Çok teşekkür ederim canım
Doktora ben sordum orucumu tutuyorum diye direk bana hiç bir hastama önermiyorum ben dedi oruç tutmayı ama buna rağmen bebek suyu herşeyi gayet iyi dedi Rabbim onun rızkınıı da veriyo işte
Aynen öyle canım benim çok sağolRabbim ikinizi de korusun canım. Hem az kaldı artık bitti bitiyor Ramazan da. Sonrasında bol bol vitamin alırsın dengelersin :)
Merhaba cnm bende seninle aynı dertteyim 4.5 yasinda oglum var otizmli bende hicbir ilac kullanmadım simdiye kadar 2 aydir deniyorum denk getirmeye calisiyorum bu aeada bu ay 37 bitecek bu ay umutlendim cok haziranin 8 i adet gunum dun test yaptim negatifti cokmu erken yaptim bilemiyorum ama gece ruyamda test yapiyorum ve pozitif cıkıyordu hemen uyandim yaptim olmadi neredeyse agliyacaktim artik umudum yok inş. hepimiz hamiş oluruzMerhaba hanımlar, rabbim hamile olanların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Bebek isteyenlerede tez zamanda bebek versin inşallah. Ben 36 yaşındayım. 1 oğlum var 7 yaşında. 1 yıldır bebek istiyoruz. Bundan öncede hep doğal yoldan korunduk. ilaç felan almadım. mayısın 24 ünde doktora gittim.. Yumurtalıkların dolu güzel. rahmin temiz bir sıkıntı görünmüyor dedi. hatta yumurtan çatlamak üzere dedi. 3 gün peşpeşe deneyin dedi. 01 haziran da boğaz enfeksiyonu nedeniyle ateşlendim doktora gittim. çok ağrım vardı. gebelik için kan testi yaptı ve ilaç verdi. gebelikte negatif çıktı. çok üzüldüm. 10 u gibide adet günüm. ama hiçbir belirti yaşamıyorum. oğlumda göğüslerim çok şişmişti, akıntım çok fazlaydı. Şimdi ise çok çok az bi ağrı var göğüslerimde ve akıntı nerdeyse hiç yok. bugünde sol kasığımda hafif sertlik ve çok nadir bi batma oluyo. Bu bebeği çok istiyorum. Özellikle oğlum...Sizce ümidim var mı benim? Bneim gibi hiç bişi hissetmeyip hamile kalanlar var mı? Lütfen yardımcı olun...
İi geceler kızlar 1 yılın sonunda bende 7haftalık +5 günlüğüm yarın doktora gidicem kalp atışlarını duymak için dualarınızı eksik etmeyin olur mu bütün ramazan oruç tutum çok ii beslenemdim bulantılardan dolayı dua edin doktordan güzel haberler alayım
Merhaba cnm bende seninle aynı dertteyim 4.5 yasinda oglum var otizmli bende hicbir ilac kullanmadım simdiye kadar 2 aydir deniyorum denk getirmeye calisiyorum bu aeada bu ay 37 bitecek bu ay umutlendim cok haziranin 8 i adet gunum dun test yaptim negatifti cokmu erken yaptim bilemiyorum ama gece ruyamda test yapiyorum ve pozitif cıkıyordu hemen uyandim yaptim olmadi neredeyse agliyacaktim artik umudum yok inş. hepimiz hamiş oluruz
Uzmek istemem ama Negatif ciktiysa yoktur hamilelik canimLutfen yardim edin ramazin başında hasta oldum 3 gun sürdü .sonra kan tahlili yaptım negatif çıktı.ama ogunden beri görüşlerde hassasiyet şişkinlik dolgunluk var zaten belli ediyor.siz8de hamile olma ihtimalim varmi .
Judyk dediği gibi kötü oluyorsanız oruç tutarken tutmayın doğumdan sonra kaza yaparsınız dinimiz bu konuda izini de var hamileler içinİi geceler kızlar 1 yılın sonunda bende 7haftalık +5 günlüğüm yarın doktora gidicem kalp atışlarını duymak için dualarınızı eksik etmeyin olur mu bütün ramazan oruç tutum çok ii beslenemdim bulantılardan dolayı dua edin doktordan güzel haberler alayım
Tebrik ederim Rabbim bebeğini korusun. Canım ne yaptın ne denedin? Benim de 1yıl oldu ama yok ortada bişey henüz
Oruç tutmaman lazım. Rabbim boşuna dememiş hamileler tutamaz diye. Bizim vücudumuzun içini dışını o bilir çünkü. Allah muhafaza bişey olurM mavimilena_ arkadaşımız da tutuyor ama doktor kontrolünde tutmuş. Ağrısı bulantısı olmamış. Senin bulantın da var. Tutmaman gerek. Rabbim ikinizi de korusun. Güzel haberlerle gel canım
Judyk dediği gibi kötü oluyorsanız oruç tutarken tutmayın doğumdan sonra kaza yaparsınız dinimiz bu konuda izini de var hamileler için
Tebrik ederim Rabbim bebeğini korusun. Canım ne yaptın ne denedin? Benim de 1yıl oldu ama yok ortada bişey henüz
Oruç tutmaman lazım. Rabbim boşuna dememiş hamileler tutamaz diye. Bizim vücudumuzun içini dışını o bilir çünkü. Allah muhafaza bişey olurM mavimilena_ arkadaşımız da tutuyor ama doktor kontrolünde tutmuş. Ağrısı bulantısı olmamış. Senin bulantın da var. Tutmaman gerek. Rabbim ikinizi de korusun. Güzel haberlerle gel canım
Doktorum bitki çayı verdi esila markası civan perçem cayı birde inofolic kombi kullandım 2 ay sabah akşam eşimde bende kuru incir yedik yumurtlama günümde düzenli olarak ilişki oldu 41 gün Meryem suresini okudum müsait olmadığım gün eşim veya ailem okudu rabbimde isteyince de oldu çok şükür
Arapçadan Mı okudun tatlım yoksa türkçe mi? Benim de orucum bitsin arı sütü bide soğan kürüne başlıycam inşaALLAH.
Arapça okuyordum ben cnm kistlerin mi var
Yok çok şükür ALLAH korusun hiçbi şeyim yok. Sadece soğan kürü kullanan herkes hamile kalıyor bide ben deniyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?