Doktorunla bi görüş derim önce soğan kürü herkese ii gelmeye bilir herkesde farklı bitki fayda veriyor yanlış bişey yapma
Evet ben doktoruma soğan kürünü söyledim kistlerin yok kullanmamamı önerdi onun yerine civan perçemi hayıt tohumlu olan çayı önerdiCidden mi? Bide hamilelik ihtimali varsa soğan kürü düşüğe sebep olur mu?
Evet ben doktoruma soğan kürünü söyledim kistlerin yok kullanmamamı önerdi onun yerine civan perçemi hayıt tohumlu olan çayı önerdi
Canım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırsın. Ben adetim 10 haziranda olması gerekirken 01 haziran gibi kan testi yaptırmıştım negatif çıktı. Sen sakın moralini bozma. Rabbim hayırlı zamanda verecektir. Ben yumurtlama günümü tespit edemeyince 24 mayısta doktora gittim. 3 gün çalışın, çatlamak üzere demişti. Bende öle yaptım. Sonra da bi daha olmadı. sonra 5-6 gün sonra işte kan testi negatif çıktı. Bu sabah ve öğlen çubuk testlerden yaptım ve çok ama çok silik ikinci çizgiyi gördüm. Ama emin olamıyorum. Kan testini tekrarlamak için bi kaç gün daha beklicem. Ben yumurtlama günümü tespit edemiyorum diye özellikle ayarlayıp gittim doktora. Sende öle yapabilirsin... Rabbim en kısa zamanda nasip etsinMerhaba cnm bende seninle aynı dertteyim 4.5 yasinda oglum var otizmli bende hicbir ilac kullanmadım simdiye kadar 2 aydir deniyorum denk getirmeye calisiyorum bu aeada bu ay 37 bitecek bu ay umutlendim cok haziranin 8 i adet gunum dun test yaptim negatifti cokmu erken yaptim bilemiyorum ama gece ruyamda test yapiyorum ve pozitif cıkıyordu hemen uyandim yaptim olmadi neredeyse agliyacaktim artik umudum yok inş. hepimiz hamiş oluruz
Geçen bi arkadaşım önerdi. O da doktor gerçi jinelokog değil ama kendisi de belli bi aralıkla 10gün kadar yaptığını söyledi. Rahmi çok iyi temizliyormuş. Sadece o suyla değil sütle soğan kürünü yapmamı önerdi. Önerdiği arkadaşları da hamile kalmışlar kullandıktan sonra. Doktorum yok henüz iyi bir doktor arıyorum ondan soramam doktoruma :)
Canım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırsın. Ben adetim 10 haziranda olması gerekirken 01 haziran gibi kan testi yaptırmıştım negatif çıktı. Sen sakın moralini bozma. Rabbim hayırlı zamanda verecektir. Ben yumurtlama günümü tespit edemeyince 24 mayısta doktora gittim. 3 gün çalışın, çatlamak üzere demişti. Bende öle yaptım. Sonra da bi daha olmadı. sonra 5-6 gün sonra işte kan testi negatif çıktı. Bu sabah ve öğlen çubuk testlerden yaptım ve çok ama çok silik ikinci çizgiyi gördüm. Ama emin olamıyorum. Kan testini tekrarlamak için bi kaç gün daha beklicem. Ben yumurtlama günümü tespit edemiyorum diye özellikle ayarlayıp gittim doktora. Sende öle yapabilirsin... Rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Kızlar merhaba.benim dün sağ kasıkığmdan bacağımıza ağrı giriyordu.hemde nasıl bi ağrı.böyle bi.şey hamilelik ola bilirmi.diğilsede nedir.çok korktum dün.bi porblem varsa diye
Yok canım ya takmıyordumda.böyle bi acı yaşamamışdım.bi problem faşan olursa diye korkuyorumCanım merhaba adet gününe yakın o ağrılar yine oluşabilir tabi gebelik te olabilir o yüzden çok takma derim çünkü ben aşılama oldum ve o ağrılar hem sağda hem sol da ve hergün gece yatırmıyor diyebilirim ben takmıyorum ama sen de takma :)
Yok canım ya takmıyordumda.böyle bi acı yaşamamışdım.bi problem faşan olursa diye korkuyorum
Gidicem zaten.bakalım artıkSanmam canım yine de için rahat değil se doktoruna gözük
Neye dayanarak kimyasal dediki sana beta hcg mi dusuk oldugu icin Bebegin saglikla sana tutunur insallah canimGünaydın hanımlar. Daha öncede yazmıştım 1 yılı aşkındır 2. yi deniyoruz olmuyo. 10 haziran adet günümdü. 08 hziranda çubuk test yaptım evde 2. çizgiyi gördüm. sonra farklı markaların testinide yaptım yine aynı 2. çizgi vardı. Çok mutlu olmuştum. Ertesi gün yaptığımda çizginin derecesi azaldı. Dün sabah yaptığımda tamamen kayboldu. Bende dün kan testi yaptırdım. 14,66 çıktı sonuç. Doktorun asistanı kimyasal gebelik yada düşük olabilir. Büyük ihtimalle gebelik varsa da sonlanacak dedi. çok Mutsuzum. Bu sabahta yaptım yine negatif. Bundan sonra artma durumu olmaz değil mi beta hcg seviyeminHiç mi umutlanmayayım? Benim durumumda olan var mı? Yardımlarınıza çok ihtiyacım var...
Kızlar beni hatirlayaniniz var mi bilmiyorum. Ama konu sahibi tanıyor. ben düşük yaptım ve şimdilik düşünmüyorum. Seneye bu yıl kalsın. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin. Allaha emanet olun. Hamile kalırsanız da ve ya çok istiyorsanız stres ten ve ağır tasimaktan kaçının
Günaydın hanımlar. Daha öncede yazmıştım 1 yılı aşkındır 2. yi deniyoruz olmuyo. 10 haziran adet günümdü. 08 hziranda çubuk test yaptım evde 2. çizgiyi gördüm. sonra farklı markaların testinide yaptım yine aynı 2. çizgi vardı. Çok mutlu olmuştum. Ertesi gün yaptığımda çizginin derecesi azaldı. Dün sabah yaptığımda tamamen kayboldu. Bende dün kan testi yaptırdım. 14,66 çıktı sonuç. Doktorun asistanı kimyasal gebelik yada düşük olabilir. Büyük ihtimalle gebelik varsa da sonlanacak dedi. çok Mutsuzum. Bu sabahta yaptım yine negatif. Bundan sonra artma durumu olmaz değil mi beta hcg seviyeminHiç mi umutlanmayayım? Benim durumumda olan var mı? Yardımlarınıza çok ihtiyacım var...
ben de hatırladım geçmiş olsun canım yaşın kaç bilmiyorum daha küçük galiba ondan seneye diyorsun sanırım..Kızlar beni hatirlayaniniz var mi bilmiyorum. Ama konu sahibi tanıyor. ben düşük yaptım ve şimdilik düşünmüyorum. Seneye bu yıl kalsın. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin. Allaha emanet olun. Hamile kalırsanız da ve ya çok istiyorsanız stres ten ve ağır tasimaktan kaçının
ben de hatırladım geçmiş olsun canım yaşın kaç bilmiyorum daha küçük galiba ondan seneye diyorsun sanırım..
Allah kalbine göre versin..
he ya aynen öyle oldu. aslında girmeyim artık kafamı dinleyim diyorum, bağımlılık yaptı bakıyorum 9 nisanda üye olmuşum burda beraber batı bekledik, ısrarlarınızla test yaptım bat günü hamile olduğumu öğrendim, 22 mayıs kürtaj, şimdi de 19 gün olmuş kürtaj olalı, çok çabuk geçiyor zaman şöyle düşününce, Allah bundan sonra yüzümüzü güldürsün inşallah.....Sen zaten konu sahibi gibi oldun burda benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?