Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben doktoruma soğan kürünü söyledim kistlerin yok kullanmamamı önerdi onun yerine civan perçemi hayıt tohumlu olan çayı önerdi

Geçen bi arkadaşım önerdi. O da doktor gerçi jinelokog değil ama kendisi de belli bi aralıkla 10gün kadar yaptığını söyledi. Rahmi çok iyi temizliyormuş. Sadece o suyla değil sütle soğan kürünü yapmamı önerdi. Önerdiği arkadaşları da hamile kalmışlar kullandıktan sonra. Doktorum yok henüz iyi bir doktor arıyorum ondan soramam doktoruma :)

Canım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırsın. Ben adetim 10 haziranda olması gerekirken 01 haziran gibi kan testi yaptırmıştım negatif çıktı. Sen sakın moralini bozma. Rabbim hayırlı zamanda verecektir. Ben yumurtlama günümü tespit edemeyince 24 mayısta doktora gittim. 3 gün çalışın, çatlamak üzere demişti. Bende öle yaptım. Sonra da bi daha olmadı. sonra 5-6 gün sonra işte kan testi negatif çıktı. Bu sabah ve öğlen çubuk testlerden yaptım ve çok ama çok silik ikinci çizgiyi gördüm. Ama emin olamıyorum. Kan testini tekrarlamak için bi kaç gün daha beklicem. Ben yumurtlama günümü tespit edemiyorum diye özellikle ayarlayıp gittim doktora. Sende öle yapabilirsin... Rabbim en kısa zamanda nasip etsin

Antalyada olsan seni kendi doktorumla tanıştırırdım cnm çok ilgili her soruya içtenlikle cevap veriyor inşallah sende bulursun bi doktor hayırlısı ile

Pepaap ve flo siyw bir program var orada rahatlıkla yumurtalama hününü hesaplıyor ben o programi takip ettim rabbim nasip etti oldu

an itibari ile benim de 5 kaldı
sabahki gebelik testim negatif
ben erken öğrenirdim ama bu defa olmadı pek umudum yok
kasıklarda sancı batma yanma oluyor ama sanırım psikolojik
Allahtan ümit kesilmez yine de :)

Kızlar merhaba.benim dün sağ kasıkığmdan bacağımıza ağrı giriyordu.hemde nasıl bi ağrı.böyle bi.şey hamilelik ola bilirmi.diğilsede nedir.çok korktum dün.bi porblem varsa diye

Kızlar merhaba.benim dün sağ kasıkığmdan bacağımıza ağrı giriyordu.hemde nasıl bi ağrı.böyle bi.şey hamilelik ola bilirmi.diğilsede nedir.çok korktum dün.bi porblem varsa diye

Canım merhaba adet gününe yakın o ağrılar yine oluşabilir tabi gebelik te olabilir o yüzden çok takma derim çünkü ben aşılama oldum ve o ağrılar hem sağda hem sol da ve hergün gece yatırmıyor diyebilirim ben takmıyorum ama sen de takma :)

Yok canım ya takmıyordumda.böyle bi acı yaşamamışdım.bi problem faşan olursa diye korkuyorum

Günaydın hanımlar. Daha öncede yazmıştım 1 yılı aşkındır 2. yi deniyoruz olmuyo. 10 haziran adet günümdü. 08 hziranda çubuk test yaptım evde 2. çizgiyi gördüm. sonra farklı markaların testinide yaptım yine aynı 2. çizgi vardı. Çok mutlu olmuştum. Ertesi gün yaptığımda çizginin derecesi azaldı. Dün sabah yaptığımda tamamen kayboldu. Bende dün kan testi yaptırdım. 14,66 çıktı sonuç. Doktorun asistanı kimyasal gebelik yada düşük olabilir. Büyük ihtimalle gebelik varsa da sonlanacak dedi. çok Mutsuzum. Bu sabahta yaptım yine negatif. Bundan sonra artma durumu olmaz değil mi beta hcg seviyemin Hiç mi umutlanmayayım? Benim durumumda olan var mı? Yardımlarınıza çok ihtiyacım var...

Kızlar beni hatirlayaniniz var mi bilmiyorum. Ama konu sahibi tanıyor. ben düşük yaptım ve şimdilik düşünmüyorum. Seneye bu yıl kalsın. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin. Allaha emanet olun. Hamile kalırsanız da ve ya çok istiyorsanız stres ten ve ağır tasimaktan kaçının

Neye dayanarak kimyasal dediki sana beta hcg mi dusuk oldugu icin Bebegin saglikla sana tutunur insallah canim

Canımm evett tanıyorum tabii. Çok çok üzüldüm sanırım stresten düşürdün bebişi. Rabbim sabır versin. İnşallah yine olur canım

Bence doktor yardımı almalısın. Burda biri konu açmıştı değeri her defasında düşüp tekrardan kalkıyor sonra düşüyor yine kalkıyor. 7-8kez düşüp kalktı. Değerlerini de paylaştı burda. Sonra bebeği tutunmuş değer katlanarak artmış

ben de hatırladım geçmiş olsun canım yaşın kaç bilmiyorum daha küçük galiba ondan seneye diyorsun sanırım..
Allah kalbine göre versin..

Sen zaten konu sahibi gibi oldun burda benimle
he ya aynen öyle oldu. aslında girmeyim artık kafamı dinleyim diyorum, bağımlılık yaptı bakıyorum 9 nisanda üye olmuşum burda beraber batı bekledik, ısrarlarınızla test yaptım bat günü hamile olduğumu öğrendim, 22 mayıs kürtaj, şimdi de 19 gün olmuş kürtaj olalı, çok çabuk geçiyor zaman şöyle düşününce, Allah bundan sonra yüzümüzü güldürsün inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…