he ya aynen öyle oldu. aslında girmeyim artık kafamı dinleyim diyorum, bağımlılık yaptı bakıyorum 9 nisanda üye olmuşum burda beraber batı bekledik, ısrarlarınızla test yaptım bat günü hamile olduğumu öğrendim, 22 mayıs kürtaj, şimdi de 19 gün olmuş kürtaj olalı, çok çabuk geçiyor zaman şöyle düşününce, Allah bundan sonra yüzümüzü güldürsün inşallah.....
Acaba kimdi o konu sahibi? İnternet sitelerini dolaşmaktan kafayı yedim artık. bu belirsizlik çok kötü bişi... İnşallah sağlıcakla bebeğim tutunur banaBence doktor yardımı almalısın. Burda biri konu açmıştı değeri her defasında düşüp tekrardan kalkıyor sonra düşüyor yine kalkıyor. 7-8kez düşüp kalktı. Değerlerini de paylaştı burda. Sonra bebeği tutunmuş değer katlanarak artmış
Günaydın hanımlar. Daha öncede yazmıştım 1 yılı aşkındır 2. yi deniyoruz olmuyo. 10 haziran adet günümdü. 08 hziranda çubuk test yaptım evde 2. çizgiyi gördüm. sonra farklı markaların testinide yaptım yine aynı 2. çizgi vardı. Çok mutlu olmuştum. Ertesi gün yaptığımda çizginin derecesi azaldı. Dün sabah yaptığımda tamamen kayboldu. Bende dün kan testi yaptırdım. 14,66 çıktı sonuç. Doktorun asistanı kimyasal gebelik yada düşük olabilir. Büyük ihtimalle gebelik varsa da sonlanacak dedi. çok Mutsuzum. Bu sabahta yaptım yine negatif. Bundan sonra artma durumu olmaz değil mi beta hcg seviyeminHiç mi umutlanmayayım? Benim durumumda olan var mı? Yardımlarınıza çok ihtiyacım var...
canım adetin geçmişmiydi? Kaç gün sonra test yaptın? Bide idrarda görmüşmüydün ikinci çizgiyi? Bende bide hiç kasık ağrısı sancı akıntı yok. Hiç bir belirti tok. Ne hamilelik belirtisi nede adet belirtisi? Dün olmam lazımdı ama hala olmadımBenim 38 çıktı daha sonra 515 ensonda 41003 çıktı rabbim nasip etiyse olur
Aaa sen de benim gibisin benim de dün olmam lazımdı belirti vs yok test de negatifcanım adetin geçmişmiydi? Kaç gün sonra test yaptın? Bide idrarda görmüşmüydün ikinci çizgiyi? Bende bide hiç kasık ağrısı sancı akıntı yok. Hiç bir belirti tok. Ne hamilelik belirtisi nede adet belirtisi? Dün olmam lazımdı ama hala olmadım
Amin canım sağol evet 22 yaşındayım. Psikolojikmen de fiziken de hazir değilim seneye artık katılırım sizeben de hatırladım geçmiş olsun canım yaşın kaç bilmiyorum daha küçük galiba ondan seneye diyorsun sanırım..
Allah kalbine göre versin..
Yazından anlıyorum tatlım hüznünüAmin canım sağol evet 22 yaşındayım. Psikolojikmen de fiziken de hazir değilim seneye artık katılırım size
Sağol canım teşekkürler bak teyze olduğumu bana haber verin olur muYazından anlıyorum tatlım hüznünü
sen üzme tatlı canını hepimizin başına geliyor Allah dermansız dert vermesin..
Hayırlısıyla gelsinn
şimdi yeni ya daha ondan böylesindir.. geçer 15 20 güne
belki bizden önce sen verirsin teyze haberiniiiSağol canım teşekkürler bak teyze olduğumu bana haber verin olur mu
canım adetin geçmişmiydi? Kaç gün sonra test yaptın? Bide idrarda görmüşmüydün ikinci çizgiyi? Bende bide hiç kasık ağrısı sancı akıntı yok. Hiç bir belirti tok. Ne hamilelik belirtisi nede adet belirtisi? Dün olmam lazımdı ama hala olmadım
Adetime daha 4 gün vardı kantestim 38 cıkmıştı adet günmde geçti idrar testi silik çıktı hep ama degerim hep yükseldi
Belirti hiç yaşamadım ne kasık agrısı ne gögüs şinkinliği sadece bel agrım vardı akıntı dahi yoktu benim
Teşekkür ederim. Benim adet günümde 14,66 çıktıSanırım şansım yok. o kadar istedim ki bu bebeği tüm anne adayları gibi. Rabbim isteyen herkese naip etsin. Bi kaç gün daha beklicem. Adet olmazsam kan testini yenilicem.
Bekle ama asla ümitsiz olma bende senin gbi idim bir önceki ay kimyasal gebelik yaşadım düştü doktorum şimdi sanş %95 arttı bu ay hamile kalırsın dedi oylede oldu sende kalırsın rabbimin izniyle
Kızlar merhaba,
Kafam cok karıstı son adet tarihlerimi yazmak istiyorum size batım ne zaman bana yardımcı olur musunuz?
18 Ocak
20 Subat
19 Mart
16 Nisan
16 Mayıs
? Haziran
Ne zaman gebelik testi yapmalıyım?
Cok tesekkur ederim.
internetten aldığım sonuçlardır ben kendim de bazen kullanırım...:)
Hesaplama Sonuçları :
Belirtmiş olduğunuz tarihlere göre analizimiz şu şekildedir :
Regl kanamalarınız 29 günde bir oluyor.
Gelecek regl kanamanız muhtemelen 14/06/2018 tarihinde başlayacak.
Ovulasyon / Yani yumurtlama gününüz 31/05/2018 tarihi.
Hamile kalmak için şansınızın en yüksek olduğu günler ise; 26/05/2018-
31/05/2018 tarihi ile arasındadır.
Gelecek 12 ay için tahmini regl takviminiz
1. Regl Tarihi: 14 Haziran 2018, Perşembe
2. Regl Tarihi: 13 Temmuz 2018, Cuma
3. Regl Tarihi: 11 Ağustos 2018, Cumartesi
4. Regl Tarihi: 09 Eylül 2018, Pazar
5. Regl Tarihi: 08 Ekim 2018, Pazartesi
6. Regl Tarihi: 06 Kasım 2018, Salı
7. Regl Tarihi: 05 Aralık 2018, Çarşamba
8. Regl Tarihi: 03 Ocak 2019, Perşembe
9. Regl Tarihi: 01 Şubat 2019, Cuma
10. Regl Tarihi: 02 Mart 2019, Cumartesi
11. Regl Tarihi: 31 Mart 2019, Pazar
12. Regl Tarihi: 29 Nisan 2019, Pazartesi
Gelecek 12 ay içinde hamile kalabileceğiniz tahmini dönemler
1. Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 26 Mayıs 2018 - 05 Haziran 2018 günleri arasında
2. Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 24 Haziran 2018 - 04 Temmuz 2018 günleri arasında
3. Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 23 Temmuz 2018 - 02 Ağustos 2018 günleri arasında
4. Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 21 Ağustos 2018 - 31 Ağustos 2018 günleri arasında
5. Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 19 Eylül 2018 - 29 Eylül 2018 günleri arasında
6. Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 18 Ekim 2018 - 28 Ekim 2018 günleri arasında
7. Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 16 Kasım 2018 - 26 Kasım 2018 günleri arasında
8. Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 15 Aralık 2018 - 25 Aralık 2018 günleri arasında
9. Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 13 Ocak 2019 - 23 Ocak 2019 günleri arasında
10. Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 11 Şubat 2019 - 21 Şubat 2019 günleri arasında
11. Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 12 Mart 2019 - 22 Mart 2019 günleri arasında
12. Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 10 Nisan 2019 - 20 Nisan 2019 günleri arasında
rica ederim canım bir sorunun yoksa Allah da uygun gördüyse tutmuştur.. Hadi inşallah..Çok teşekkür ederim canım :) çok sagol..
o zaman bayramın 1. günü ya da arife sabahı test yapacagım :)
26-31 arasında hergün korunmasız ilişki oldu.
insallah vardır Rabbim :)
ama adet ya da hamilelik belirtim hiç yok o yüzden pek ümitlenemiyorum
bir de 31inden sonra da şansın var diye biliyorum ben o günleri de değerlendirseydin, yaşın kaç bilmiyorum ama her gün ilişkiyi de önermiyorlar. hani gün aşırı olsa daha gibi.. ama yaş gençse sıkıntı olmaz tahminim.Çok teşekkür ederim canım :) çok sagol..
o zaman bayramın 1. günü ya da arife sabahı test yapacagım :)
26-31 arasında hergün korunmasız ilişki oldu.
insallah vardır Rabbim :)
ama adet ya da hamilelik belirtim hiç yok o yüzden pek ümitlenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?