşallah, Rabbim onları hayırlı evlatlar nasip etsin, sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip eder inşallah.
Judy_K Merhaba canım bugün doktora gittim 1 aydır gitmemiştim çok şükür bebeğim iyiydi, orucumun hepsini tutmama rağmen suyum da iyi dedi doktor. Rabbim onun da rızkını veriyo işte.
Cinsiyeti de öğrendimm erkemiş, kız istiyordum normalde ama inan erkek duyunca bile sevindim Rabbim inşallah sana ve isteyen herkese de nasip eder sende burda bizlerle paylaşırsın mutluluğunu
evet de yaş geçtikçe gebelikde zorlaşıyor mesela bu ay 12. gün yumurtam çatladı birde 16 gün değerlendirmeye çalıştım insaallah tutmustur bekliyorum rabbim usteyen herkeze nasip etsin . Birde cok korkuyorum tekrar otizmli olurmu diye tabi allah verirse yapacsk bisey yok
Bikucukbalik kız minik balık hoşgeldin :) bence senin bebiş erkek :) doktor bence onu görmüş ama emin olmak için haftaya söylerim demiş :) öğrenince haber ver bize de :)
Çok teşekkür ederim canımHoşgeldin canım çok çok sevindim yaa ben ikisini de seviyorum kız da erkek de
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Doktor tutup tutmaman konusunda birşey dedi mi canım? İlaç vitamin falan kullanmıyor musun?
Merhaba hanımlar, rabbim hamile olanların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Bebek isteyenlerede tez zamanda bebek versin inşallah. Ben 36 yaşındayım. 1 oğlum var 7 yaşında. 1 yıldır bebek istiyoruz. Bundan öncede hep doğal yoldan korunduk. ilaç felan almadım. mayısın 24 ünde doktora gittim.. Yumurtalıkların dolu güzel. rahmin temiz bir sıkıntı görünmüyor dedi. hatta yumurtan çatlamak üzere dedi. 3 gün peşpeşe deneyin dedi. 01 haziran da boğaz enfeksiyonu nedeniyle ateşlendim doktora gittim. çok ağrım vardı. gebelik için kan testi yaptı ve ilaç verdi. gebelikte negatif çıktı. çok üzüldüm. 10 u gibide adet günüm. ama hiçbir belirti yaşamıyorum. oğlumda göğüslerim çok şişmişti, akıntım çok fazlaydı. Şimdi ise çok çok az bi ağrı var göğüslerimde ve akıntı nerdeyse hiç yok. bugünde sol kasığımda hafif sertlik ve çok nadir bi batma oluyo. Bu bebeği çok istiyorum. Özellikle oğlum...Sizce ümidim var mı benim? Bneim gibi hiç bişi hissetmeyip hamile kalanlar var mı? Lütfen yardımcı olun...
Canım öncelikle duaların için sağol Allah razı olsun. Size de Allah en yakın zamanda oğluşunuza bi kardeş nasip eder inşallah. Bende senin gibi doktora gitmiştim doktor bana yumurtan çatlamak üzere demişti ama o ay hamile kalamamıştım. Sonraki ay kalabilmiştim. Onun sebebini ilişkiye girme yoğunluğuna bağladım ben. İlk ay çok girememiştik ama hamile kaldığım ay adetim bittikten 3 gün sonrasından itibaren tüm 1 hafta 1 er gün aralıklarla ilişkiye girdik. Yani adetim bitmişti 2-3 gün sonra başlamıştık işte. 1 hafta öyle sürdü. Zaten o ay hamile kalmışım. Sadece adet belirtisi yaşadım öyle bulantı falan hiççç olmadı hatta bi ara adet olacağımı düşünüyordum. Sizin için de Allah hayırlısını versin inşallah
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. O kadar üzülüyorum ki artık yaşımda geçiyor diye. İnşallah bu ay olmazsa bile önümüzdeki ay olur. Tavsiyenizi uygulıcam önümüzdeki ay. İnşallah olur:)
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. O kadar üzülüyorum ki artık yaşımda geçiyor diye. İnşallah bu ay olmazsa bile önümüzdeki ay olur. Tavsiyenizi uygulıcam önümüzdeki ay. İnşallah olur:)
Canım çok güzel bişi bu. Böyle bi sistem oturtmuşsun. Peki bi programımı var bunun? Bende uygulasam.Eki Görüntüle 2154582 Eki Görüntüle 2154581
Canım bak ben buraya o ay ki adet günlerimin başlangıcının bitişinin ve girilen ilişki zamanlarının fotoğraflarını çektim. Üzerinde kalp simgesi olanlar ilişkiye girilen günler. Koyu pembe olan günler adet günleri. Mavi ve mor renkli olan günler de doğurgan olunan günler. Bu fotoğraflarla anlatmak istediğimi daha iyi anlatıcam :))
Canım çok güzel bişi bu. Böyle bi sistem oturtmuşsun. Peki bi programımı var bunun? Bende uygulasam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?