- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
rica ederim canım bir sorunun yoksa Allah da uygun gördüyse tutmuştur.. Hadi inşallah..
ben adet günü öğrenmiştim canım.. arefe günü bir dene istersen, sen bilirsin.. erken öğrenmek de hem iyi hem kötü..
bir de 31inden sonra da şansın var diye biliyorum ben o günleri de değerlendirseydin, yaşın kaç bilmiyorum ama her gün ilişkiyi de önermiyorlar. hani gün aşırı olsa daha gibi.. ama yaş gençse sıkıntı olmaz tahminim.
Hadi hayırlısî umarım hersey gönlünce olur canim bu arada hangi ildesin hangi doktora gidiyorsun ?Kızlar kontrolden geliyorum, şükür yolunda her şey, 6 ay dedi korunmaya, yapma etme 39 yaşındayım dedim, güldü, 3 ay korun o zaman dedi, 39+3 39+6 aslında çok fark yok dedi (yani beklenebilir gibi demek istedi galiba) rahim iyice toparlansın kendine gelsin dedi. en son 1 2 adette anlaştık hayırlısı bakalım..:))
düşük materyali ile ilgili de benim istemem gerekliymiş onun için bişey öğrenemedim patoloji raporu diye kürtaj raporu verdi elime gönderdi, alttan baktı bu arada.
Rabbim tez günde nasip etsin insallah fazla aratıp yormadancok tesekkur ederim insallah :)
2 sinde de korunmasız iliski oldu ama daha sonra ben ne yazık ki iş için yurt dısındaydım olmadı. Ben 28 ve eşim 32 yaslarındayız :)
Amin canım benim çok teşekkür ederim :)Rabbim tez günde nasip etsin insallah fazla aratıp yormadan
Amin canım sağol.. Senin de gönlüne göre olsun. devlet hastanesine gidiyorum canım ankaradayım.Hadi hayırlısî umarım hersey gönlünce olur canim bu arada hangi ildesin hangi doktora gidiyorsun ?
Etmez miyiz canım insallah guzel gelecek kan sonucun :) haber ver bize deKuzular çift çizgiyi gordum ve kan verdim dua edin
İnsallah canımmmmEtmez miyiz canım insallah guzel gelecek kan sonucun :) haber ver bize de
Canım gecmis olsun..Kızlar kontrolden geliyorum, şükür yolunda her şey, 6 ay dedi korunmaya, yapma etme 39 yaşındayım dedim, güldü, 3 ay korun o zaman dedi, 39+3 39+6 aslında çok fark yok dedi (yani beklenebilir gibi demek istedi galiba) rahim iyice toparlansın kendine gelsin dedi. en son 1 2 adette anlaştık hayırlısı bakalım..:))
düşük materyali ile ilgili de benim istemem gerekliymiş onun için bişey öğrenemedim patoloji raporu diye kürtaj raporu verdi elime gönderdi, alttan baktı bu arada.
Canım çok teşekkürler geçsin gitsin artık..Canım gecmis olsun..
İnşallah canım. Sağlıkla gelsin de geç gelsin artık napim. Rabbimin vardır bi zamanı
Kuzular çift çizgiyi gordum ve kan verdim dua edin
sağlık olsun dert etme, olacak önümüzdeki aylarda inşallah.cuma günü kan testinde beta hcg değerim 14,66 çıkmıştı. kimyasal gebelik büyük ihtimalle dedi ve bugün kırmızıları gördümArtık önümüzdeki aya kaldı vuslat...
Geçmiş olsun , düşük yaptın mı, kürtaj mı yapacaklar canım?Bebeğimi 6 haftalıkken yitirdim. Bugün yaptığım test sonucuna göre artış olmamış. İlk yaptırdığımda 71di. 4 gün sonra 297 oldu geçen çarşamba yani. Bugün tekrar baktırdım 301 olmuş.
Adetle atılmasını bekliyorum canım.Geçmiş olsun , düşük yaptın mı, kürtaj mı yapacaklar canım?
Çıkmıs sonuç eşim almaya gıdıyoHadi hayırlı haber ler olsun inşallah çıktı mı sonuç
Her şey gönlünce olsun canım.bi.şey çıkmamasıda iyi haber))Kızlar kontrolden geliyorum, şükür yolunda her şey, 6 ay dedi korunmaya, yapma etme 39 yaşındayım dedim, güldü, 3 ay korun o zaman dedi, 39+3 39+6 aslında çok fark yok dedi (yani beklenebilir gibi demek istedi galiba) rahim iyice toparlansın kendine gelsin dedi. en son 1 2 adette anlaştık hayırlısı bakalım..:))
aynen Ayşencim sağol. aminn..Her şey gönlünce olsun canım.bi.şey çıkmamasıda iyi haber))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?